Umiranje svetlobe - kje je ohranjanje na računalniku?

Igra Dying Light je ena najboljših v žanru Survival Horror. Obstaja verodostojen cikel dneva in noči, pa tudi popolnoma odprt svet. Preglejte ogromne prostore zares zanimivo in razburljivo. In seveda, obstaja ogromna količina grdih in groznih zombijev, ki so tako neprijetni, da napadajo protagonista. Toda mnogi igralci računalniških iger dvomijo v utemeljeno in pomembno vprašanje o tem, kje naj se shranijo v svetlobi Dying. Konec koncev, če najdete lokacijo njihovega skladišča, lahko poskusite zamenjati obstoječe sefove z novimi datotekami ali narediti njihovo neposredno kopiranje.


Kje je ohranjanje

Če ne veste, kam shranite Umirajočo svetlobo Naslednje je treba spomniti, da jih je še vedno mogoče najti. Na žalost so te datoteke varno skrite pred očmi povprečnega uporabnika. Povsem nejasno je, zakaj je bilo to storjeno. Zato je iskanje želene mape sama po sebi zelo težka naloga. V tem primeru je dostop do šivov mogoče nadaljevati.
Toda takoj je treba opozoriti, da lahko kakršne koli manipulacije z ohranjanjem povzročijo nepredvidljive posledice. Zato je priporočljivo, da naredite varnostne kopije, tako da se lahko v primeru težav takoj ponovno vzpostavi zapis.

Kje začeti?

Kadar lahko vsak igralec najde ohranjanje svetlobe, ki umira. Toda najprej se morate odločiti za različico same igre. To je zelo pomembno, ker je pot do varčevanja v piratskih in licenčnih programih absolutnodrugačen. Če določite različico igre, bo iskanje zapisov veliko lažje in bolj razumljivo. Ko so sefi najti, jih je mogoče res zamenjati z že pripravljenimi datotekami, ki so naložene na spletu. Na primer, pomagali vam bodo odpreti dostop do vse vsebine v igri ali vam omogočiti, da se odpravite nekam brez težav. Zato morate ugotoviti, kje je shranjeno Dying Light, kar lahko odpre veliko novih funkcij.


Za piratsko različico

Če želite razumeti, kje je shranjeno svetlobo Dying Light, morate v računalniku poiskati dragoceno mapo ProgramData, ki zajema vse, kar je najbolj potrebno. Praviloma se nahaja na disku C skoraj vsakega sodobnega računalnika. Nato izberite imenik Steam, v katerem je skrita mapa RLD. V njem se skrbi za dolgo pričakovane zapise. Če želite to narediti, boste morali poiskati in odpreti imenik 239140, nato pa pojdite tukaj - StorageOutSave. Če želite iz neznanega razloga premakniti sefove na drugo mesto, potem je dovolj, da uporabite klasično vezanje za kopiranje /lepljenje.

Za licencirano verzijo

Kje je treba umiriti svetlobo za piratstvo, je že jasno. Toda z dovoljenjem se stvari razlikujejo. In to je treba zapomniti, preden se sprejme kakršen koli ukrep. Če je bila igra kupljena in nameščena prek storitve Steam, bodo vsi vnosi v ustrezni mapi na računalniku. Odprite mapo Steam in poiščite imenik Userdata. Zdaj je čas, da se prijavite v svoj ID profila z edinstveno številko, da greste na pravo mesto - StorageOutSave. Vsi potrebni zapisi iger na srečoso shranjene tukaj. Uporabnik bo imel možnost zamenjati trenutne datoteke in jih kopirati.
Težave z ohranjanjem lahko nastanejo v najbolj neprimernem trenutku. Pogosto se zgodi, da sefovi preprosto prenehajo delovati. Po tem je nemogoče nadaljevati z zadnjim shranjenim mestom. Poleg tega ima projekt precej zapletene epizode, ki ne morejo vse skozi. Zaradi tega je zelo verjetno, da bo vrgla zelo zabavno in zanimivo igro, saj jo lahko uspešno prenesemo na končni konec. Toda manipulacija z zapisi bo pomagala rešiti te težave dobesedno na eni točki. Zdaj je popolnoma jasno, kje so jih razvijalci skrivali.

Sorodne publikacije