Philips SHC1300 Slušalke - Pregled in pregledi

Vodilna v srednji cenovni kategoriji brezžičnih slušalk se lahko imenuje Philips SHC1300. O njih bodo razpravljali v tem članku. Njihovi stroški - približno 1300 rubljev. Ker so brezžični, se zvok prenaša preko infrardečih valov.

Specifikacije

Slušalke dinamičnega, zaprtega tipa. Kot smo že omenili, so brezžični in režijski. Naprava je zmožna reproducirati frekvence od 18 do 20 tisoč Hz. Odtehtamo 410 g; imajo občutljivost do 108 dB. Pritrdilo predstavlja povoj. Membrana v izvedbi ima premer 32 mm, zvočni signal pa se prenaša z infrardečimi valovi, ki se odvijajo na razdalji 5 do 7 metrov. Ta številka je odvisna od števila sten, ki ločujejo slušalke Philips SHC1300 (pregledi spodaj) od senzorja. Bolj kot je naprava nameščena, slabši je zvok. Frekvenčno območje oddajnika je 27-28 MHz. Ker brezžične slušalke ne obstajajo, se vprašanje z ustreznim priključkom za napravo ne pojavi.


Tip napajanja AAA. Število baterij - dve. S baterijami lahko slušalke delajo do 30 ur.

Videz in udobje

Slušalke Philips SHC1300 so ponaredek, ki ima standardni videz. V oblikovanju ni posebnih novosti. Primer je črne barve. Izgleda zelo masivno. Pri nošenju naprave ne povzroča neugodja, ravno nasprotno. Uporabite slušalke za poslušanje glasbe, pogovore o Skypeu, igranje iger, delo na računalniku itd.nadaljevati. Naslon za glavo je reguliran z enostavnim premikanjem, iskanje prave velikosti ne bo delovalo. Amuleti so narejeni iz mehke penaste gume, zato tudi pri dolgotrajnem nošenju ne povzročajo nelagodja.


Zvoki

Philips SHC1300 ima zelo dober zvok za brezžične slušalke. Bas in visoke frekvence se dobro slišijo. Zvočnik je izdelan iz magnetnega feritnega tipa, velikost - 32 mm, frekvenčno območje pa je 18-20 tisoč Hz.

Koristi

Philips SHC1300 ima veliko kupcev, ki jih je treba osvojiti. Kakšne so prednosti nakupa teh slušalk? To je dober zvok, lep dizajn, pomanjkanje žic, osnova za lovljenje in signalizacijo, ki je vključena, kakovost vseh materialov in podrobnosti, prisotnost regulatorja, odlična ergonomija, življenjska doba baterije, združljivost s skoraj vsako tehnologijo, nizka. stroškov. \ t Poleg zgoraj navedenega je vredno omeniti, da lahko osnovna enota deluje sočasno z več pari slušalk.

Slabosti

Tako kot pri vsaki napravi ima Philips SHC1300 svoje pomanjkljivosti. Poglejmo osnovno:
 • zvok se prenaša le na razdalji do pet metrov;
 • blazinice za ušesa se zelo hitro obrabijo;
 • Kakovost reprodukcije je pokvarjena, če se med napravo in senzorjem pojavijo stenske ali predelne stene.
 • Mnenja

  Mnenja o napravi so nekoliko sporna. Kdo je kupil slušalke samo za poslušanje glasbe, brez neprijetnosti za svojo družino, zadovoljni z nakupom. Tisti, ki so čakali na preveč dober zvok oziroma kakovost, niso. O napravi je malo uradnih informacij.zato se morate zanesti na informacije, ki jih zagotavljajo stranke.
  Kaj je s Philips SHC1300? Navodila, baterije, adapter, adapter (65 mm) in oddajnik. Priročnik opisuje vse, kar je zelo informativno. Mnogi od tistih, ki so kupili te slušalke, potrjujejo, da morate biti vedno vzporedni z oddajnikom, sicer se med predvajanjem pojavijo ovire. Modulator izgleda skromno. Ima posebne žarnice, ki se prižgejo ob vklopu, in štiri noge, ki mu pomagajo mirno stati. Kupci opozarjajo, da je zvok načeloma jasen in ni slab. Kakovost in glasnost lahko prilagodite neposredno na slušalkah. To je priročno. Naprava je lahka, ne pritiska na ušesa. Garancija se ponavadi dodeli letno, vendar veliko teh slušalk deluje dlje.
  Brezžične naprave imajo eno funkcijo. Ko se baterija spusti, začnejo strmo vznemirjati in hripati. V opisanem modelu pa ta problem ni. Po mnenju mnogih so zabave grozne po kakovosti. Če pa slušalke skrbno uporabljate, lahko občutno zakasnite trenutek, ko postanejo neprimerni. Nekateri reševalci se raztrgajo čez pol leta, drugi - po nekaj letih uporabe. Če želite, lahko kupite baterijski polnilec. Zahvaljujoč mu ne bo treba kupiti velike količine baterij, kar bo prihranilo veliko družinskega proračuna. Toda polnjenje traja približno enkrat na teden. Frekvenca je odvisna od kakovosti samih baterij in pogostosti uporabenapravo.

  Sklep

  Po mnenju proizvajalca so slušalke precej dobre in dobro delujejo v garancijskem obdobju. Popačenje zvoka je zelo verjetno, vendar nobena naprava te vrste ni zavarovana pred tem problemom. Pred nakupom, moramo natančno stehtamo vse "za" in "proti", saj lahko uporabljate samo Philips SHC1300 slušalke doma. Kot strokovnjak bodo neuporabni. Nakup naprave je najboljši v uradnih trgovinah, ne v dobaviteljih. V nasprotnem primeru obstaja tveganje, da kupite ponaredek, ki se bo v treh mesecih prelomil dobesedno.

  Sorodne publikacije