Pametni telefon "Tele2": pregledi, pregledi, specifikacije, nastavitve

Pri izbiri gadgeta z blagovno znamko je odločilni dejavnik vedno strošek. Glavni potrošnik takih naprav na prvem mestu gleda na ceno, in šele nato na tehnično komponento. Hkrati vsak kupec razume in pričakuje, da so telefoni in pametni telefoni "Tele2" zavestno cenejši od konkurenčnih originalnih modelov. Seveda so poceni pripomočki v ospredju obsojeni na največji uspeh, in ko se stroški povečujejo, se začnejo pojavljati drugi potrošniški dejavniki, ki vplivajo na končno izbiro.

Vse linije telefonov in pametnih telefonov podjetja Tele2 lahko imenujemo proračun, vendar so tu še njene nianse. V tem sektorju lahko model delite tudi v poseben proračunski, srednji in premium razred. Mlajše linije pametnih telefonov Tele2 Mini stanejo približno 2500 rubljev, Srednje (Medi) - 2.800 in starejše («Maxi») - približno 4000. Seveda bo tudi najvišja različica blagovne znamke pripomoček izgledala zelo skromno glede na redne proračunske naprave, vendar spet, Vendar pa nizka cena kompenzira dobro polovico slabosti.

Če obrnete mnenja na te vrstice, lahko sklepate, da bodo mlajši modeli blagovne znamke - pametni telefoni Tele2 Mini - ustrezali tistim, ki potrebujejo "klicatelja" po nizki ceni. Srednje naprave - "Copper" - morda lahko, vendar niso daleč od svojega predhodnika. No, pametni telefoni Tele2 Maxi se že nihajo za zahtevnejše potrošnike. Sodeč po istih pregledih je bolje omejiti dve možnosti -"Mini" ali "Maxi" in raztopina "Baker" je tehnično nepraktična, zato jo je mogoče enostavno preskočiti. Danes bomo obravnavali eno od najbolj priljubljenih blagovnih znamk - pametni telefon Tele2 Maxi. Prikazali bomo glavne značilnosti pripomočka, njegove prednosti in slabosti ter primernost nakupa. Pametni telefon se prodaja v salonih "Tele2" za 3990 rubljev ali 4490 (s podporo protokolov LT).

Paket

Naprava gre v črno skrinjico, ki je specifična za polje, z logotipi po obodu. Sprednji del paketa prikazuje sam pametni telefon in njegovo ime. Na hrbtni strani je kratka specifikacija, ki navaja najbolj "okusne" funkcije pametnega telefona, nalepke, nalepke in črtne kode pa se nahajajo na koncu.
Vsebina paketa:
 • pametni telefon "Tele2" (LTE);
 • omrežni polnilec za 1A;
 • USB kabel za polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • navodila za uporabo;
 • garancijske obveznosti.
 • Paket je skromen, zato je treba primere, slušalke in drugo opremo kupiti posebej. Številni uporabniki v svojih pregledih na pametnem telefonu "Tele2" so opozorili na prisotnost zelo kakovostnega filma (že zlepljenega) na zaslonu, tako da je prvič mogoče narediti brez pokrova. Kljub skrajnemu minimalizmu v navodilih za uporabo, kjer bodo nekateri ljudje potrebovali lupo za branje, je priročnik presenetljivo pismen, jasen in podroben, izbira takega formata zaradi redke uporabe pa se lahko oprosti.

  Videz in sestava

  Zasnova modela se lahko imenuje št. Imamobrez izjemne "opeke" s črnim trupom, ki jih na tisoče policah s proračunskimi pripomočki. Edina stvar, ki napravo nekako loči od drugih analogov, so briljantne črte vzdolž oboda.
  Zadovoljni, to je kovinski kovček, ne samo iz nekega mehkega aluminija, ampak res trdne zlitine, čeprav poceni. Zadnja odstranljiva prevleka je narejena iz plastike, in iz kakovosti - se ne upogne in trdno ne sede v utore. Sodeč po povratnih informacijah o pametnem telefonu "Tele2", je dobra polovica uporabnikov sestavljena popolnoma urejeno: kovinski kovček, pomanjkanje zaostankov, vrzeli in škripanja so prijetno zadovoljni. Še posebej zato, ker daleč od vsakega proračunskega modela lahko dosežete tako kakovostne komponente.

  Značilnosti oblikovanja

  Notranjost pametnega telefona je zelo tesna: reže pod kartico SIM in zunanji pogoni stojijo v vrsti in ležijo v akumulatorski bateriji. Mimogrede, vroča zamenjava kartic ni mogoča, zato morate vedno izklopiti pripomoček. Prav tako je treba opozoriti, da ima akumulator specifične dimenzije in vzeti analog, je zelo težko, kar je frustrirajuće, ker se baterije v proračunskih napravah nikoli niso razlikovale v dolgi življenjski dobi.

  Vmesniki

  Gumb za vklop /izklop se nahaja na desni strani, na njem pa je naslon za glasnost. Uporabniki na to temo pustijo dvoumne odzive na pametnem telefonu "Tele2". V večini mobilnih pripomočkov sta ta dva elementa razmaknjena in tukaj imamo izvirno zmogljivost, na katero se moramo navaditi. Mnogi tega ne marajoprst med delom pade ravno na gumb vklopljen, ravno tam, kjer naj bi bilo nihanje glasnosti.
  Na zgornjem robu je mikro USB izhod in avdio priključek tipa mini-jack, velikosti 35 mm. Na dnu je samo mikrofon z močnim premikom na levo stran. V tej situaciji so se levičarji takoj odzvali na njihove povratne informacije o pametnem telefonu "Tele2". Med pogovorom se roka prekriva z mikrofonom in se mora prilagoditi za običajno komunikacijo, zato morajo levičarji v tem trenutku posebno pozornost posvetiti nakupu. Poleg tega se je veliko uporabnikov pritožilo zaradi pomanjkanja osvetlitve na dotikih gumbov pod zaslonom. Sprva v temi, tudi v dimnosti, morate naključno narisati vmesnik. Tudi telefon je prikrajšan za vsaj nekaj kazalnikov dogodkov.

  Zaslon

  Pet-palčna naprava deluje na matriki IPS z ločljivostjo 1280 x 720 pik (HD). Če pogledate celoten segment proračuna in ceno pametnega telefona "Tele2", je to največ, kar lahko računate na pripomočke tega razreda. Gostota točk je precej izpraznjena - 294 ppi, vendar je med delovanjem pixelation neviden, razen če se posebej ne pogleda.
  Na splošno je matrika na pametnem telefonu povsem razumljiva: nasičene in naravne barve, skoraj popolno ravnovesje beline in dobra dobava kontrasta. Naprava podpira tehnologijo Miravision, tako da lahko po kopanju nastavitev pametnega telefona "Tele2" umerite želeno gama in temperaturo.

  Posebne značilnosti zaslona

  Zaslon je umazan, kot jeTovarniški trak omogoča enostavno odstranitev prstnih odtisov in druge umazanije. Zaslon podpira dva dotika in ima povprečno občutljivost. Tisti, ki imajo "Tele2" kot "dialer" in imajo drugo, nekakšen "rojstni" telefon, se bodo morali navaditi na tapas, tako da boste morali opazno močneje klikniti na zaslon. Kot je za kotov gledanja, s to funkcijo v pametni telefon "Tele2" vse je v popolnem redu. Uporabniki na to temo pustijo povsem pozitivne pripombe: celo z močnim odstopanjem slika ni izkrivljena in ostaja resnična in v vseh ravninah. Da bi lahko gledali video ali preprosto fotografirali fotografijo v družbi dveh ali treh prijateljev.

  Kamere

  Sprednja kamera je dobila matrico 03 MP in je primerna za avatarje in vse komunikacije s kurirji. Pogled od zadaj ima bolj resne značilnosti (5 MP) in celo opremljen z samodejnim ostrenjem in bliskavico. Slednji je bil morda vključen, morda samo za klopo, ker iz tega ni smisla. Mnogi lastniki v svojih pregledih in sploh verjamejo, da je proizvajalec napačno vstavil napačno LED. Glavna kamera vzame povprečno. Kljub naravni barvi, pomanjkanju programske opreme "kislost" in skoraj popolno ravnovesje beline, celoten proces pokvari ostrino. Torej normalne fotografije, in celo v popolnem vremenu, ne boste dobili - samo splošno sliko z "milo". Kamera dobro snema in je jasno vidna, pod pogojem, da ima vsaj 12 standardnih velikosti pisav A4.Samodejno ostrenje deluje tako, kot bi moralo, brez pritožb.

  Produktivnost

  Pripomočki so opremljeni s štirikolesnim procesorjem "Mediatek", proračunsko serijo MT6580. V skladu z razporedom ustreza isti skromni video pospeševalnik "Mali-T720 MP2". Pripomoček je na krovu prejel 1 GB RAM-a in 8 GB notranjega, od katerega je uporabniku na voljo le polovica. Slednje je mogoče povečati z zunanjimi SD karticami do 32 GB.
  Kljub tako skromnemu naboru čipov, vmesnik deluje dovolj hitro in se sploh ne upočasni. Težave se začnejo izvajati, ko zaženete resne aplikacije. Uporabniki v svojih pregledih so večkrat zabeležili številne frize, dnevnike in pogrezanje FPS v sodobnih igrah. Če se program sploh zažene, morate nastavitve grafike ponastaviti na najnižjo vrednost.

  Komunikacija

  Pri prenosu teh težav se na območju upravljavskega stolpa ne pojavi nobena težava. Testi so pokazali, da se hitrostne značilnosti pametnega telefona v smislu komunikacije ne razlikujejo od drugih mobilnih naprav. Pripomoček omrežja 3G ohranja normalno delovanje, prehod na protokole LTE pa poteka brez bolečih premorov in zamud. Modul wi-file deluje stabilno in brez očitnih dimenzij. GPS odlikuje tudi samozavestno delo in relativno hiter začetek. V pregledih uporabnikov ni bilo kritičnih komentarjev.

  Neodvisno delo

  Devays je prejel baterijo odprtega tipa z zmerno zmogljivostjo 2000 megavatov. To očitno ni dovolj za normalno delo na razkošni platformi Androida, čeprav je to precejgospodarski procesor podjetja Mediatek.
  Ko gledate videoposnetek z normalno ločljivostjo (HD), naprava ne traja približno pet ur. Če zaženete težko igračo, se bo baterija izpraznila nekaj ur. Kombinirana skripta s klici, SMS-ji in brskanjem po internetu, vendar brez zajemanja iger, vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo baterije za skoraj ves dan. Ne glede na to, kako boste shranili polnjenje, bo do večera pametni telefon še vedno zahteval vtičnico.

  Če povzamemo

  V segmentu izdelkov z blagovno znamko se je naš anketiranec dobro razlikoval. Podobne naprave iz MTS, "MegaFon" ali "Beeline" ne dosežejo svoje ravni, in to po podobni ceni. Če ne potrebujete ali pa preprosto nimate visoke hitrosti 4G internetnega območja, potem lahko različico naredite še cenejšo za 500 rubljev brez recepta LTE. Model "Tele2 Maxi" je treba vzeti za dobro montažo, zelo kakovostno matrico za proračunski segment, ki ustvarja odlično sliko in ima največje vidne kote. Podpora za protokole LTE bo seveda prednost, vendar ob upoštevanju posebnosti pokritosti tega operaterja očitne prednosti tega trenutka težko napisati. Če ste postavili v linijo drugih blagovnih znamk pametnih telefonov, potem gadget "Tele2" izgleda precej bolj donosne konkurente. Da, lahko vzamete Highscreen Easy S s skoraj identičnimi značilnostmi in "nadevom" ali kakšno vrsto BQ Strike, kjer so zmogljivosti obeh kamer na višji ravni. Ti modeli so vredni svojega denarja, vendar so preprosto naslikani "jedi iz mila", o katerih ne boste govorili s kovinskim ohišjem in podporo LTE. Sevedaslabosti pametnega telefona so, in za nekatere celo kritične (hi mikrofon), vendar se vse slabosti naprave mešajo v ozadju cene in zbiranja konkurenčnih analogov. Torej je naprava vredna svojega denarja in bo postala dober pomočnik in morda celo glavni pripomoček za vsakodnevne potrebe. Pros:
 • Dobra matrika z odličnimi koti gledanja;
 • kovinski kovček;
 • dobra kakovost montaže;
 • 4G podpora;
 • delo z dvema sedmima karticama.
 • Proti:
 • šibke sobe;
 • nestandardna lokacija vmesnikov;
 • Zvok se meče pri največji glasnosti.
 • Sorodne publikacije