Kako onemogočiti letalski način (Windows 10)? Rešitev problema

Mnogi uporabniki pri uporabi pripomočkov so opazili funkcijo "V ravnini". Ta način lahko omogočite, ko letite v drugo državo. Seveda se morate pred tem naučiti, kako onemogočiti ta način. Brez tega znanja se ne boste mogli vrniti k udobni uporabi vašega prenosnika. Kako onemogočiti letalski način (Windows 10)? Poglejmo to.

Kaj potrebuje funkcija "Na letalu"

Preden se naučite izklopiti ta način, morate razumeti, za kaj se uporablja. Način "V ravnini" na napravah s katerim koli operacijskim sistemom opravlja isto funkcijo, in sicer prekine vse brezžične povezave. Seveda ga lahko uporabite ne samo med letom. Takšno ime je bilo posledica dejstva, da mora zrakoplov prekiniti brezžična omrežja, da ne bi vplival na delovanje naprav.


Način v ravnini (Windows 10): kako onemogočiti?

Onemogočanje te funkcije je dovolj preprosto, da lahko upravlja z vsakim uporabnikom računalnika. Kako onemogočiti letalski način (Windows 10)?
 • Pojdite v meni Start.
 • Nato pojdite v imenik "Parameters".
 • V operacijskem sistemu Windows 10 morate iti v mapo Omrežje in internet.
 • V ravnini izberemo "Mode" in premaknemo stikalo v želeni položaj
 • . Vključimo lahko tudi enega od modulov tako, da na seznamu "Wireless Devices" izberemo želeno možnost, nato pa kliknemo. , da omogočite izbrani modul.


  Težave

  KakoOnemogoči letalski način (Windows 10)? Kot ste morda opazili, je to precej preprosto, vendar se zgodi, da se po izklopu tega načina nekateri programi ali celo nekateri moduli začnejo nepravilno uporabljati. Da bi preprečili takšno težavo, vam ni treba vklopiti načina letala in ga takoj prekiniti. Prav tako ni nujno, da po vklopu zahtevanega načina prenašate računalnik na "Dream". Seveda se težava morda ne bo pojavila, če boste poslušali nasvete. Če se je problem že pojavil, ga je treba odpraviti. Kako to storiti? Pojdimo v imenik »Omrežje in internet« in vključimo vse vmesnike. Če težava ni odpravljena, boste morda morali znova namestiti gonilnik. Kako onemogočiti letalski način (Windows 10)?
 • Vnesite v iskalno polje »Upravitelj naprav« in pojdite v ta imenik.
 • Nato izberite element "Omrežne kartice". Tukaj lahko vidite proizvajalca in ime modela izbranega modula.
 • Ostaja samo iskanje ustreznih gonilnikov na internetu, prenos in namestitev na vašo napravo.
 • Način "v ravnini" se lahko enostavno vklopi in izklopi. To se izvede v nekaj klikih. Seveda lahko pride do nepredvidenih težav, vendar jih je mogoče premagati. Če želite to narediti, boste najverjetneje morali znova namestiti gonilnike, ki so odgovorni za izbrani modul.

  Sorodne publikacije