Mnenja o telefonih "Mikromax". Primerjava najboljših modelov

"Micromax" - indijska družba, ki je bila ena od prvih, ki je obvladala ruski trg in na njej lansirala vrsto naprav. Še posebej se razlikujejo pametni telefoni proizvajalca, ki so čim bolj dostopni, dobro sestavljeni in pogosto imajo močno polnilo. V tem članku bodo Micromax telefoni pregledani, specifikacije in pregledi od njih od lastnikov.

Razlike v ravnilih

Podjetje proizvaja dve glavni vrsti telefonov - navadne tipke in pametne telefone. Slednji so po drugi strani razdeljeni na dve liniji - Canvas in Bolt. Verzije telefonov z gumbi, ki so včasih kupljene, vendar manj zanimive kot "pametni" telefoni.

Vijaki za telefone

Ta naprava vključuje poceni telefone srednjega razreda. Izberete lahko nekaj svetlih predstavnikov serije in jih podrobneje preučite.

D320

Ni najslabši pametni telefon, vendar ne najbolj vrhunski. Enkrat je bil promocijski in zelo poceni, da ga kupite, skupaj s paketom storitev ponudnika omrežja. Kot se pogosto dogaja s takimi telefoni, njegove značilnosti trenutno niso napredne. Velikost zaslona ni posebej impresivna - le 45 palcev. Hkrati je resolucija precej majhna - 854 s 480. To je na koncu pripeljalo do majhnega zrnatega zaslona. Operacijski sistem na krovu - Android 4.4 brez obnovitve. V primerjavi s sodobnimi pripomočki je D320 v tem pogledu zaostal. Vgrajeni pomnilnik je malo - 4 GB. V tem primeru bo uporabnik malo manj gigabajtov. "Operativno" vnašel skupno 512, ki je samo ni tako zadovoljen. Največji omrežni standard, v katerem je pripomoček sposoben delovati - 3G.


Pregledi telefona Micromax D320 odražajo njegovo šibko nadev. Zaslon ima majhne kote gledanja. Pri najmanjši rotaciji bo treba sliko pozorno opazovati. Tachscrin "zavira" in se ne odziva vedno na dotik. Kamera, seveda, pušča veliko možnosti za željo. Slike so nekoliko nejasne in v redkih primerih nepravilno prenašajo barve. Na splošno so povratne informacije o telefonu Micromax D320 precej negativne. Pametni telefon je najboljši za nakup delnic, če se to nenadoma domneva.

Q415

Glavni "trik" podjetja "Micromax" se jasno odraža v tem modelu. To je zelo proračunska naprava z najmanj slabimi lastnostmi. Njegova povprečna tržna cena je približno 3 tisoč rubljev. Zaslon ni "rezilo" - 45 palcev. Čeprav je bilo dovoljenje mogoče narediti še več, je tu le 854 s 480. Posledica je bila končna gostota prikazovalnika, kar daje malo zrnatost. Znotraj naprave je dober procesor Snapdragon 210. Izračuna se z uporabo 4 jeder in pri frekvenci 1100 MHz. Glede na visoko zmogljive sisteme drugih analogov to seveda ni najhitrejša rešitev, vendar je vredno tega denarja. V zvezi s količino pomnilnika, potem tukaj telefon izgleda več kot vreden. Operativni v njem 1 GB, in svoje - 8 GB. Slednje je mogoče razširiti s kartico SD. Mnenja o telefonu "Mikromax" Q415 v večini primerov povezana z njeno nizko ceno in ni slaboznačilnosti. V bistvu je razmerje med ceno in kakovostjo. Seveda, s pravilnim pristopom k delovanju pametnega telefona, se lahko njegova učinkovitost nekoliko poveča. Kamer ni posebej navdihnjena z lastniki, saj so slike zvoki in druge različne napake.

E313

Ta pametni telefon je zelo težko najti v prodaji, saj je že dolgo odstranjen iz proizvodnje. Telefon pripada vrstici "Kanvas". To je klasična "lopata" 5 palcev. Zaslon je prijetno in ima ločljivost 1280 pri 720. Računalniška moč zagotavlja 8-jedrni procesor iz Mediatek MT6592 s frekvenco 1400 MHz. Ni slabih stvari s količino pomnilnika - lastno 8 GB in operativno - 1. Glasnost lahko povečate tudi s pomočjo zunanje SD-kartice. Telefon lahko deluje s standardi 3G. Upravlja vse operacijske sisteme Android Android 5.1 ". Vendar, s tako odlično polnjenje, lahko baterija oslabljena - samo 2500 čarovnik.
Pregledi telefona "Micromax E313" upoštevajo dobro delovanje na račun 8 jedrskih procesorjev in zadostno število obeh vrst pomnilnika. Zvok je dobro obnašen in vgrajen je tudi Wi-Fi. Zaslon na dotik je poslušen in natančen.

V zvezi z negativno povratno informacijo o telefonu Micromax E313 odražajo predvsem redke "zavore" sistema in šibko baterijo. Tudi mnogi niso marali kakovosti izdelave naprave. Po kratkem času delovanja se pojavijo škripanje in povratni udar zadnjega pokrova.

Q450

To je še en svetel predstavnik linije "Kanvas" podjetja "MikroMax". Cena je vsrednji pas - približno 13 tisoč rubljev. Zanimivo je, da ima model eno najtanjših teles - samo 5 mm. Gostota točk na zaslonu ni največja - 306. Na takšno ceno bi lahko naredili še več. Tudi 4 jedrski Snapdragon, skupaj s pomembnimi za sodobne naprave s pomnilniškimi metrikami - 2 GB in 16 GB, se dobro obnašajo. Očitno je velikost še vedno uvedla omejitev na zmogljivost baterije in uporabo druge sim kartice, tako da je baterija tukaj le 2000 m. In "sedem" je ena.
Pregledi telefona "Micromax Q450" so predvsem zaradi njegove zanimive in nenavadne oblike. Prednosti naprave so tudi dobre zmogljivosti. V zvezi z minusi, potem jih je mogoče pripisati pomanjkanje drugega režo za kartico SIM, nezmožnost razširiti notranji pomnilnik šibke baterije. Kot potrjujejo povratne informacije o telefonu "Micromax Q450", nadgradnja na naslednjo različico Androida ni možna.

Q4260

Ta enota se lahko obravnava tudi kot pametni telefon srednjega razreda. Njegova povprečna cena na trgu je približno 7 tisoč rubljev. Za tako vsoto je na voljo precej produktivno polnjenje. Na primer, procesor je 4-jedro s frekvenco 1250 MHz. "Operative" je položen 1 GB, vgrajeni pa 16 GB. Ločljivost zaslona 5 palcev ni najnovejša - 1280 za 720. Zrna pa se ne opazijo. Prav tako so dobre kamere - 8 MP in 5 MP. OS, ki je privzeto nameščen v napravi - "Android 6.0". Za komunikacijo je na voljo dve vrsti slotov, ki lahko delujeta s standardnim 4G. Zanimivo je, da je dober akumulator za 4000 mAh dobavljen po tej ceni. V temrazvijalci naprav so temeljito pristopili k problemu kombinacije produktivnega železa in zmogljivosti naboja.
Naprava je nova, zato je na mobilnem telefonu Micromax Q450 veliko pregledov. Vendar so praktično vsi pozitivni. Obstajajo taki trenutki kot dve sim kartici, sposobnost za delo v 4G načinu, velika zmogljivostna baterija, ne najslabši zaslon. Produktivnost na višini, kar nakazujejo tudi uporabniki v pregledih na modelih telefona "Micromax Q450". Skoraj vse igre sedanjosti gredo brez težav. Na splošno je ta naprava vredna svojega denarja in popolnoma izšla.

Q4220

Ta pametni telefon je nekoliko podoben prejšnjemu - približno enak cenovni razpon in nabor funkcij. Vendar pa obstajajo nekatere značilnosti. Diagonala v napravi je velika - 55 palcev. Toda dovoljenje za to velikost ni dovolj - 1280 x 720. Klasična Spreadtrum s 4 jedri ni najbolj produktivna. Kamere se ne razlikujejo od analogov in imajo 8 in 5 MP. Kar se tiče pomnilnika, so bili gigabajti razdeljeni takole: 1 za operativno in 16 za vgrajeno. Telefon podpira 4G način. To lahko stori na obeh predstavljenih slotih za SIM kartico. Baterija za tak zaslon in zmogljivost bi lahko bila boljša - 3000 mAh.
Pregledi mobilnega telefona "Micromax Q4220" so pokazali, da se dobro obnaša v smislu kakovosti komunikacije in uporabe vgrajenega obrobja. Veliko iger dela na njej brez težav. Baterija seveda ne bo vedno sposobna prenesti ritma polne uporabeves dan.

Q3551

Predstavnik podjetja Mikromax je zanimiv glede projektiranja. Za razliko od monolitnih blokov praktično vseh drugih modelov, ima ta pametni telefon dekorativno oblogo in različne elemente na telesu. Konci so izdelani v obliki zoženega telesa. Majhen dekor v obliki komaj opaznih linij mu daje poseben slog. Od "železa" je treba omeniti proračunski procesor Spreadtrum SC7731 pri 4 jedrih in 1200 MHz. Kar se tiče pomnilnika, je vse standardno - 1 in 8 GB. Baterija ima zmogljivost 3000 mAh, kar je povprečje med napravami s tem nizom karakteristik.
Med pregledi strank na telefonu "Micromax Q3551" mnogi opozarjajo na zanimiv slog in zunanjo eleganco. Tudi cena se ni izkazala kot zadnji dejavnik pri nakupu. In procesor, čeprav je proračun, bo lahko začela nekaj iger v preteklih letih. Rahlo napolnite zaslon, ki nima najboljših kotov gledanja. In zaslon na dotik ni vedno odziven na prisluškovanje.

Q424

Ta pametni telefon pripada liniji naprav Bolt Micromax. Precej poceni kopijo, ki jo je mogoče kupiti za približno 4 tisoč rubljev. Pravzaprav torej vse njegove značilnosti ne dosežejo vsaj povprečne ravni. Zaslon ni največji - le 45 palcev. Za nekoga ni dovolj, in nekdo, nasprotno, ima rad takšne kompaktne rešitve. Hkrati je ločljivost zaslona dovolj za normalno definicijo - 854 s 480. Proračunski procesor Mediatek MT 6735 s frekvenco 1000 MHz je namenjen reševanju preprostih dnevnih opravil, vendar ne več. Ni slabo videti spomin. So 1 GB in 8 GBGB Fotoaparati so tudi preprosti, lahko snemajo pri 5 MP in 2 MP resoluciji.
Ta telefon je zbral veliko negativnih ocen. Označujejo slab zaslon z zelo majhnimi koti gledanja in nepremagljivim zaslonom na dotik. Baterije, katerih volumen je samo 1750 čarovnik, komaj dovolj v polni uporabi, tudi za jug. Obstajajo negativne ocene in fotografije iz telefona "Micromax Q424". Kakovostnih posnetkov s pravim prenosom barv ni vedno mogoče. Z mikrofonom je nekaj težav, včasih sogovornik ne sliši lastnika. Na splošno lahko telefon pripišemo začasnim "klicateljem", ki jih lahko kupimo za isti čas, dokler denar ne pride do močnejše naprave. Njegove značilnosti verjetno ne bodo dolgo zadrževale nekoga.

Q392

Ta naprava, tako kot prejšnja, ni bila zelo dobrodošla. Najprej pa poglejmo njegove značilnosti. Velikost zaslona je več kot standardna v tej niši pametnih telefonov - 5 palcev. Dovoljenje za najvišje, vendar tudi ni slabo - 1280 z 720. Kot je za računalniško moč, potem za to ustreza 4 jedrskih procesorjev na frekvenci 1300 MHz. S pomnilnikom je vse zelo dobro - 2 in 8 GB, delujoče in vgrajeno. Baterija ima največ 4000 mAh. Z dobrimi navedenimi parametri telefon še vedno ne kaže dobrega delovanja. Obstajajo obešanja in zavore tako v programih kot v igrah. Zelo zanimiva rešitev je bila izvedba baterije, ki je ni mogoče odstraniti, in ni zagotovil nobenega sistema za ponastavitev v sili. Kot je navedeno s strani uporabnikov, če telefon "visi tesno", boste morali pristatibaterijo v celoti. Na splošno uporabniki ugotavljajo, da je telefon precej povprečen, z na videz tako jasnim potencialom. Vendar pa bo po nakupu, bo moral narediti malo "doplivayut", na primer, namestitev dodatne programske opreme ali ponovno utripa.

Sklep

Micromax ima dober potencial v Rusiji. Vsebuje vse sestavine - velik izbor in nizke cene. Čeprav večina modelov, predstavljenih na tržnih modelih, ne doseže vrhunca, vam velika izbira omogoča, da izberete ustrezen pametni telefon v skoraj vseh cenovnih razredih in za posebne potrebe.

Sorodne publikacije