Domači kino Sony: ocene lastnikov, specifikacije in modeli

Vsakdo, ki je vsaj enkrat poskušal samostojno izbrati napravo, je imel težave. Če želite kupiti tehniko v hiši, potem morate tako ali drugače preučiti vsaj osnovne značilnosti, tako da se pri izbiri vodijo ne le s ceno, ampak tudi s tehničnimi parametri. V nasprotnem primeru boste morali iti na forum in pisati jezo mnenj o domači kino Sony, ker ste izbrali ne ravno to, kar ste želeli.

Predmet pregleda

Torej, kot ste že razumeli, bomo danes govorili o domačih gledališčih. Za začetek si morate na kratko ogledati, kaj je naprava, kdo jo kupi in zakaj je potrebna. DK je oprema, ki je daleč od vsakega doma. To sta dva razloga: eden preprosto ni potreben, drugi je predrag.Glavna prednost domačega gledališča je kakovosten prenos zvoka. Poleg tega se zvok razume kot avdio in video signal. Hkrati se vse to dogaja doma, kar ne vpliva vedno na kakovost zvoka. Proizvajalec mora to upoštevati in uporabiti nekoliko drugačne tehnologije, razen tistih, ki se uporabljajo za opremo v kinematografih.

Kompleksno

Če ste kdaj videli domači kino, veste, da to ni le naprava, temveč cel komplet. To vključuje številne pomembne in potrebne elemente, ki izboljšujejo zvok. Da, standard je vir signala, ojačevalnik ali sprejemnik, akustični sistem, pomemben kabelski snop inprikazovalnik. Slednje se nanaša na neobvezne elemente in je bolj pogosto predstavljen s televizijskim sprejemnikom.


Vir signala je lahko običajen videorekorder, čeprav, kot kažejo ocene domačega gledališča Sony, so sodobni kompleti opremljeni z modernimi igralci ali igralci. Včasih jih lahko zamenja osebni računalnik. Ojačevalnik - obvezen element, ki bo tako ali drugače v vsakem DC. Iz naslova je jasno, da je naprava potrebna za ojačanje in popravljanje šibkih signalov. Skozi sistemske povezave preidejo na zvočno ali prikazovalno napravo. Akustični sistem v DC se imenuje zvočniki. Lahko so različni, kot tudi njihovo število. Mogoče je le nekaj kosov, vendar obstajajo tisti, ki jih je treba namestiti po obodu prostora. Vse je odvisno od stroškov in opreme.
Eden od pomembnih delov kompleksa je prikazovalna naprava. Kot smo že omenili, je lahko TV. Lahko se celo poskusite povezati s starim modelom. Vendar obstaja verjetnost, da zaradi razvoja DC morda ne bodo našli potrebnih vmesnikov za povezavo. Če je uporabnik resno nastavljen za ustvarjanje sistema kakovosti doma, potem je bolje kupiti z njim in zaslon s tekočimi kristali.

Parametri

Da bi zagotovili, da po nakupu povratnih informacij Sonyjevega domačega kina ni bilo slabo, bi moral vsak, ki se odloči za nakup, pogledati parametre, ki omogočajo izbiro opreme. Treba je razumeti, da se ena glavnih značilnosti DC imenuje kakovost reprodukcije zvoka. To jepovezane s prostorskim prostorom in funkcijami akustične sobe.
To točko je treba upoštevati in razumeti. Če prvič izberete domači kino, boste verjetno imeli težave s kvalitativno definicijo te funkcije. Zato ponavadi potrebujete prodajalca ali strokovnjaka, ki bi izračunal zahtevano vrednost moči za območje prostora.

Sony

Upoštevali bomo izdelke Sony. Podjetje je na trgu od leta 1946. V tem času je bil sposoben zajeti velik segment in vodstvo naenkrat v več smereh. Da, znani telefoni z znamko, televizorji, fotografska oprema. Še manj priljubljeni so filmi s podporo Sony Pictures Entertainment. Korporacija je specializirana za proizvodnjo domače in profesionalne elektronike in veliko vlaga v igralno konzolo. Mnenja o domači kino Sony niso toliko o drugih izdelkih podjetja. Vendar pa so lahko prevzeli njihovo mesto, pa tudi dobro in kakovostno opremo.
Trg DC iz te družbe je več kot ustrezen. Obstajajo poceni modeli, in tam so zelo drage. Razlikujejo se od zunaj, s popolnim sklopom in značilnostmi. Nekatere imajo skupno moč 300 W, druge pa 1000 W ali več.

Sony DAV-DZ650

Začnimo z enim od priljubljenih modelov, ki ne spadajo v proračun, čeprav je postavljen v dostopni vladar. Ta model domačega kina se lahko enostavno prilega v majhno stanovanje, ne potrebuje velikih površin. Vključuje 5 zvočnikov, en subwoofer za domači kino Sony. Oglejte si vse akustike,kot, mimogrede, in predpono, ki je prav tako v kompletu. Akustiko predstavljajo trije različni tipi zvočnikov. Štirje deli so frontalni. Stolpci so podobni svečam v višini več kot meter. To pomeni, da jih lahko postavite na tla in na polico. Štejejo se za kvadratne - 26 centimetrov. Nemogoče je reči, da stojijo samozavestno na površini. Če so doma majhni otroci, potem morate razmisliti, kako jih bolje pritrditi. Obstajajo zadnji stebri, majhni so - na višini le 20 cm. Kljub majhnosti, sondiranje na njih ni slabše od dolge akustike. Obstaja osrednji stolpec. Leži 25 cm v dolžino. Kljub kompaktni velikosti ne zveni kot zvočniki v kompletu.
Glavna enota je multimedijska predpona. Težave se lahko pojavijo, ko namestite celoten kompleks. Žični zvočniki in zato morate biti previdni pri povezovanju in razmišljanju o procesu. Ne pozabite, da bodo žice povsod po sobi. Domače gledališče Sony DAV-DZ650 je zaradi svoje kakovosti pridobilo pozitivne ocene. Še več, ne gre le za materiale, na katerih tukaj nihče ni shranil. V večji meri je zvok zvenel. Ta sistem je postal ne samo glasbeni, ampak tudi zabaven. Ne zahteva nujno televizorja. Lahko priključite navaden pogon USB ali uporabite diske preko predpone. Največja ločljivost slike je 1080p. Predvajalnik igra veliko formatov, med katerimi je tudi priljubljen: MPEG4 MP3 JPEG. Zvok se obdeluje prek dekodirnika Dolby Pro Logic. Skupna moč vseh stolpcev v modelu je 1000 W.Nizkotonski zvočnik doseže do 165 vatov. Uporabniki ugotavljajo, da naprava deluje posebej dobro v zaprtih majhnih prostorih. Nato bas in visoke frekvence ter majhne podrobnosti so prijetni avdiofili. Zvok lahko prilagodite tako, da dobite vtis, da ste v kinu.

Sony BDV-E6100

Ta model je podoben prejšnjemu. Kljub temu, da so stebri izdelani iz plastike, ni fizičnih poškodb. Na voljo v petih stolpcih. Štiri nadstropja, kot sveče, vendar tokrat bolj stabilno. Peti je predstavljen z ležečim stolpcem, ki opravlja funkcijo osrednjega. Subwoofer je nekoliko manjši od prejšnjega. Obstaja tudi večpredstavnostna predpona. Deluje kot s televizorjem in brez njega igra vlogo igralca. Celoten komplet tehta več kot 20 kilogramov.
Recenzije za domači kino Sony BDV-E6100 so bile dobre. Pohvalil kupce in dejstvo, da lahko priključite bliskovni pogon, poslušanje glasbe. Odličen zvok daje radio. Možno je predvajanje iz diskov. Kot kaže praksa, je bolje, da starih modelov TV ne povežete s takšnim sistemom. Bolj moderne naprave so veliko bolje izvedene akustične kompleksne. Kot pri prejšnjem modelu je skupna moč 1000 W. Slišite lahko tako nizke kot visoke frekvence. Za stanovanje je dovolj moči. In tako, najverjetneje, po 22. uri že moram izklopiti akustiko, ker bo to motilo sosede.

Sony DAV-DZ840M

Zelo lep in originalen model. Komplet izgleda drago. Samo pet stolpcev. Dva od njih na tanke noge, ni zelo stabilen, je bolje, da mestoneposredno v bližini televizorja. Drugi par bo v kotih sobe v redu. Ti stebri so večji, višji in masivnejši. Obstaja tudi osrednja akustika. Leži majhen stolpec, ki izgleda kot prenosni. Komplet vsebuje tudi velik subwoofer in večpredstavnostno predpono. Ta domači kino Sony DAV-DZ840M je prejel pozitivne ocene. To je posledica dejstva, da model podpira veliko število uporabnih tehnologij, ki izboljšujejo zvok. Obstaja digitalna kinematografska samodejna kalibracija. Prilagodi optimalni zvok za lokacijo akustike.
Obstaja HD TV povezava in izboljšana ločljivost DVD-ja na Full HD. Model reproducira in zapisuje zvok prek vmesnika USB. Zvok je optičen, vendar je zvok še bolj glasen in realističen. Obstaja digitalni ojačevalnik in vgrajen radijski sprejemnik.

Sony DAV-TZ150

Kompaktno domače gledališče. Sestavljen je iz petih stolpcev. Obstajata dve veliki visoki, do 60 cm, in par majhnih, do 16 cm višine. Obstaja tudi majhna centralna akustična enota. Masivni subwoofer, vendar glede na prejšnje modele, je majhen. Tehta 3 funte. Izhodna moč tega DC - do 300 W. Domači kino Sony Cinema TZ 150 je bil mešan. Tisti, ki niso prebrali specifikacij, so dobili povprečno opremo za zvok. Ne moremo reči, da ta zvok ne bo dovolj za običajnega uporabnika, vendar je treba upoštevati velikost prostora. Predvajalnik deluje z vsemi modernimi tehnologijami zvoka in predvajanja.

Raznolikost

Poiščite ustrezno Sonyjevo domače kinoenostavno je. Morate jasno predstavljati, kaj je za vas pomembno in kakšne so možnosti za vašo sobo. Modeli so različni, za vsak okus in barvo. Domače gledališče Sony DAV-DZ820KW je pridobilo pozitivne ocene zaradi nizke cene - do 22 tisoč rubljev. Obstaja ta HD in HDMI priključek, karaoke funkcija. Za izboljšanje zvoka so bile uporabljene številne tehnologije. Negativne povratne informacije so vplivale samo na "čisto" delo nizkotonca in neprijetno daljinsko upravljanje. Toda ocene o domači kino Sony BDV-N9200WW so redkejše, ker je model zelo drag. Stane 50 tisoč rubljev. Hkrati uporabniki opazijo eleganten videz, kakovost zvoka in priročno večpredstavnostno predpono. Ta visoki strošek je tudi posledica dejstva, da model deluje na brezžičnem vmesniku. Zato je za to odgovorna dodatna škatla. Skupna moč je 1200 W.

Sorodne publikacije