Paketi in posamezni modovi za orožje v "DTA-4"

Četrti del serije GTA, kot vsi ostali, je prejel veliko ljudsko ljubezen, z njo in veliko spremembami. Igralci lahko spremenijo skoraj vse, kar si želijo: orožje, avtomobile, zgradbe, modele likov in tako naprej. V tem članku bomo pregledali modove orožja v "DTA-4" in kako jih namestiti.

Posamezne spremembe

Praviloma je večina igralcev postavila način enega po enega, saj v velikih sklopih obstaja verjetnost napak. Nekatere rešitve za kompleksne dodatke igralcu morda ne bodo všeč. V takšnih primerih je najbolje, da izberete tistega, ki mu je najbolj všeč. V primeru orožja arsenal sprememb spremenite videz (kože) in včasih zvok posnetkov. Teksture imajo visoko ločljivost in odlične podrobnosti. Najboljši učinek je mogoče doseči s celovito posodobitvijo grafike. Na primer, postavite teksture visoke ločljivosti na celotno igro, namestite ENB in ​​omogočite največje nastavitve grafike.


Za primer si lahko ogledate spremembo puške HK416, katere podoba je članek.
Druga zanimiva možnost je strojnica HK MG4 z ločljivostjo 4K teksture.
Podobne modele orožja v "DTA-4" je mogoče najti na katerem koli tematskem viru. Namestite jih lahko s programom openIV. V njem je potrebno odpreti datoteko weapon.img in zamenjati potrebno pištolo.

Paketi modelov

Druga kategorija so paketi z avtomatsko namestitvijo. Eden takih je "Paket orožja z GTA 5 v2". Sprememba spremeni vseModeli orožja za različice iz "DTA-5". Če želite namestiti, morate preprosto prenesti izvedljivo datoteko in zagnati namestitev. Druga možnost je, da namestite GTA V orožja Big Pack, ki je eden od velikih mods. Patch za orožje za "DTA-4" ne spreminja le standardnih tekstur, temveč tudi dodaja nove vrste pušk. Da bi jih dobili, morate vnesti igro po namestitvi moda in kliknite na tipko F3. V meniju izberite razdelek Izberi epizodo orožja in nato s tipkami NUM 4 /NUM 6 najdete želeno orožje na seznamu. Podrobno je opazna nizka kakovost tekstur. Če temeljito spremenite igro, bo slab videz orožja v očeh, zato je priporočljivo, da namestite paket na kakovostne modele!

Sorodne publikacije