Kopiranje: pregledi storitve

Ker je pridobivanje potrebnega blaga in storitev prek interneta postalo priljubljeno, so bile pridobljene aktualnost in različni zunanji viri, ki ljudem pomagajo reševati živce, čas in celo denar. Danes se v tem članku šteje največje mesto za sprejemanje predpomnilnika - Kopikot. Mnenja resničnih ljudi in mešana mnenja o tem viju lahko najdete še naprej.

Kaj je to spletno mesto?

Storitev CashBack Kopikot je ena najbolj obiskanih in znanih podobnih lokacij v Rusiji, ki uporabnikom omogoča, da vrnejo določen odstotek sredstev iz zneska nakupa, opravljenega na internetu. Za izvedbo zasnovanega morate izpolniti 4 preproste korake:

 • register;
 • izberite želeno trgovino;
 • opravi nakup;
 • vrne sredstva.
 • Vendar pa je s podrobnejšim pogledom na uporabo Kopikot.ru malo bolj zapleteno in zato, da bi prenehali z izbiro natančno na tej storitvi, je treba pristopiti kompetentno. Res dano mesto - najboljše od vsega, podobno? Kako torej izvirajo negativni komentarji in nezadovoljstvo uporabnikov? Čas je za razumevanje.

  Postopek registracije

  Da bi postali uporabnik Kopikot.ru, vam sploh ni treba biti s storitvijo cashback-storitev na "kratki nogi". Ustvarite lahko tudi nov račun! Če želite to narediti, pojdite na Kopikot.ru stran, kliknite na "Pridruži se brezplačno" gumb in izberite eno od obstoječih možnosti - naredite hitro registracijo z uporabo sidro na spletno stranstran v družabni mreži ali, če tega ne storite, ali nepripravljenost za začetek registracije "čisto list". V slednjem primeru morate navadno vnesti e-poštni naslov in geslo ter nekatere osebne podatke, kot so priimek, ime, leto rojstva in nekateri drugi. V Kopikotu bo registracija uspešna, če je račun potrjen: za to, pojdite na prejeta e-poštna sporočila in poiščite zahtevo za potrditev računa, ustvarjenega na spletnem mestu. Končano! Zdaj lahko varno preklopite na nakupovanje. Mimogrede, udobje registracije ni vse, kar Kopikot ponuja svojim strankam. Prav tako vam omogoča, da dobite prvi bonus - kupon za nagrado 100 rubljev. Kljub temu pa je Kopikot, katerega pregledi so drugačni, v eni stvari v redu, in sicer v skrbi za svoje stranke in pozornosti do njih.

  Kako uporabljati

  Kako pristojni uporabniki delajo s spletnim mestom? Kopikot, katerega pregledi se zelo razlikujejo, zahteva racionalen pristop k uporabi, zato je treba temu delu posvetiti posebno pozornost. Torej, po registraciji, morate najti iskalni niz, kjer lahko vnesete ime trgovine zanima in preberite o tem, kaj pogoji v zvezi z njim je realiziran umik sredstev na Copikot.ru. Če na zahtevo ni bilo najdenih podatkov, zaprošena organizacija najverjetneje ni partner v tej storitvi. Vendar pa je izbira tukaj preprosto ogromna in skoraj vse glavne blagovne znamke so v postopku vračanja denarnih obrestiizpadejo
  Pojdite lahko tudi na kartico Trgovine. Tukaj lahko sortiranje filtrov pomaga pri izbiri možnosti glede na vrsto ponujenih izdelkov in storitev, priljubljenost občinstva uporabnikov itd. Vmesnik spletnega mesta je preprost za uporabo in običajno ne povzroča težav s strankami. Nato izberete trgovino in preberete informacije in pogoje, ki jih ponuja. To je pomembna točka, ki jo stranke pogosto ignorirajo, pomembne informacije pa lahko najdete tukaj. Toda, ali je to tisti, ki hiti? Podpisuje pogodbe brez pogleda!

  Pomembno je, da se nakup opravi šele po prehodu na mesto skladišča iz storitve Kopikot. V nasprotnem primeru predpomnilnik ne bo zaračunan.

  Pozornost do podrobnosti - ključ do uspešnih vračil

  Pogosto ljudje, ki ne vedo, kako uporabljati kopikot.ru pravilno, zaradi tega delajo napake in samo pomnožijo zamisel, da je ta storitev goljufiva čista voda . Pravzaprav je pred začetkom zgodovine povračila denarja vsak uporabnik povabljen, da prebere "Posebne pogoje" na levi strani, poleg razdelka o stikih in pogosto uporabljenih vprašanjih.
  Poleg tega je treba za izvedbo uspešnega postopka upoštevati več pravil:
 • Blokiranja besedila v brskalniku ni mogoče oglaševati, ker za to vnese več vgrajenih vtičnikov in informacije, ki prihajajo iz mesta Kopikot, in se vrne k njej. Obstaja blokiranje, zato se povračilo ne upošteva.
 • Če se v tem trenutku uporablja Copycat,aktivni računi na drugih storitvah cashback ne smejo biti odprti. Ne boste mogli uporabljati bonusov in popustov tretjih oseb, razen tistih, ki so na voljo na mestu Kopikot - če to storite, se odstotek denarja ne bo upošteval.
 • Če obstaja želja po uporabi promocijskih kod, se lahko uporabijo le tiste, ki jih zagotavlja spletna stran ali tiste, ki so na voljo na uradnih straneh te storitve na socialnih omrežjih.
 • Pri naročanju telefonskega klica, čeprav prek interneta, postopek ne bo deloval, denar ne bo zaračunan.
 • Izdelava nakupovalnih košar, kot je bilo že omenjeno, se lahko začne šele po neposrednem prenosu iz trgovine Copikot v trgovino.
 • Nakup blaga mora biti v ločenem brskalniku in novem oknu; Hkrati je treba zagotoviti, da oglasi in pasice s trgovinami in ponudbami tretjih oseb v tem trenutku niso pobegnili, sicer lahko bonus in stranko »zaskočijo«, čeprav je pred tem vse naredil pravilno, ga ne bo nikoli več videl.
 • Pred uporabo storitve morate onemogočiti način brez beleženja zgodovine, saj drugače spletno mesto »ne bo videlo«.
 • Če imate navado naročati prek telefonov in pametnih telefonov, ne pozabite, da lahko spletno mesto uporabljate le prek brskalnika - pri naročanju prek posebnih mobilnih aplikacij trgovina ne upošteva vedno odstotka obračanja.
 • Zdaj je čas, da razmislite o lovu na priljubljene blagovne znamke, ki so jih obiskali uporabniki te strani.

  Kateriprodajalne ponujajo ponudbe?

  Aliexpress je postal najbolj znana stran za poceni izdelke, ki so jih uporabniki še posebej navdušili. Tukaj lahko redno naročate blago, tako da ljudje iščejo najugodnejšo možnost in poskušajo shraniti, da pošljejo denar za drug nakup. Slaba novica je, da Kopikot svojim strankam zagotavlja precej nizko stopnjo donosa denarja - ponavadi ta številka ne presega 6% stroškov. Za Aliexpress je le 55%, druge storitve pa lahko dobijo 6-8% izplačil. Zanimive politike za druge trgovine tudi niso zadovoljne: za Adidas je 5%, ki prodaja labirintske knjige, La Modi oblačila - le 4%, bratje in sestre se bodo vrnili in še manjši - 3%, in cashback od "Sportmasters" in "Mvideo" in precej skromno - za 25%. Redko, vendar še vedno lahko najdete dostojne številke. Da, 12% ponuja lekarne, na primer, "Sibirsko zdravje".

  Odstranjevanje denarja s spletnega mesta

  Če iščete odgovor na vprašanje, kako ponovno dvigniti denar s Kopikot.ru, se lahko soočite z razočaranjem. Izkazalo se je, da je prag za umik sredstev v primerjavi z drugimi podobnimi storitvami precej visok - to je skupaj 500 rubljev, ki so glede na nizke obrestne mere, počasnost enkratnega sklepa (zamuja za približno 1 mesec) in nesrečnost samih trgovcev (enako Aliexpress) bo srečanje dostojnega časa. Možno jih je umakniti šele po 4 mesecih od prvega vračila! Zato, ljubitelj vsega in takoj morajo zalogez veliko potrpežljivostjo. Umik denarja se lahko izvede na:
 • bančni kartici;
 • WebMoney;
 • "denar Yandex";
 • PayPal;
 • številka mobilnega telefona.
 • Promocije, popusti, promocijske kode, bonusi

  Za večino uporabnikov je trenutni trenutek razpoložljivost različnih prijetnih ponudb in dodatkov na storitvi. Torej, v skladu s kodno besedo, vneseno v posebno polje pri naročanju izdelka določene blagovne znamke, lahko dobite visok in majhen, vendar segret žep in finančni položaj popusta. Poleg tega je danes mesto gosti program za privabljanje prijateljev: za vsakega povabljenega uporabnika bo obstoječi kupec Kopikot prejel račun v višini 300 rubljev, če bo njegov vabljeni prijatelj (napotitev) v njegovem računu zbral vsaj 500 rubljev. Ta ukrep je seveda počasen, vendar kljub temu mogoč in močan.

  Pozitivne misli

  Kaj si je prislužil ugled Kopikota? Mnenja kažejo, da večina vidi to koristno in poenostavlja življenjsko dobo storitve. Torej, spletna stran "Zaupanje v mrežo" ugotavlja, da je to priročno mesto s stopnjo tveganja le 1%, na "Ozoviku" pa temelji na odlični oceni, ki upošteva kakovost, zanesljivost, udobje, hitrost in varnost.

  Kopikot - ločitev? Druge povratne informacije strank

  Nasprotno, nasprotno, Copycot meni, da je strašna storitev pregleda, ki domnevno njenim strankam nikoli ni bila zaračunana. Ni vredno kaznivega dejanja, da bi se združili ali se razjezili pri upravljanju spletnega mesta - stranka, ki ni posvečala dovolj pozornosti začetnemu pojasnilu, je kriva za to situacijo.vse zapletenosti in nianse, niso tehtale objektivne prednosti in slabosti in se niso odločile ustaviti tukaj ali iskati in izbrati drugačno mesto za sebe. Pravila jasno navajajo, da so postopki vračanja in umika denarja dolgotrajen postopek, ki traja 2 meseca ali več. Uporabniki so samo utrujeni od čakanja, zaradi česar obstajajo jezni komentarji v naslovu ne tako slabega, v bistvu spletnega vira. Olja sežigajo ogenj in tisti, ki so v nekaterih korakih napačno naredili naročilo in niso sledili dejstvu, da je bila operacija vračanja pravzaprav opravljena.
  ​​

  Zato so glavne prednosti in slabosti

  Povzetek naslednje: drugačne in na voljo v velikem številu spletnih strani, pregledi ne odražajo vedno prave slike. Torej, poskusite, da se seznanijo s to storitvijo osebno je vsekakor vredno, vendar je treba upoštevati, da bo umik na voljo le po dolgem času in se začne s kopičenjem več kot 500 krmil. Zato, da bi lahko počakali v tem primeru - obvezna lastnina narave. Od prednosti spletnega mesta lahko ločite:
 • možnost dviga denarja na različne načine;
 • partnerstvo z velikim številom internetnih blagovnih znamk in trgovin;
 • sistem pravočasnega obveščanja strank o inovacijah in promocijah;
 • se hitro odzove na vprašanja za podporo;
 • Razpoložljivost programa "Zahtevaj prijatelja".
 • Slabosti niso tako pomembne in izpopolnjene, da je dostojanstvo otipljivo. Za analizo in testiranje te strani je bolje za vsesami.

  Sorodne publikacije