Digma Tablet - pregledi, specifikacije in značilnosti

V okviru tega člena bodo predstavljene značilnosti poceni tablet kitajske znamke Digma. Ta proizvajalec dostavlja svoje izdelke na domači trg ne tako dolgo nazaj. Nedvomna prednost pripomočkov je nizka cena. Obseg modelov ima tako najpreprostejše možnosti za nizko ceno kot tudi tiste primere, ki lahko tekmujejo z računalniki.

Tablete Digma: ocena

Paleta palet Digma vključuje veliko različnih modelov. Vse se razlikujejo po lastnostih in stroških. Ta članek gradi oceno najboljših tablet za vsako cenovno kategorijo. Vključuje naslednje modele:
 • Eve 1033G.
 • OTHER 1803 3G.
 • Optima 1013G.
 • Ravnina 1073G.
 • DRUGO 7907 4G.
 • Letalo 773G.
 • Letalo 7004 3G.
 • Optima Prime 2 3G.
 • Digma Eve 1033G

  Ta tablica je najdražja naprava v naši uvrstitvi. V povprečju stane 16.935 rubljev. Za katere boste morali plačati takšen denar? Uporabniki kličejo ta pripomoček kot popoln računalnik. Seveda je zaradi slabih lastnosti PC slabše od PC-ja, če pa upoštevate mobilnost in kompaktnost, potem je mogoče žrtvovati nekatere funkcije. Ta enota deluje na zmogljivem čipu Intel Atom Z3735F. Štirje računalniški moduli lahko dosežejo moč 2000 MHz. Grafike ponuja procesor Intel HD Graphics, zaradi česar se niti animirane slike ne bodo zaprle: te informacije potrjujejo povratne informacije. Digma Eve, tudiModel 1033G lahko nadgradite na trenutno različico operacijskega sistema. Sprva je proizvajalec namestil Windows 8. Če želite, ga lahko uporabnik spremeni v "deset". Posodobitev poteka z "zrakom". Dva gigabajta pomnilnika OPTION in 16 GB vgrajenega pomnilnika sta na voljo za delo. Slednja se s flash kartico razširi na 64 GB. Kakovost zaslona ni najmočnejša stran pripomočka. Diagonala je velika - 101? Sijajni premaz, sije na soncu. Obstaja zaščitna folija. Ločljivost - 1280 x 800 px. Gostota - 149 ppi. Zadnja kamera je dobila senzor s 5 milijoni slikovnih pik, prednja kamera pa 2. Vgrajen sprejemnik FM. Za samostojno delovanje je baterija 8100 mAh. Z aktivnim zaslonom naprava deluje približno eno uro za eno polnjenje.

  Digma CITI 1803 3G

  Ni slab model kitajskega proizvajalca Digma. Posebna pozornost si zasluži zaslon, katerega diagonala je v palcih 101. Ocenjevalna tablica Digma na splošno prejme le dobro. Edina pripomba je majhen kot odpiranja s priključeno tipkovnico. Nekritične pomanjkljivosti vključujejo oznako in kratek kabel. Pri drugih značilnostih je dovolj za polno delo. Ta tableta je lahko primerna alternativa računalniku. Deluje pod nadzorom operacijskega sistema Windows 10. Akumulatorska baterija za 6000 mga zagotavlja dolgo življenjsko dobo z enim polnjenjem (do 8 ur). Naprava deluje na čipu Intel Atom x5 Z8300 (4 jedra). Moč - 1440 MHz. 4 GB pomnilnika RAM vam omogoča delo s katero koli aplikacijo. Vgrajeni razvijalci so zagotovili kar 64 GB. Vsekakor je to dobrouspešnosti. Na voljo sta dve kameri. Njihova ločljivost je le 2 Mp, vendar to merilo v tabličnem računalniku ni najpomembnejše. Uporabniku je na voljo tipkovnica QWERTY in priklopna postaja. Na žalost ni pokritja. Ohišje je trajno izdelano iz kovine. Kupci bodo morali plačati za to v povprečju 12590 rubljev, vendar ta denar, nedvoumno, upravičiti to Digma tableto - pričevanja lastnikov te potrditve.


  Digma Optima 1013G

  Tabla Optima 1013G blagovne znamke Digma zavzema nišo v kategoriji pripomočkov s ceno 10.000 rubljev. Za ta denar je na voljo naslednja "izpolnite".
 • Chipset - MediaTek MT8389 s štirimi jedri in frekvenco 1500 MHz.
 • Grafični procesor PowerVR SGX544.
 • Pomnilnik - 1/8 GB.
 • Flash kartica do 32 GB.
 • Sistem - Android 4.3.
 • Zaslon - podpora za multitouch, kakovost - 1024 x 600 slikovnih pik, tehnologija - TFT, pokrov - sijaj, diagonala 101 ?.
 • Baterija - 72 tisoč.
 • Kamere so 3-megapikselni sprednji modul in dve glavni.
 • Komunikacije - 3G, bluetooth, Wi-Fi.
 • Ugotavljanje prednosti in slabosti tega modela bo pomagalo pri povratnih informacijah. Tableta Digma Optima 1013G se ponaša z kapacitivno baterijo, veliko diagonalo, zadostnim obsegom svetlosti, možnostjo nastavitve dveh "sedem", ločeno režo za flash kartico. Vendar ni bilo brez cenzure. TFT matrika je najbolj razburjena. Tableta uporablja velik zaslon in na dejstvo njegove uporabe št. Vidni koti so grozni. Zaslon svetleče na soncu, tako da informacije postanejo popolnoma nečitljive. Tudi pomnilniški prostori so kritično majhni. Naprava je lahkoUporabljajte le najmanj, saj ga bo pomislil celo ena "resna" igrača.

  Digma Plane 1073G

  Ta model tableta bo zadovoljil velik zaslon. Njegova diagonala je 101? Ločljivost (1280 x 800) je nekoliko nizka, vendar je zelo primerna za vsakodnevne naloge. Matrika TFT IPS zagotavlja dobro kakovost zaslona. Kamera v tabličnem računalniku je standardna - pri 03 in 2 Mp. Dimenzije - 254 x 153 x 10 mm Ohišje je iz plastike, prijetno na dotik. Razvijalci izvedli močno baterijo 5.000 magije, ki je bil opazen s pozitivnimi pregledi. Tableta Digma 1073G se poveže na internet z uporabo Wi-Fi in 3G. Naprava ima starejšo različico operacijskega sistema Android, ki deluje na Androidu. Glavni vir zmogljivosti je procesor Spreadtrum SC7731G. Računalniški elementi - 4. Moč - 1200 MHz. Žal je na tabličnem računalniku nameščen samo 1 GB pomnilnika RAM, zato ne smete računati na visoko zmogljivost. Največja je nezahtevna igrače in priključki za 32-bitni sistem. Glasnost pomnilnika - 8 GB. Obstaja režo za bliskovni pogon. Razširite skladišče na samo 32 GB. Ta model je opremljen z dvema režama za sedem kartic. Izvaja se podpora 3G.

  Pregledi tabličnih računalnikov Digma Plane 10.7 so v velikem številu na internetu. Na žalost se naprava pri delu ni izkazala za najboljšo. Uporabniki pravijo, da se nekatere igre ne namestijo na napravo, izločijo se žuželke, vendar so lastnosti usklajene s popolno skladnostjo. Opazili so tudi težave z Wi-Fi. Najpomembnejša pomanjkljivost je zaslon na dotik. Obstaja veliko pripomb k njemuse ne odziva na dotik, mehka in če povežete polnjenje, potem na splošno preneha delovati. In ker je povprečna cena na tableto 7750 rubljev, zato bi kupci želeli boljšo kakovost.

  Digma CITI 7907 4G

  Precej dober model v svoji cenovni kategoriji. Povprečna cena za to je 5900 rubljev. Za ta denar kupec dobi pripomoček s 7-palčnim zaslonom, ki ima HD ločljivost. Proizvodna tehnologija - TFT IPS. Zajetje - sijajno. Vozlišča za pregled so sprejemljiva, barva je dobra. Platforma temelji na čipu Spreadtrum SC9832. Procesor ima nameščene štiri jedra. Odvisno od obremenitve se lahko taktna frekvenca poveča na 1300 MHz. Za delo je na voljo en gigabajt pomnilnika RAM. Vgrajeno skladišče ima zmogljivost 16 GB. Tableta podpira pogone do 32 GB. OS - Android 6.0. Naprava podpira 3G in 4G (LTE). Obstajajo kamere: glavni modul - 2 Mp, dodatni - 03 Mp. Napajalnik za 2800 mAh, obstaja možnost polnjenja z USB.
  V pregledih tabličnega računalnika Digma City 7907 4G imajo uporabniki tako šibke kot močne strani. Slednje vključujejo spodoben zaslon, različico operacijskega sistema, optimalno količino nameščene programske opreme, obseg integriranega pomnilnika, povprečno zmogljivost. Z veliko tableto za 5900 rubljev. praktično nima pomanjkljivosti. Na eni polnilni enoti lahko označite kratko življenjsko dobo in slab navigacijski modul. Nekateri lastniki so nestabilni brezžični internet. Načeloma je priporočljivo pred nakupom preizkusiti pripomoček, kolikor je veliko tovarniških napak.

  Digma Plane 773G

  Tablica Planeta 773Gteče Android 4.4. Opremljen z 7-palčnim zaslonom s sijajno površino. Vrsta matrike - TFT IPS. Kakovost slike je 1024 x 600 slikovnih pik. Majhna gostota slikovnih pik je 170 ppi. Obstajata dva optična modula z ločljivostjo 0,3 milijona pik. Avtonomija je opremljena z baterijo 3 tisoč m. Grafični pospeševalnik - Mali-400 MP2. Glavni procesor je quad-core Intel Atom x3 C3130. Največja moč - 1000 MHz. RAM je 1024 MB. Prostor za namestitev programske opreme je 8 GB. Podpora za flash kartice do 32 GB.
  Mnenja tabličnih računalnikov Digma 77 3G so bila najbolj raznolika. Vse je odvisno od zahtev uporabnikov. Seveda ta model ni zelo močan. Najbolj primeren za branje knjig in deskanje. Toda za igrače moraš najti drugo. Mnogi kupci, ki so kupili tablico za otroke, so povedali, da je nemogoče gledati risanke, ker je problem z zvokom (tihi zvočnik). In ko se igre začnejo, se pripomoček začne upočasniti, lahko pa se spontano ponovno naloži. Seveda je zelo nadležno. V zvezi z baterijo veliko tolažba reči, da ne bo delovalo. V stanju pripravljenosti bo naprava trajala približno 24 ur in z vključeno Wi-Fi - le za nekaj ur. Obstajajo tudi takšni kupci, ki so v tem modelu našli prednosti. Ti vključujejo zaslon, kakovost montaže, majhnost, ustrezno ceno (približno 4 tisoč rubljev).

  Digma Plane 7004 3G

  Ta model pripomočka se prodaja po povprečni ceni 2340 rubljev. Opremljen s kamerami 2 in 03 Mp, zaslon na 7 ?, Akumulator, zmogljivost 3 tisoč čarovnika. Ohišje je iz plastike, srebrnoOkvir, ki dopolnjuje klasično oblikovanje tablet Digma (pričevanja). Ker je operacijski sistem peti "Android". Ločljivost zaslona 1024 x 600 slikovnih pik. Oleofobni premaz je odsoten, vendar proizvajalec ponuja zaščitno folijo. Teža tablete - samo 275 g. Naprava "Brain" - Spreadtrum SC7731G. Na osnovi procesorja na štirih računalniških modulih, ki so pospešeni na 1500 MHz. Dopolnjuje značilnosti delovanja MEMORY z zmogljivostjo enega gigabajta. Za delo z aplikacijami je vgrajen pomnilnik za 8 GB. Razširi se na 128 GB z namestitvijo zunanjega pogona. Mnenja o napravi Digma Plane 7004 3G lahko najdete drugače. Nekateri pohvalo kakovost zaslona z dobrimi koti gledanja, po meri design, 3G podporo, uporabniku prijazen operacijski vmesnik, razširiti pomnilnik na 128 GB. Obstaja pa tudi skupina ljudi, ki izražajo svoj negativen odnos do tega modela. Prva stvar, na katero je treba biti pozoren, je slabo delovanje. Pri testiranju v aplikaciji AnTuTu je tableta izdala skupno 21500. Prav tako so bile ugotovljene razlike v značilnostih. Gre za hitrost ur. Proizvajalec je poudaril 1500 MHz, v resnici pa le 1300 MHz. Seveda to vodi v zamrznitev. Ni zadovoljen z uporabniki in indikatorjem gostote, v tej tableti je le 170 ppi.

  Digma Optima Prime 2 3G

  Proračunski model kitajskega proizvajalca ne bo v veliki meri zadovoljil vaših značilnosti izkušenega uporabnika. Ponuja 7-palčni zaslon z ločljivostjo 1280 x 800 slikovnih pik. Izdelana je s tehnologijo IPS. Opremljen z dvema režama, kipodpora 3G Telefonski modul vam omogoča uporabo tablice za klice. Komunicirate lahko prek video komunikacije s sprednjo kamero (03Mp). Na voljo je podpora za brezžične module - bluetooth in Wi-Fi. Slednje deluje z vsemi sodobnimi standardi. 2200 mAh baterija omogoča gledanje video posnetkov osem ur, vendar ne pri najvišji svetlosti. Kot glavni procesor je nameščen model čipov Spreadtrum SC7731. Njena moč je omejena na 1200 MHz. Količina RAM-a je majhna - le 512 MB, kar kaže na napravo za vstopno raven. Med delovanjem se lahko sistem zruši in zamrzne, zlasti pri visoki obremenitvi. Vgrajen pomnilnik ima zmogljivost 8 GB. Uporabnik je na voljo za približno polovico. Pomnilnik je razširjen s pomnilniško kartico do 32 GB. OS - Android 5.1.

  Ocene o Optima Prime 2 3G

  Številne tablete Digma Optima Prime prejmejo negativne povratne informacije, najpogosteje na zaslonu. Razlog za to je nizka gostota (v tem modelu je 216 ppi), zaradi česar slika na zaslonu nima dovolj podrobnosti. Bilo je tudi komentarjev o kotih gledanja. Lastniki pravijo, da se z najmanjšim naklonom zmanjšuje kakovost - barva in kontrast sta zelo različna. Vendar pa je zbirka, nasprotno, zadovoljen uporabnikom. Naprava izgleda navzven zanesljiva, tujih zvokov (svež, prask) ne pride. Seveda je bila nedvomna prednost tega modela cena. Lahko kupite pripomoček za približno 2000 rubljev.

  Sklepna ugotovitev

  Tako so se v članku obravnavale različne tabletecenovno kategorijo. Kot lahko vidite, ima vsaka od njih svoje prednosti in slabosti. Nedvoumno pa je razmerje med kakovostjo in ceno za proizvajalca optimalno. Seveda, poceni Digma tableta ni bila najboljša. Vendar pa je tak pripomoček popolnoma primeren za tiste, ki se šele začenjajo seznanjati s to vrsto tehnike. Drugemu ponudniku je ponujeno, da malo preplača in kupi bolj funkcionalno napravo, kar pomeni, da je v tej seriji blagovne znamke veliko število tablet.

  Sorodne publikacije