Katere kartice CS: GO podpirajo?

CS: GO je najbolj priljubljen daleč strelec ekipe, na milijone igralcev porabili tisoče ur vsak na karticah ta projekt, tekmujejo z drugimi igralci, s pomočjo prijateljev ali neznancev. In če želite, da je eden od njih, moraš stalno posodabljati svoje znanje, ampak tudi nekatere druge znanje uporabno za vsako ljubimec "števec". Na primer, govori o simbolih na zemljevidih ​​v CS: GO. Kaj je to? Zakaj igralci vedo, takšne podatke? To je tisto, kar se bo še razpravljalo. Naučili se boste, kaj so zemljevidi se nanašajo na CS: GO, najbolj priljubljena danes.


Kaj je oznaka?

Ko začnete igrati na skupinskem strelec, ne boste slišali koli zapis, branje o njih na vajah, zato mnogi igralci so lahko presenečeni in se sprašujem, da je na splošno za imenovanje zemljevidih ​​v CS: GO. Dejstvo je, da je zelo preprost. Uradna različica igre ne zagotavlja takšne namige o tem ne preseneča, da jih ni mogoče najti v usposabljanje in tutorski člankov. Imenovanje zemljevidih ​​v CS: GO so bili sprejeti z večino igralcev, čeprav nikoli ni posebej opisano, vendar vsi vedo, da jih lahko imenujemo nenapisano pravilo igre. V strelec je veliko različnih kartic, in vsak od njih ima svoj simbol. Toda v tem članku kot primer bomo predstavili le nekatere izmed tistih, ki se uporabljajo na dveh najbolj priljubljenih kartic.


2 De_Dust

Prvič,CS je bil označen na zemljevidih ​​v CS: GO v angleščini, nato pa so bili prilagojeni za rusko govoreče igralce. Članek se bo štel za drugega. Zato se protiteroristi na tem zemljevidu zbirajo med "mostom" in "gobami", in če se še naprej premikajo proti mostu, bodo prišli do točke A, poleg katere se nahaja "gos". Iz "gosi" lahko premikate po "dolžini" preteklosti "oglaševanje", prihaja do "jamo". Iz "jame" lahko že greš v "polje", ki se povezuje z "območjem" in "banko". In od tam lahko že dosežete mesto terorističnega odziva. Kot pri vsakem drugem zemljevidu je sam center označen kot "ms", zato je treba ta univerzalni izraz zapomniti.

De_Inferno

Na tem zemljevidu, če pogledate s stališča teroristov, se morajo premakniti v "kuhinjo" ali "luknjo" v dve različni "ms". V prvem primeru ostane samo premagati "rebra", da pridemo do najbližje točke zaznamka o bombi, medtem ko boste v drugem še vedno morali iti skozi "okna", "prehod", "streho" in "minus", vendar s tem pot je bolj oddaljena od števcev.

Sorodne publikacije