Učenci "Vvv": boj, redki, stražarji. World of Warcraft: meglice Pandaria: kje vzeti hišnega ljubljenčka

Učenci iz "VVV" so posebna kategorija znakov NPR, ki igrajo vlogo satelitov za igralca. To je lahko najrazličnejša stvaritev: živali, mehanizmi ali elementi. Vsak igralec si lahko privošči osebnega spremljevalca, ki bo povsod spremljal svojega gospodarja. Sprva so bili sateliti pasivni liki, ki nikoli niso sodelovali v bitkah in jih ne bi mogli napadati druge agresivne NPC. Edine izjeme v tistem trenutku (čas, ko se prvi učenci v igri) lahko imenujejo Willi Sonya in raketni raketni čolni - lahko imajo malo agresivnosti do drugih bitij ali med seboj.

Navadni sateliti

V kategoriji navadnih satelitov obstajajo majhni učenci, ki sploh ne sodelujejo v bitkah. V prejšnjih posodobitvah jih je mogoče priklicati z aktiviranjem predmeta (z desno tipko miške kliknite miško). Zdaj se lahko predmet uporabi samo enkrat, potem pa izgine in na plošči junaka se pojavi nov zaznamek s satelitsko ikono.


Kje dobiti hišnega ljubljenčka na "Vvv"? Navaden satelit lahko dobite na naslednje načine:
 • v obliki darila za opravljanje nalog, ki jih imajo lastniki zbirke različice WoW in drugih projektov Blizzard (veliko manj);
 • vzpostavitev stika z ustreznimi trgovci;
 • uporabi spretnost "Inženiring" (deluje samo na mehanskih satelitih);
 • zbirati iz trupel mrtvih pošasti (enega od. \ Tnajbolj redke);
 • gre skozi nekaj posebnih misij (običajno precej čudno);
 • Postanite udeleženec pri igralnih dogodkih.
 • Prav tako je mogoče kategorijo navadnih satelitov pripisati konjskim živalim. Za svoje mojstre so ta bitja odlična potovanja.

  Stražarji

  S pomočjo nekaterih predmetov lahko pokličete posebne skrbniške živali, ki so vedno pripravljene pomagati v bitki. So pri igralcu, dokler niso ubiti ali dokler ne poteče njihov čas.


  Nekateri stražarji so poklicani z več trojčki, katerih učinek se sčasoma okreva. Kličete lahko tudi s posebnimi predmeti, ki se prilegajo v levo roko (na primer grimoires) ali določeno vrsto orožja. Naročilo je podano na več načinov:
 • v obliki darila, ko je igralec zaključil verigo posebne naloge;
 • kot darilo, ko ima igralec določen ugled;
 • s pomočjo spretnosti "inženiring" in "primer nakita";
 • pridobiti na določenih lokacijah.
 • Ko so stražarji priklicani, se postavijo, da branijo svojega gospodarja, napadajo tako aktivne nasprotnike kot pasivne. Pogosto se vržejo v nezadosten cilj, kateremu ekipa še ni pripravljena na boj. Zato je pomembno, da spremljamo proces razpisa straže in se zatečemo k njemu le, če je to res potrebno.

  Redki sateliti

  Pri iskanju te kategorije bitij lahko traja veliko časa in truda, kar že govori o stopnji znanja, ki jo bo treba dokazati v procesu zasmehovanja in krojenja. HvalaRedko se taki učenci na dražbah zelo cenijo in se prodajajo ne preveč denarja. Za več podrobnosti o njih gremo v eno od naslednjih poglavij.

  Učenci in mini-boji

  Še en dodatek k World of Warcraft, Mists of Pandaria, je dodal možnost igranja malih bitk med sateliti. Ta nova igranja je omogočila ne le organizacijo razburljivih mini bitk, ampak tudi iskanje novih dosežkov in spretnosti, pri čemer so potekale edinstvene naloge. Sprva se morajo vsi, ki želijo igrati, naučiti nove spretnosti, ki jim bodo omogočili, da trenirajo bojne učence, organizirajo bitke med njima in iščejo nova bitja. Če je junak uspel doseči peti nivo, ga lahko pošlje na enega od posebnih trenerjev - kjer bo začel študij. Mimogrede, sposobnost je dana v zameno za 10 zlatih kovancev, zato ne smete priti na študij s praznimi rokami. Lahko se obrnete na iste trenerje za svojega prvega bojnega spremljevalca. Po tem se lotimo prve naloge in zmagamo!

  Prve bitke

  Premaknemo novega hišnega ljubljenčka v okno satelitov in - če želimo - mu damo novo ime. Našemu učencu je uspelo doseči le prvo stopnjo, vendar jo je mogoče že s seboj vzeti in se zoperstaviti drugim. Boj se izvaja proti igralcem drugih igralcev in proti divjim bitjem, ki živijo okoli njih.
  Za začetek uporabite možnost "Očesnikovo bivanje", ki vam pomaga najti potencialne znake na zemljevidu. Divje živali so označene v obliki zelene šape. Prišli smo do njihin aktivirajte majhno ikono, ki visi nad njihovimi glavami - s tem dejanjem bomo začeli bitko.
  Kar se tiče vmesnika za bojno polje World of Warcraft: meglice Pandarije, je zelo preprosto in enostavno obvladati. Na vrhu zaslona bo xp (naš in nasprotnik), spodaj - seznam aktiviranih veščin in ikone glavnega vmesnika. V klepetu se bo pojavil tudi dodatni zavihek, ki označuje bojni dnevnik z vsemi potrebnimi podrobnostmi. Po zaključku bitke bo naš satelit prejel izkušnje v obliki očal, ki vplivajo na stopnjo povečanja in s tem na preučevanje novih sposobnosti. Če bi moral učenec trpeti in izgubiti pomemben del xp, bi ga morali zdraviti, če bi umrl - moral se bo oživiti.

  Kako ukrotiti živali "Vvv"?

  Ko raven kateregakoli od naših satelitov doseže 3, bomo imeli dostop do nove sposobnosti, imenovane "Trap". Pogovorimo se s posebnim mentorjem, ki se ukvarja s podajanjem kroničnih potovanj, in si vzamemo prvo nalogo.
  Vsi potencialni učenci se morajo boriti. "Trap" je peta zmožnost v bitki in se lahko uporabi šele, ko ciljna raven pade na 35%. Takoj opazite, da nihče ni imun na propade, zato ne skrbite, če poskus ni bil uspešen. V tem primeru se bo uspeh naslednje uporabe "pasti" povečal za kar 20%. Potem ko je gol prevaran, bo bitka prešla v status "dokončano", na zaslonu pa bodo prisotne pozdrave in informacije o redkosti novega ljubljenčka.

  Redkost je pomemben dejavnikkajne?

  Vsi ujeti sateliti imajo različne stopnje redkosti. Značilno je, da se informacije z vsemi lastnostmi in opisi pojavijo takoj po pridržanju, tako da bo igralec vedel za status novega satelita na kraju samem. V primerjavi z navadnimi redkimi učenci iz »VV« so obogateni z višjimi izdelki, katerih rast je tudi veliko hitrejša kot običajno. Tako ima bitje z nizkim statusom primordialno silo, ki je enaka 8 in na petindvajsetem nivoju njegovega stata doseže točko v 218. Hkrati pa bo redka oseba, katere začetna sila je enaka 12, ko doseže petindvajseto stopnjo, povečala njegov kip na 301. Iz tega lahko sklepamo, da je za usposabljanje in nadaljnje bitke primerna zelo redka vrsta - danes je to najboljši učenec v "Vвв".

  Členi

  Čas je, da ponovno pogledate vmesnik, da boste razumeli bojne lastnosti naših satelitov.
 • Khp (ali zdravstvena raven) je verjetno najpomembnejša statistika, ki je ni treba predstaviti. Zero xp pomeni ne samo takojšnjo izgubo, temveč tudi blokiranje nadaljnjih bitk. Učenec se bo lahko vrnil v nov boj šele po preporodu in nadaljnjem zdravljenju.
 • Trdnost - ta indikator poveča učinek osnovne poškodbe. Nekatere sposobnosti lahko vplivajo na to statistiko tako na pozitivni kot na negativni način.
 • Hitrost - Pomaga identificirati prvega napadalca. Mimogrede, med "kroćenjem" so sateliti, ki so pri visokih hitrostih pokazali svoje najboljše.
 • Vrsta ali vrsta - nekatere vrste predstavZase, boljše v bitki in nekaj v obrambo, zato lahko vse učence v igri razdelimo na tiste, ki napadajo, in na tiste, ki se branijo.
 • Nekaj ​​koristnih nasvetov

  Ni tako težko črpati hišne ljubljenčke: samo premagati divje bitje in spremljevalce drugih trenerjev ter dobiti nagradne točke izkušenj. Bolj ko se lik premika na ravni, močnejši je. Prej ali slej bo prišlo do trenutka, ko zmage nad šibkejšimi nasprotniki ne bodo več prinesle izkušenj. Da bi vedno našli dostojne tekmece, boste pogosto morali potovati skozi igralne cone. Med bitko lahko uporabite samo tri sposobnosti vašega učenca iz razpoložljivih šestih (vse sposobnosti so preučene do stopnje 20). Svetujemo vam, da naredite ekipo tistih bitij, katerih spretnosti so najučinkovitejše.
  Veliko WoW učencev bo mogoče prodati drugim igralcem, tudi potem, ko dosežejo najvišjo stopnjo črpanja. Ni pomembno, ali so kupljeni pri prodajalcih ali pridobljeni z običajnim padcem. Prodajate lahko samo tista bitja, ki so bila med bitko ukrotena - lahko jih sprostite.

  Sorodne publikacije