Kako nastaviti mafija-2 mod. Navodila po korakih

Ljubitelji igre "Mafia-2" pogosto želijo poskusiti nekaj novega v prehodu. Pri tem lahko pomaga tudi prenos in namestitev dodatnih modov. Toda pogosto se igralci soočajo s težavami pri pridobivanju datotek. O tem, kako namestiti mods na Mafia-2, bo povedal ta mali vodnik.

Nalaganje modifikatorjev

Preden se naučite namestiti modele Mafia-2, morate biti resni glede prenosa vsebine. Tu lahko najdete različne spremembe te igre, vendar jih bolje namestite na preverjenih mestih. Prav tako bo koristno preveriti takšne datoteke z uporabo protivirusnih programov. Na ta način se boste lahko izognili številnim težavam. Ko prenesete datoteko, morate vedeti, kako namestiti mafia-2 mod. Ta proces se praktično ne razlikuje od sprememb drugih iger. Pogosto je vse, kar morate storiti, odpreti korenski imenik in kopirati spremenjeno datoteko nanj. Toda, če imate težave, se boste naučili o naslednjem bloku, kako ravnati z njimi.


Navodila po korakih

Naučite se namestiti modele mafije-2 iz datoteke z imenom readme, ki jo boste našli v arhivu naložene mape. Če ni, potem je vaše spremljanje odvisno od vrste nove spremembe. Seveda je veliko lažje namestiti modove z avtomatskim razpakiranjem in nalaganjem v mapo z igrami. Ampak, če to ni tako, boste morali narediti nekaj dodatnih ukrepov. ZaNamestite modifikatorje na nov avto, pojdite v mapo z igro "Mafia-2". Nato morate najti datoteko z imenom rw_data.dll. Zdaj jo morate zamenjati s tisto, ki ste jo prenesli. Po kopiranju sistem zahteva zamenjavo, na katero je treba odgovoriti "Da". Ta postopek zaključi postopek namestitve modifikatorjev. Ostaja samo, da znova zaženete igro in uživate v novih strojih v igri.Če je ta sprememba za nove naloge ali dodatne funkcije, odprite arhiv mod. Zdaj morate videti, ali so v korenu igre datoteke z enakimi imeni. Ko najdete zadetke, kopirajte nove datoteke, da jih nadomestite. Ne pozabite shraniti sprememb pred odhodom. Po zagonu igre boste dobili vse, kar ste pričakovali pri namestitvi moda.

Empire Bay

Ta sprememba velja za eno najboljših. Tukaj čakate na nove avtomobile, kot tudi nekatere izboljšane funkcije za vaš lik. Poleg tega, v tej spremembi, morate raziskati neznane lokacije, in iti skozi neznane naloge v igri "Mafia-2". Namestitev moda Empire Bay bo dovolj preprosta. Po prenosu spremembe morate datoteko z imenom cnt_empire_bay premakniti v arhiv Mafia 2pcdlcs.) Prosimo, upoštevajte, da boste za optimalno delovanje morali namestiti posodobitev 5 za igro.
Če ima vaša igra aplikacijo, imenovano joe's Adventures, jo boste morali izbrisati. Konec koncev, igranje ob istem času v dveh od teh sprememb ne bo delovalo. Če je vse narejeno prav na naslednjem dogodku v igri, bo podstran imenovan Empire Bay. Zaženite DLS inuživajte v novih doživetjih. Zaključimo z našim pregledom namestitve modula Mafia-2. Stroji, dirke, gangsterji in strele čakajo na vas. Vso srečo.

Sorodne publikacije