Kako narediti Sims 4 hišnega ljubljenčka? Čakamo na dodatke

Kako narediti Sims 4 hišnega ljubljenčka? Mnogi ljubitelji iger te serije ne prenehajo postavljati tega vprašanja ustvarjalcem vesolja igre. Trenutno ni uradnih aplikacij, v katerih bi lahko ustvarili mačko ali psa. Vendar pa obstajajo tudi drugi načini iz tega položaja.

Izdaja novega dodatka

Dobre novice pričakujejo vsi, ki so že utrujeni, da postavljajo vprašanja: kako narediti učenca "Sims 4"? Kmalu, to je novembra 2017, ustvarjalci kultnih simov igrajo novo aplikacijo, ki bo novim naseljencem omogočila nastanitev v svojih domovih. Treba je opozoriti, da je v vseh prejšnjih delih obstajala takšna funkcija. Zato so igralci intenzivno trenirali pse, igrali so se z mačkami in tudi osvojili konjske dirke. Bilo je tudi veliko veščin, ki so pripomogle k boljšemu učencem.


Torej, zakaj čakati na ljubitelje igre? Ustvarjalci še posebej ne shranijo spletk. Že vemo, da bo igra vključevala mačke, pse in konje. Obstajajo tudi informacije, da se lahko učenci izberejo na javnih površinah, kupujejo v vrtcih in oblikujejo v načinu ustvarjanja znakov.

In kaj zdaj? Ribe in žaba

Kako narediti Simčka 4 učenca zdaj, brez čakanja na dodatek? No, to ne bo trajalo veliko časa, toda ni veliko vrst učencev. Glavne domače živali lahko imenujemo ribe. Znak z določeno veščino se lahko ukvarja z ribolovom in tako dobi dober ulov. Lahko se prodaja, uporablja kot kakovostgnojila in tudi pri kuhanju. Vendar, če junak kupi akvarij, potem vprašanje "Kako narediti hišne" Sims 4 "?" Bo odstranjen. Ujete ribe se lahko varno pošljejo v akvarij.


Podobno velja za žabe ali žabe. Ta bitja tudi dobro živijo v posebnih škatlah, podobnih akvariju. Toda pazi se. Nekateri liki se lahko bojijo žab. Njihova prisotnost v junaku lahko pokvari razpoloženje. Tudi številni znaki lahko ujamejo insekte. Najpogosteje jih je mogoče najti v javnih prostorih, na primer v parkih. Vendar pa mnogi od njih radi zbirajo zbirke z njimi. Toda v resnici je to tudi hišni ljubljenček.

Originalna bitja

Ustvarjalci igre imajo izreden smisel za humor. Torej, v četrtem delu igre lahko uporabniki ustvarijo svoj cvet z naklonom plenilca. Omeniti je treba, da izgleda kot ogromna glava krave. Vredno je biti previden z njim, saj lahko poje še junaka. Pridobivanje semen te edinstvene rastline je možno z ribolovom. V nekaterih rezervoarjih, še posebej v skrivnosti, lahko identificiramo par semen. In potem se gojijo na običajen način.
Ali se lahko lansira hišne ljubljenčke "Sims 4"? Da, ampak samo specifično. Ostali bodo morali počakati na nov dodatek.

Sorodne publikacije