Pregled in ocene: Huawei Nexus 6P

Družbe, ki se ukvarjajo z izdajanjem mobilnih digitalnih naprav, vsako leto strankam zagotovijo nove modele. V letu 2015 je bilo izdano podjetje Huawei. Razvito skupaj z Googlom. Huawei Nexus 6P 32Gb (pregled značilnosti spodaj) skoraj takoj po sprostitvi postal vrh zarezo. Mnogi kupci so se na njej ustavili, ker je gadget uporabil veliko inovativnih dosežkov. V okviru tega članka bo predstavljen pregled problema. Tudi bralec se bo lahko seznanil s pregledi ne le kupcev, ampak tudi strokovnjakov.

Koristi

Velik seznam ugodnosti je mogoče ugotoviti s pregledom pregledov. Huawei Nexus 6P ima kovinsko ohišje. Ta material preprečuje nastanek razpok v padcu in druge mehanske poškodbe. Model je opremljen tudi z visoko kakovostnim AMOLED zaslonom. In zahvaljujoč uporabi sodobnega procesorja, so razvijalci lahko dosegli visoko zmogljivost. Na napravo je bil nameščen skener, ki bere prstne odtise za zaščito. Če aktivirate to možnost, bo lahko odklenil telefon samo lastnik. Googlov skupni razvoj omogoča uporabnikom sistemske posodobitve in druge aplikacije. Zaradi tega bodo lastniki tega pametnega telefona vedno uporabljali samo najnovejše različice programske opreme. Presenetljivo je, da je ločljivost kamer težko imenovati veličastno, vendar so se v letu 2015 ti parametri šteli za eno najboljših. Življenjska doba baterije je presegla vsa pričakovanja kupcev, kar dokazujejo številne ocene. Huawei Nexus 6P ima 3450 baterijočarovnik Razvijalci maksimalno optimizirajo procese, ki so vplivali na življenjsko dobo pripomočka brez ponovnega polnjenja.


Slabosti

Katere pomanjkljivosti povedo kupci v svojih pregledih? Tekoči naprej, je treba omeniti, da so precej tipični. Za svetlo oblikovanje, razvijalci iz nekega razloga ni mar. Ni zanimivih elementov, tako da ne morete poklicati videza prvotnega modela. Številni kupci so bili razburjeni zaradi pomanjkanja reže za izmenljivi pogon, zato je priporočljivo, da ste pozorni na količino notranjega pomnilnika. Ta indikator je označen z imenom modela, kot je Huawei Nexus 6P 32Gb. Povratne informacije in komentarji uporabnikov se pogosto nanašajo na tem priključku USB. V napravi so razvijalci uvedli novo vrsto pristanišča. Trenutno še ni dovolj porazdeljena, zato mnogi lastniki to merilo pripisujejo slabostim. Največ pritožb je zaslužilo pomanjkanje druge sim kartice. Glede na precejšnje stroške so te pomanjkljivosti postale precej kritične. Če pogledate konkurente, kot sta iPhone 6s Plus in Samsung Galaxy Note 5, potem je proizvajalec potreboval, da bi se čim bolj znebili spornih vprašanj in kupcu zagotovil resnično popoln pripomoček.Ocena

Napravo, ki vstopa na trg, ocenjujejo ne le kupci, temveč tudi strokovnjaki. Glede na slednje je pametni telefon Huawei Nexus 6P dosegel 41 na 5-stopenjski lestvici, največji komentarji so se nanašali na večpredstavnost, velikost in oblikovanje, internet. Najvišja ocena, po mnenju strokovnjakov, si zasluži spomin in komunikacijo. Spodaj je podanostatistične ocene. Povprečna ocena 4,1 je bila izpeljana na podlagi naslednjih meril:
 • Dimenzije in zasnova - 3. 9.
 • Multimedija - 2.6.
 • Baterija - 3.6.
 • Internet - 3.0.
 • Delo z besedilnimi datotekami - 4.0.
 • Značilnosti zaslona - 4.5.
 • Ločljivost kamere - 4.7.
 • Produktivnost - 4.9.
 • Komunikacije - 5. 0.
 • Pomnilnik - 5.0.
 • Zdaj pa si poglejmo podrobneje.

  Dimenzije in zasnova

  Telefon Huawei Nexus 6P velja za polnopravni problem. Po mnenju mnogih kupcev je res velik. Dimenzije: 1593x778x77 mm. Držite ga in hkrati usmerite z eno roko, da ne bo delovalo. S tem ne more ravnati niti odrasla oseba. Da bi ga po nesreči izpustili in v celoti izkoristili polno funkcionalnost, boste morali uporabiti obe roki. Prav tako tehta veliko - 180 rub.Izbor oblikovalske zasnove s strani razvijalcev ni povzročil razburjenje čustev od kupcev in strokovnjakov. Mnogi verjamejo, da je daleč od vidnega. Sprednja plošča izgleda precej tipično in celo dolgočasno. Edina stvar, ki jo je mogoče razlikovati, je prisotnost dveh zvočnikov, ki se nahajata zgoraj in spodaj. Okvir okoli zaslona je sorazmeren. Vendar se lahko na prvi pogled zdi dovolj širok. To dokazujejo povratne informacije. Huawei Nexus 6P je opremljen z zaslonom, ki zavzema približno 70% celotne površine sprednje plošče. Za pametnim telefonom je videti bolj zanimivo. Na pokrovu je proizvajalec uporabil kombinacijo več materialov. Večina kovinske površine, in zgoraj je plastični trak črne barve z bleščečopovršino Ima objektiv kamere, bliskavico in senzorje. Lahko vidite luknjo za mikrofon tik pod njo. Telo ni mogoče odstraniti. Iz tega razloga so razvijalci izdali režo za sim-kartice nano tipa na strani. O kakovosti zbirke ni nobenih pripomb, je na visoki ravni. Mnogi lastniki so opazili, da je primer praktično nič strašljiv. Če pa boste na primer s tipkami nosili pametni telefon, lahko ustvarite plitve praske. V ponudbi so tri barvne rešitve: srebrna, bela in črna.

  Huawei Nexus 6P: značilnosti in pregledi zaslona

  Ta model bo zadovoljil lastnike zaslona visoke kakovosti. Vrsta prikaza je AMOLED. Ločljivost: 2560 x 1440 slikovnih pik. Njegova diagonala je 57 palcev. Zaradi gostote slikovnih pik 518 ppi je slika, prikazana na zaslonu, čim bolj ostra, zrnati in drugi zvoki so odsotni. Na soncu z zaslonom ne bo nobenih težav, informacije na njem so dobro prebrane, svetlost se ne zmanjša. Zagotovljena je prilagodljiva funkcija nadzora. Omogoča samodejno prilagajanje svetlosti. Uporabniki so opazili, da so koti gledanja dovolj široki. Kontrasta zaslona ni mogoče prilagoditi, ker proizvajalec te možnosti ni na voljo. O prenašanju barv so zapisani samo pregledi pohval. Huawei Nexus 6P bo zadovoljil še tako zahtevnega uporabnika v tej zadevi. Na zaslonu je prikazano največje število različnih odtenkov. Izgledajo naravne in nasičene. Za kalibracijo ni pripomb. Edina stvar, ki v tem ni zagotovljenatelefon, - nadzor rokavic, senzor se odziva samo na dotik prstov.

  Kamere

  Datoteka ima odlične kamere. Sprednja ločljivost je 8 MP. V središču zadaj položenih 12-megapixel matriko. Proizvajalec je uporabil lasersko ostrenje, široko zaslonko in velik senzor. Žal sistem za optično stabilizacijo ni. To je posledica dejstva, da sodobna optika deluje z velikimi piksli, zato je potreba po tej možnosti odpravljena. Vendar pa strokovnjaki menijo, da je ta razlaga bolj kot zavrnitev, saj je v mnogih profesionalnih kamerah še vedno uporabljena stabilizacija. Vmesnik glavne kamere je preprost in razumljiv. Uporabnik v iskalu »okno« bo videl najmanj ikon in nastavitev. Obstaja način HDR +. Deluje s precej hitro hitrostjo in je sposoben podrobno določiti temna področja. Zaradi tega se bodo lahko le enote ujemale s Huawei Nexus 6P. Ocene lastnikov o kakovosti fotografij so le pohvalne. Uporabniki imajo tudi izbrane načine, kot so Panorama in Blur. S tem lahko posnamete sliko z zamegljenim ozadjem. Posebnost tega fotoaparata je, da so tudi najmanjši elementi videti jasni in precej ostri. Hrup na fotografiji se pojavi samo med fotografiranjem pri šibki svetlobi, ponavadi ponoči. Z zadnjo kamero lahko snemate 4K video. Največja razpoložljiva ločljivost: 1280x720 px. Posnetki videoposnetkov so narejeni s hitrostjo 120 slik na sekundo. Prednja kamera je idealna za ljubitelje sefona. Podrobnosti, fokusiranje, manjkajočeHrup - koristi optike, nameščene na pripomočku. Matrika z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik omogoča snemanje videa v polnem HD formatu. V primerjavi z glavno kamero pa je hitrost nekoliko manjša. To je 30 sličic na sekundo.

  Tipkovnica. Delo z besedilnimi datotekami

  Ni presenetljivo, da so uporabniki tipkovnice pri Googlu. Je več kot standardna in nima opaznih elementov. Model zagotavlja podporo za neprekinjen vnos. Uporabnik lahko preklaplja jezik z ločenim ključem. Oznaka je na voljo samo za zgornjo vrstico s številkami. Domači kupci so hvaležni razvijalcem, ker niso pozabili predvideti ključev za piko in vejico ter jih ločeno postavili na tipkovnico.

  Internet

  Kaj bo naredilo popoln in, kar je najpomembnejše, resničen pregled Huawei Google Nexus 6P? Povratne informacije lastnika in rezultati testov. Številni uporabniki so bili nezadovoljni s standardnim "polnjenjem". Zakaj? Proizvajalec je namestil samo en brskalnik. Malo jih bo presenečenih, ko izve, da je to Google Chrome. Glede na veliko količino pomnilnika RAM (3 GB), ste lahko prepričani o dokaj visoki funkcionalnosti. Tudi če odprete več zavihkov, bo naprava odlična in, kar je najpomembnejše, z veliko hitrostjo za opravljanje nalog. Uporabniki lahko namestijo drug brskalnik. Slabosti vključujejo pomanjkanje sinhronizacije z namizno različico Google Chrome.

  Sporočila

  Po mnenju strokovnjakov je najvišja točka prejela sporočila. Filet je opremljen s celovito zastavo. Edina stvar, ki frustrirauporabniki - za drugo sim kartico ni reže. Katere komunikacije so na voljo v tem modelu?
 • Wi-Fi - dvojni pas, popolnoma skladen s sodobnimi zahtevami.
 • Bluetooth različica 4.2. Šteje se, da je precej ekonomično, kar je brezhibno plus. Prav tako ni bilo spregledane možnosti za ohranjanje profila A2DP.
 • Pametni telefon deluje z omrežji mobilnih operaterjev štirih generacij.
 • Obstaja funkcija A-GPS. Natančnost parametrov je določena s podporo GLONASS-a.
 • Iz nekaterih razlogov so se razvijalci odločili opustiti standardni priključek microUSB z namestitvijo vrste USB C. Uporabite ga lahko za povezavo z drugimi pripomočki in tudi za polnjenje baterije. Adapter za standardna vrata je na voljo v kompletu, ki je priložen pametnemu telefonu Huawei Nexus 6P. Mnenja, objavljena v omrežju, kažejo na priljubljenost pripomočka. Pogosto lahko najdejo informacije o tem adapterju. Lastniki svetujejo, da ga obravnavajo precej previdno in v nobenem primeru ne izgubijo, saj v prosti prodaji to praktično ne zgodi.

  Multimedija

  Po mnenju strokovnjakov je multimedija najšibkejše mesto tega pripomočka. Nizka ocena je bila posledica dejstva, da naprava deluje z majhnim naborom avdio in video kodekov. Formati FLAC, TS, MOV, RMVB na primer niso podprti. Opozoriti je treba, da tudi nekatere datoteke AVI niso predvajane. Avdio predvajalnik, ki ga namestijo razvijalci, je precej dolgočasen in standarden. Vmesnik je zmeden. Mnogi uporabniki izražajo nezadovoljstvo. Demoversion spremlja vsiljivo oglaševanje. Da bi prejelidodatne funkcije in odstranite ljudstvo, morate kupiti plačano različico. V tem pripomočku ni video predvajalnika. Vgrajena storitev Google Photos only. Zahvaljujoč njemu lahko izvedete nekaj dejanj, vendar ni vredno veliko pričakovati. Kakovost zvoka je povprečna. Glasba se predvaja približno enako skozi zvočnike in skozi slušalke.

  Huawei Nexus 6P: pregled in specifikacije baterije

  Kot je navedeno zgoraj, je pametni telefon opremljen z baterijo 3450 MAG. Pomanjkljivosti ni mogoče poimenovati. V 7 urah lahko gledate videoposnetke visoke kakovosti in uporabite nastavitve za maksimalno svetlost. Uporabniki so opazili, da lahko povečanje samostojnega delovanja v tem načinu traja nekaj ur. Če želite to narediti, morate znižati svetlost in vklopiti način "V ravnini". Prednost tega pripomočka je bila nova različica Androida - šesta. Zahvaljujoč temu, v stanju pripravljenosti in pri majhni obremenitvi, ne bo mogoče uporabiti nobene sodobne naprave za izenačitev trajanja baterije. Če uporabljate telefon kot predvajalnik, ko priključite slušalko, bo baterija trajala približno 102 ure. Med igro se je Nexus 6R pokazal na dobri strani. Pri maksimalni svetlosti lahko telefon deluje do 5 ur. Ta rezultat je lahko višji od povprečja. V svojih ocenah lastniki trdijo, da lahko naprava s povprečno obremenitvijo stane en dan in pol. Za ekstremne namene lahko uporabite način varčevanja z energijo. Čas delovanja je podaljšan na 40 ur. Ko je ta način aktivirannaprava zmanjša zmogljivost, onemogoči geolokacijo, prenos podatkov v ozadju, pri čemer ostanejo le najbolj osnovne funkcije. Razvijalci so poskrbeli za možnost hitrega polnjenja.

  Uspešnost

  "Polnjenje" Nexus 6R se lahko upravičeno imenuje vrhunsko. Količina RAM-a je 3 GB. Takšno skladišče je povsem dovolj, da pametni telefon obravnava vse vrste nalog in programov. Med testiranjem je naprava pokazala brezhibne rezultate. Telo se ni segrevalo, ni bilo mačka. Odlična zmogljivost je zagotovljena s procesorjem, sestavljenim iz 8 jeder - modelom Qualcomm MSM8994 Snapdragon. Postavitev poteka v tipu 4 + 4. Zaradi tega je priložnost za optimizacijo vseh procesov. Štiri jedra delujejo na frekvenci 20 GHz, ostalo pa na 155 GHz. Kakovost prikazovanja informacij na zaslonu ustreza grafičnemu procesorju Adreno 430. Na voljo za prodajo Huawei Nexus 6P 32Gb pametni telefon in dve modifikaciji. Standardna različica je opremljena z 32 GB notranjega pomnilnika. Drugi dve različici uporabljata 64-bitno in 128-GB shrambo. Kupcem svetujemo, naj bodo pozorni na pomanjkanje reže za pomnilniške kartice. Zato je treba optimalne stopnje skladiščenja vnaprej obravnavati v skladu s cilji. V Huawei Nexus 6P 64Gb (pregled modela, ki so ga izdelali strokovnjaki in uporabniki) iz 64 GB, ki je na voljo uporabniku približno 53.

  Zaključek

  Če povzamemo, je treba povedati, da je model Nexus 6P razvil kitajski proizvajalec skupaj z Googlom. Razvijalci so namestili Android 6.0. Vendar ne glede na toče želite nadgraditi različico operacijskega sistema, v njem ni posebnih žetonov. Uporabniki nimajo opombe o delovanju bralnika prstnih odtisov. Mnogim ljudem je bila všeč možnost zagona fotoaparata z dvojnim klikom na gumb za vklop. Senzor je odličen, hitro se odzove. Vrhunec tega modela je bil USB priključek novega standarda. Še ni dovolj razširjen, zato proizvajalec ponuja adapter kot komplet. Strošek problema je precej visok, v času izdaje pa se je cena začela pri $ 500.

  Sorodne publikacije