Kakšna je vidnost strani in kaj morate vedeti o njej

Promocija spletne strani - kaj je vključeno v ta koncept? Stalno delo z virom, polnjenje z novimi informacijami, sestavljanje semantičnega jedra in določanje glavnih smeri razvoja.

Kakšna je vidnost območja?

Pred opravljanjem glavnih nalog, ki vključujejo opredelitev ciljev, vključitev glavnih strani v iskalnike, pripravo načrta za povečanje priljubljenosti ali prodajo prek vira, je treba opredeliti pomembne koncepte, brez razumevanja, ki jih bo težko premakniti naprej.
Vidnost mesta je opredelitev položaja mesta v rezultatih iskanja za tematske poizvedbe. To je zelo pomemben kazalnik, ki je trdno vključen v delo SEO optimizatorjev, saj je pomembno, da preverite, kje je vaš vir na zahtevo.


Morda je nujno potrebna nekakšna poizvedba, toda iz analize razumete, da je preveč tekmecev in da se bo težko boriti z njimi, medtem ko bosta denar in čas porabljena.

Dejavniki

Vse strani spletnega mesta, ki jih želite videti, bodo nujno v izdaji. Toda vprašanje je lahko drugačno, in nekje bo vir na prvih mestih, in nekje daleč na deseti strani, na katero uporabnik verjetno ne bo.
Na ta dejavnik vplivajo dejavniki:
 • priljubljenost iskalnika in priljubljenost spletnega mesta. Seveda, v takem iskalniku, kot je Rambler za spodbujanje sama je lažje, kot, na primer, v Yandex ali Google, zelo priljubljenih iskalnikov.
 • Priljubljenost ni le vire, ampak tudi poizvedbe, ampak pogostost zahteve določa kompleksnost promocije. Pogosteje se zahteva beseda ali besedna zveza, težje jo je promovirati. Na primer, zahteva, da "kupiti otroška oblačila" - visoke frekvence, zahteva "za nakup otroških oblačil v Tyumen" - srednje frekvence, in zahteva "za nakup otroških oblačil v Tyumen za dekleta 3 leta" - nizko frekvenco.
 • Položaji umestitve - ne smemo pozabiti, da je danes prepoznavnost spletnega mesta v iskalnikih odvisna od količine oglaševanja. Na primer, pri visokofrekvenčni zahtevi bo le 7 virov naravnega izdajanja in 3 promocijskih, pri nizkih frekvencah pa vse lahko naravno izročitev. Zato je boljše mesto, lažje bo prišel do prve ali vsaj druge strani.
 • Vidnost spletnega mesta v iskalnikih

  Stran v iskalnikih bo v vsakem primeru vidna, vendar jo je treba oceniti, učinkovitost vtisov pa ne vpliva. Število učinkovitih prikazov ni določeno število, temveč napoved, kako bo določena povezava vidna uporabnikom na določeno zahtevo. Toda kako razumete, kaj je poizvedba učinkovita in katera je normalna?


  Na primer, ko poizvedba "računalnik" prikaže nekaj milijonov odgovorov, vendar se bo le nekaj od teh odgovorov štelo za učinkovite, saj bo verjetno vsak uporabnik šel na tri strani. Četrti in peti bodo tisti, ki niso prejeli potrebnih informacij in niso bili zadovoljni z rezultati, in tako naprej za vsako delovno mesto.
  Ne enkrat na strokovnjake naposkušal oceniti priljubljenost vira in preveriti vidnost spletnega mesta, izvajati nekaj poskusov. Tako smo dobili matrico koeficientov, ki pomaga oceniti pozornost uporabnikov.


  Številka  Koeficient  1  ) 1  2  1  3  1  4  085  5

  65
  06  6  05  7

  )  9


  05  8  02  & gt;  005  da imajo viri, ki se nahajajo v TOP-3, največji koeficient in dobijo 1 00% ogledov, kar pomeni, da imajo najboljšo vidnost strani. Poleg tega se pozicije znižajo navzdol in koeficient zmanjša. Vse pod 10 mesti prejme samo 5% ogledov. Seveda se te številke ne smejo šteti za točne, ampak le kot povprečje. Konec koncev lahko za nizkofrekvenčno zahtevo mirno premikate, in ne celo na prvi strani. Če mora uporabnik najti nekaj, se bo predal vse možnosti.

  Nekaj ​​pomembnih točk

  Vsak lastnik prej ali slej želi svoj vir ne samo na prvi strani, ampak tudi v TOP-3, ki misli o izboljšanju vidnosti. Toda zakaj povečati prepoznavnost spletnega mesta?
  Te ukrepe je treba sprejeti za povečanje prometa in posledično za nove obiskovalce in stranke.Vendar pa lahko naletite na nekatere težave, med katerimi je najpomembnejša kakovost spletnega mesta. Če ni privlačna, ni zanimiva, bo težko tekmovati z drugimi, uporabnik pa jo bo potisnil proč. Težave so lahko s tehnično stranjo in z delom zunanje optimizacije, vsem pa je treba posvetiti pozornost, saj bo brez tega povečanja prepoznavnosti preprosto brezplodno.

  Sorodne publikacije