Kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v WoW: nasveti in navodila

World of Warcraft je virtualni svet, ki uporabnikom ponuja velike priložnosti, od potovanja do zmožnosti za hišne ljubljenčke. Res je, da se vsi uporabniki ne morejo takoj spopasti s to priložnost, zato smo se odločili, da z vami delimo vse potrebne informacije o tem, kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v WoW.

Učenci v WoW-ju

Toda preden lahko ugotovite, kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v WoW-ju, morate najprej sami razstaviti hišne ljubljenčke. Ta bitja so bila uporabnikom na voljo kot bojni spremljevalci ali okraski. Boj je bil v glavnem na račun pošasti, raztresenih po svetu, in okrasne so posebne variante, ki jih je treba kupiti za pravi denar ali na trgu iger na srečo. Rad bi tudi omenil, da prva vrsta aktivno sodeluje v bitki, druga pa lahko preprosto nosi vaš značaj ali služi kot okras.


Ne bomo se dotaknili vprašanj o nakitu, ampak bomo takoj razumeli, kako v WoW-u ukrotiti učenca za boj. Za začetek bomo omenili glavne sorte:
 • Ustvarjanje usode - povzroča veliko škodo, vendar ima šibek indikator zaščite.
 • Z visoko stopnjo obstojnosti - velike živali, ki lahko blokirajo veliko število poškodb.
 • S povečanim trikom - univerzalnim, s povprečnim indikatorjem glavnih značilnosti.
 • Torej, preden začnete ukrotiti živali, bodite pozorni na te kazalnike, da dobite prijatelja, ki ga potrebujetev avanturah in bitkah.

  Postopek podrejenosti

  Zdaj bomo neposredno razumeli, kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v WoW. Za to boste morda potrebovali naslednja navodila:
 • Najprej morate prenesti znak na raven 10.
 • Po tem lahko v to smer vzamete verigo strokovnjaka.
 • Ko boste opravili vrsto nalog, boste dobili poseben urok, ki bo dovolil živalim ukrotiti.
 • Zdaj lahko poiščete bojnega spremljevalca. Najprej vam priporočamo, da se založite s hrano, ki jo načrtuje vaš učenec, sicer bo imel hitro razpoloženje in vas bo takoj zapustil. Vendar ne pozabite, da raven hišnega ljubljenčka ne sme biti višja od ravni vašega lika.
 • Takoj ko so pripravki pripravljeni, je še vedno treba najti zver, izkoristiti urok in ga takoj podhraniti.
 • To je pravzaprav vse, kar morate vedeti o tem, kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v lovcu. Da, upoštevajte, da lahko le ta lovski razred uživa ta privilegij, vendar ga ne oklevajte, ker je dekor na voljo vsem.


  Ali obstajajo razlike med učenci?

  Ko se ukvarjate s procesom krojenja, morate razmisliti, kdo točno potrebujete kot bojnega spremljevalca. Prej smo že opazili razlike v razredu, vendar ne smemo pozabiti na individualne značilnosti vsakega hišnega ljubljenčka, pa tudi na njihove sposobnosti. Podrobnosti o značilnostih se lahko naučijo od učiteljev ali osebnoAvantura, raziskovanje vsake možnosti in pobiranje ljudi, ki jih potrebujete. Zapomnite si to funkcijo in poskusite izbrati učence izključno za svoje potrebe. Pet je poseben lik, ki ima inventar, kupino in druge zanimive lastnosti. V procesu avanture morate skrbno preučiti učence in jih razviti, s tem pa povečati bojne sposobnosti in preučiti določene spretnosti. Priporočamo vam, da se temu trenutku posvetite čim bolj previdno, da bi razvili dober bojni spremljevalec. V primeru nepremišljenega črpanja hišni ljubljenček preprosto ne bo mogel razkriti osebnega potenciala.

  Hranjenje hišnega ljubljenčka

  Zdaj veste, kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v WoW 335 in drugih različicah igre. Da, naša navodila so splošna, zato je primerna za vsako igro. Ampak ne sprostite, ker bomo zdaj poskušali obravnavati vprašanja hranjenja. To je povsem običajen in obvezen proces za izboljšanje odnosa z učencem, ki je osnova poslušnosti. Če tega ne storite, bo izgubil svojo zvestobo in zapustil vaše podjetje. Stopnjo zaupanja lahko spremljate s posebno ikono pod portretom hišnega ljubljenčka. Če je zelena, potem je vse v redu, če je rdeče, potem je to nadležno in lahko pobegne pred vami. Da bi se izognili tej neprijetni situaciji, je dovolj, da jo nahranimo z različnimi okusi. Vsak hišni ljubljenček vstopi v določeno hrano, zato je vredno skrbno kupiti hrano zanj. Kot je za mesta prodaje hrane, potem običajno trgovin so v istem mestu, kjer jeučitelja Kljub temu, da veste, kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v WoW, to ne razbremeni odgovornosti in dodatnih ukrepov z njim. Bodite previdni in poskusite učinkovito uporabiti to znanje.

  Osnovni nasveti

  Tukaj so dejansko vse informacije, ki vam bodo pomagale ugotoviti, kako ukrotiti hišnega ljubljenčka v WoW. Dodamo nekaj nasvetov, ki vam bodo omogočili lep proces igranja:
 • V vsakem primeru razvijete prijatelja in se poskušajte osredotočiti na eno smer: veliko zdravja ali visokega napada.
 • V svetu World of Warcrafta so izboljšane zaloge za pesnike, vendar jih je težko dobiti. Zahvaljujoč jim lahko izboljšate zmožnosti prijatelja za nekaj časa.
 • Nikoli ne uporabljajte hišnega ljubljenčka kot "topovsko krmo", to močno vpliva na njegovo zvestobo, v primeru smrti pa takoj pade na ničlo.
 • Upamo, da bodo naše informacije in nasveti koristne in da boste uspeli. Svet iger je zelo velik in predvideva, da boste nenehno odkrivali nekaj novega. Podobna opredelitev velja za živali, ne bojte se eksperimentirati in poskusite ukrotiti le močna bitja. Lepa igra!

  Sorodne publikacije