Dodatek k The Sims 3 "Roerin Heights": Pregled. The Sims 4: Dodatek

The Sims - ena izmed najbolj priljubljenih iger, ki so se kdaj pojavili na PC in konzole. Projekt se je začel njen obstoj v letu 2000. Do danes je serija iger z več sto dodatkov in mods.

Žanr

Feature Project čim bližje peskovniku, čeprav je postala samostojna po videzu igre. The Sims igralec ne določa nobenih ciljev. Razen različic in dodatkov, ki zahtevajo kratki misije player in dobili dosežke. V igri boste morali ustvariti Sims (virtualne like, pazi na njihovo počutje, zdravje in razvoj njih. Lahko kupite ready-made hiše, in lahko začnete graditi od tal navzgor, da razmišljajo o načrtovanju, notranja in nakup pohištva. Z vsako novo serijo "The Sims "Projekt daje več možnosti igranja. dodatek naprej igralec v posebnem svetu. na primer, lahko obiščete mesto Roryn Heights.


tretji del

The Sims 3, je bila objavljena leta 2008 in leto kasneje se je pojavila. igra je bila zelo pričakovana in priljubljen USC samo se pre- spet odvajati obljubil številne novosti, ki so raznolike igranja. enega uporabnika načinu in življenje simulacije še vedno ključne parametre projekta.
Bistvo novosti je bil razvoj odprtega sveta. Nad to idejo začel delovati v letu 2006. Imeli smo nekaj spremeniti dramatično, saj je drugi del sam preživel, čeprav je veliko dodatkov. Seveda, te inovacije pozitivnoprizadela prodajo in "Sims 3" pred svojim predhodnikom, ki je postal najbolj priljubljen projekt tistega časa. Tretja serija velja za največji del izdanih dodatkov in katalogov, od katerih je bil eden "Sedem 3: Roerin Heights". O tem bo še naprej govoril.


Dodatek tretje serije

Skupaj je bilo izdanih 11 DLC, ki so se radikalno razlikovali. Nekateri od njih so celo postali bolj priljubljeni pri glavnem delu. "Adventure World" se je pojavil šest mesecev po izidu The Sims 3. Igralec je lahko potoval v Egipt, Kitajsko in Francijo. Razvijalci so dodali uganke in zadolžnice v duhu Indiana Jonesa. Šest mesecev kasneje je bila odprta aplikacija "Kariera", ki je Simčkom dodala veliko novih poklicev in veščin. Na Twilight - DLC za zabave, tiste, ki ljubijo nočno življenje in klube. Toda za diverzifikacijo monotonega igranja so razvijalci poskrbeli za obstoj vampirjev.
"Vse starosti" so igralci spoznavali posebnosti starosti in dogodke, ki se pojavljajo pri simu v različnih obdobjih njegovega življenja. Bilo je več počitnic in lepih spominov. "Učenci" - eden najbolj priljubljenih dodatkov številnih simfonij. Zdaj ima vsakdo priložnost ustvariti virtualnega hišnega ljubljenčka. In ne kupujte nujno običajnega psa ali mačke. Bilo je mogoče dobiti kuščar in celo otroke. V show businessu je igralec moral iti skozi pot zvezde. Vendar aplikacija ni postala priljubljena in se je izkazala za preveč dolgočasno za mnoge. Kaj ne boste povedali o "Supernatural". Tukaj lahko igralec potopi v fantastičen svet različnih bitij. Na ulicahtavali so se wolverini, zombiji, vile in čarovnice, medtem pa so se v domovih začeli eliksirji in sok.
"Sezone" so s seboj prinesle spremembo vremena, "študentsko življenje" pa je popolnoma pomagalo potopiti se v ozračje učenja, izpitov in zabav. "Rajski otoki" so radikalno spremenili lokacijo običajne igre "Sims". Opis priložnosti za igralce je pritegnil veliko število igralcev, vendar vsi niso bili zadovoljni. Ni vsakdo želel upravljati letovišča ali raziskovati morske globine.
In zadnji dodatek je bil "Naprej v prihodnost". Omogočil je vpogled v svet, v katerem je stopnja tehnološkega razvoja veliko višja. Igralec je lahko letel na jet-rack in v "turbolift".

Nalaganje mesta

Da bi igralec lahko odšel na Roerin Heights, so razvijalci dobili priložnost, da kupijo to mesto za simpozite ali kupijo škatlo s ključem. To je bilo potrebno uvesti na uradni strani igre. Poleg nove lokacije, ki se je izrazito razlikovala od že znanega, je igralec prejel ekskluzivne predmete. Od leta 2011 do 2013 je izšlo 10 mest za Sims 3. Aplikacija Roaring Heights se ne more šteti za uradni DLC, ker je le spremenila lokacijo, vendar na noben način ni vplivala na igro. Prav to mesto je postalo deseto na seznamu in se je pojavilo 13. decembra 2013.

Novo mesto: opis in značilnosti

Roerin Heights, prej neznan, je vstopil v dvanajst novih mest za Sims 3. Vse nove lokacije so se močno razlikovale. Igralec bi se lahko preselil na plažo, v gorsko območje, zeleno oazo, človeško kolonijo in tako naprej.Deseto mesto je obiskalo in živelo v metropoli. Razvijalci so dodali malo vintage stila in razkošje.
V opisu "Sims 3: Roaring Heights" pravijo, da na tem mestu živi sedem, ki vodijo veličastno in bogato življenje, in sicer mesto je obetavna metropola s hrupnimi plažami in morjem zabave.

Nakup mesta

Če želite začeti potovati iz Roaring Heights, morate izbrati dve možnosti za nakup. V "Golden Edition" za 1300 rubljev, igralec prejel 1900 simpozitov, avto v retro slogu, vendar potrebuje popravilo, priložnost, da hodi po obali, kot tudi samo mesto. "Standard Edition" za 1000 rubljev, ki 100 simpoints in vse enako, vendar brez sprehode po waterfront. Tisti, ki so še kupili Golden Edition, so mnogi igralci priporočili, da si kupijo institucijo "Embankment", skupaj s katero so bili odprti ekskluzivni materiali - "American Rollercoaster".

Zgodovina

Mesto Roerin Heights ima svojo zgodbo, da je slišal vsak, ki je pridobil prošnjo. Ona pove paru Contesa in Consort Capu. Govorijo o počitnicah v metropoli. Dajo vtise o romantičnih dogodkih sonca in svetlega nočnega življenja. Conteza in Consort govorita o Art Deco, ki je utelešena v skoraj vsaki podrobnosti tega mesta, in neonske luči na plaži. Par že išče dobro možnost za nastanitev in morda bodo postali naši sosedje.

Lokacije

V mestu Sims 3 je Roerin Heights predstavljen kot mesto na otoku. In to razumete ne iz besed razvijalcev, ampak kdajPreglejte območje od višine ptičjega očesa. Otok je obdan z oceanom in vse je prežeto z zalivi, potoki in jezeri.
Pri vodovodni vodi je vse tukaj v redu. S sanitarijami in tuši ni težav. Tudi v telovadnici obstajajo posebne kabine, ki imajo vedno vodo. Za tako majhno lokacijo je bilo po mestu razpršeno veliko število mostov. Povezujejo manjša območja, ki so ločena z zalivi. V mestu Roaring Heights je približno 8 mostov. Nočni teren postane očarljiv. Nebotičniki so osvetljeni s svetlimi luči, na plažah pa so urejeni številni neon in girlande.

Ohišje

V mestu Roerin Heights ("Sims 3") je veliko število visokih stavb, ki takoj obetajo začetnike. Glavni junak že sanja, da se bo naselil na 100. nadstropje, da se vsako jutro zbudi in opazuje sončni vzhod in ocean. Ampak ni bilo tukaj. V nebotičnikih, seveda, obstajajo apartmaji, ki jih je mogoče kupiti. Apartmaji so res elegantni. Nekateri lahko zasedajo celo nadstropje ali dve naenkrat. Toda vse se nahajajo pod stavbo. In kar je zgoraj, nihče ne bo nikoli izvedel. Kljub razmeščanju mesta Roaring Heights v "Sims 3" kot razkošno in bogato, tukaj ni nobenih pripomočkov. Spomniti se moramo, saj je poleg razkošja in bogastva lokacija v retro stilu. Zato ni pametnih telefonov, televizorjev in računalnikov. Če želite gledati film, morate iti v kino.
Treba je omeniti, da je v apartmajih samo kopel, in če potrebujete tuš kabino, bo trebakupite sami. Istočasno lahko igralec doživi kognitivno disonanco, saj se kljub vsem okoliškim razkošjem vse zdi nekoliko poenostavljeno. No, končno, da ste bogati ali revni, se naučite vsega in vsega, samo gledate domov. Iz neznanega razloga, so se razvijalci osredotočili na dvorce in preproste stavbe, povprečje ni dano.

Transport

Ob nakupu katere koli izdaje dodatka Roerich Heights igralec prejme retro avto, ki ga je treba popraviti. Prav tako je zanimivo, da celotna metropola nima nobenih delavnic, zato bo popravilo avtomobila potrebno samostojno. Ampak na splošno, rezultat je res vredno, saj za vožnjo na tako kul dash bi radi vsi v tem mestu. Če je bilo prvo popravilo uspešno, to ne pomeni, da lahko ostanete na doseženem. Avto lahko nenehno spreminjate in spreminjate vse. Ta kabriolet je bil zelo romantičen, čeprav ni bil vedno praktičen, saj v dežju ali snegu to ni zelo udobno.

Infrastruktura

Roerin Heights v Sims 3 se zdi kot mogočno mesto, zato pričakuje prisotnost različnih struktur in različnih koristnih institucij. Mestna hiša je v središču mesta. Gre za vladno stavbo, v kateri naj bi bilo mogoče pridobiti vse javne storitve. Na njej so razvijalci postavili slike simov iz glavne serije, ki se v mestu 30-ih let zdijo neprimerne in strašno čudne. Mestni trg je ena od znamenitosti. Izgleda lepo in drago. Okoli palm, dobro vzdrževane ulice in fontane. Na sredini je čudovit lok, nekaj podobnega tistemu, ki je v Parizu.Ampak tukaj v njem iz kakšnega razloga obstajajo samo stranišča. Policijska postaja z imenom "Gold Guard" dobesedno namiguje na vse, da je hiša resnično izdelana iz zlata. Še težko si je predstavljati, da je v tem nebotičniku. Ni slaba bila mestna knjižnica, ki še vedno postavlja določena vprašanja. Tukaj je zelo malo knjig. Ali je še en namig, da je bilo mesto ustvarjeno za zabave in zabavo, in "dolgočasne" knjige niso potrebne nikomur, razvijalci so bili leni za najem več polic. Vsekakor tukaj prihaja sedem, verjetno za komunikacijo in zgodbe o nočnem življenju. Kino ponuja ogled filmov. Toda v muzeju lahko res najdete veliko zanimivih stvari. Kakšen vreden spomenik se nahaja na strehi stavbe in na katerega ni možnosti. V muzeju skulptur in slik ni veliko veliko, iz modernega pohištva pa je vsaj malo dražje. Lahko celo odprete svojo trgovino. Ali pa ostanite tukaj, da bi živeli, ker je tukaj, ki je postavila računalnike in televizorje, kot tudi priročne tuš kabine. Poleg tega obstaja še nekaj trgovin, v katerih lahko kupite knjige ali obiščete trgovino z živili. V kozmetičnem salonu nudimo standardne storitve. Obstaja nekaj stavb, namenjenih pisarn. V Simsu je akademija Roerin Heights, bolnišnica, zatočišče in pokopališče.

Poklici

Za razliko od oaze pristanka, v Roerin Heights, lahko mirno nadaljujete svojo kariero, naredite svojo najljubšo stvar, zaslužite denar za to. Tu so na voljo:
 • javni urad;
 • delo v policijski postaji;
 • Novinarstvo v eni odpisarniški nebotičniki;
 • delo zdravnika v lokalni bolnišnici;
 • kuhanje v restavraciji ali kavarni;
 • šport;
 • igralske sposobnosti;
 • znanstvena odkritja;
 • tajne naloge v vojaški bazi;
 • goljufija in rop pri razvezanih zakoncih iz zavetišča.
 • Prav tako lahko dobite službo v eni od trgovin, delate v kozmetičnem salonu ali na pokopališču.

  Obrežje

  Ena od znamenitosti Roaring Heights v The Sims 3 je obala ali bolje rečeno roller coaster. Obstajata dve poti: kratka za tiste, ki niso pripravljeni na tako ekstremne zabave in želi samo voziti z vetričem, a dolga tematska pot, ki je za Simčke pripravljena pravi preizkus.
  ​​Izberete lahko več tem za zadnjo pot:
 • "za čudne";
 • "čudeži na zavojih";
 • "grozljivka".
 • V prvem primeru se pripravite na dejstvo, da bo voda v bazenu spremenila barvo, dvignila se bo dim, iz globin tega časa in potem se bodo pojavili čudni lovci morske pošasti. Izberete lahko temo "čudeži na zavojih", tako da se vsa voda spremeni v mehurček, in iz nje skočijo morske koze. Na poti "groze" se lahko srečate z morskimi psi in duhovi. Na rolerjih so dovoljene vse sedem šolske starosti. Ampak, če otrok še ni zrasel na takšne zabave, z njim lahko greš na vrtiljaku. Če ste utrujeni od ekstremnih zabav, lahko z družbo greste na mizo za biljard ali namizni nogomet. Tukaj lahko najdete celo televizorje. In izgledajo kot moderno, to je dovoljčudno Tukaj lahko poslušate pesmi v glasbenem centru. Obstajajo pripomočki za zabavne fotografije, ki so verjetno nameščeni samo zaradi kulise. Ampak tukaj lahko naredite prave fotografije v fotoaparatih. Obstaja nekaj živilskih jedi, kuhanje, kot vedno, pa je neodvisno, s pomočjo žara in bara. Lahko si privoščite tudi večerjo na obali oceana v gazebo, toda tukaj morate zagrabiti pripravljene jedi.

  Počitnice in druge dejavnosti

  Ker je mesto pravi dopust, ni posebnih dogodkov. Če pa želite, lahko uredite sezonske sejme. V ta namen bo na glavnem trgu nameščen festivalski lot. Precej smešno pogled na te retrosimy, ki jedo burgerje na hitro.
  Med znamenitostmi je tudi nekaj posebnih mestnih znamenitosti. Na primer, mestni park. Čeprav bi morali biti pripravljeni, da bo videti bolj kot mesto, kjer so zasajene paradižniki, čebula, krompir in česen. Obstaja vrt, kjer lahko poskusite jabolka. Glavna značilnost parka je bil gazebo. V oceanskem parku lahko uživate v jedi z žara in se odlično podate. Obstaja hiša, v kateri so v prvem nadstropju sanitarije, nad dvema nadstropjema s klopmi, na strehi pa lahko uživate v lepem razgledu na mesto. V mestu je možnost ribolova ali počitka na eni izmed lokalnih plaž.

  The Sims 4

  Četrti del serije iger se je pojavil leta 2014. Na osebnem računalniku se je projekt začel takoj, za igralne konzole pa je bil na voljo šele leta 2017. V četrtem delu igralec prej nima ciljev inparceli. Lahko upravlja znake (do 8 oseb), ki so jih ustvarili sami. Prav tako je pomembno slediti potrebam sedmih, njegovemu zdravju in željam. Lahko gradite in popravljate hiše. V novem delu so razvijalci razširili čustveni spekter. Urejevalnik znakov se je nekoliko spremenil. Vsi drsniki so izginili iz njega. Vse spremembe telesa in obraza se lahko izvedejo z miško. Pri izbiri oblačil je bilo več različic in podkategorij. Veliko lažje je bilo graditi hiše. Zdaj lahko vrtite celotne sobe, vrtite in spreminjate velikost. Povlecite ali raztegnite stene. Mehanika nadzora je postala veliko bolj priročna. Pomanjkljivost novega dela pa je pomanjkanje odprtega igralnega sveta, za katerega so se razvijalci borili v prejšnjem poglavju serije. Tudi meni rotacije prenosov je izginil. V "Sevens 4" ni nobenega igralca, ki bi se prej srečal. Odstranjen je bil urejevalnik slogov, ki je omogočil diverzifikacijo katerega koli elementa v igri. Ni bilo možnosti, da bi olajšavo za gradnjo hiše izravnali.

  Vsi dodatki k "Sims 4": seznam in opis

  Novost je do sedaj prejela samo 4 uradne DLC:
 • "Delo".
 • "Zabavajte se skupaj".
 • "Življenje v mestu."
 • "Mačke in psi".
 • Dodatek "Delo" je bil prvič objavljen marca 2015. Takoj se je razširil na dva mesta: Magnolia in Promenade. Znaki so se lahko seznanili s tremi novimi poklici: detektiv, doktor in znanstvenik. V vsakem od njih lahko igralec nadzoruje uspeh samega lika. To lahko storite samiustanoviti fotografski studio ali trgovino, nakupovati in druga organizacijska vprašanja. "Zabavajte se skupaj" - dodatek, ki je izšel decembra 2015. Skupaj z njim je bila priložnost, da dodamo lokacijo, ki v celoti kopira veliko staro evropsko mesto. Sims tukaj so lahko DJ-ji in organizirajo skupinske plese in zabave. Lahko tudi razmišljate in ustvarjate svojo tematsko skupnost. "Življenje v mestu" odpira možnost obiskati katerokoli metropolo in se naseliti v njej. Lahko kupite preprosto stanovanje ali kupite luksuzni penthouse. In potem, ko bo organiziral javno življenje v metropoli, sodeloval pri kulturnih in političnih dogodkih. "Mačke in psi" je dodatek, ki govori sam zase. Igralec lahko ustvari mačko ali psa in po treningu. Hkrati, zahvaljujoč DLC, priložnost, da postane veterinar in dobil kliniko.

  Težave s Simčki 4

  Mnogi so se soočili z dejstvom, da niso vedeli, kaj storiti, če "Sims 4" zelo zaostaja. V mnogih pogledih je to posledica dejstva, da niso vsi poznali sistemskih zahtev, ki so se bistveno povečale od prejšnje različice. Zahteva najmanj 2 GB RAM-a. Priporočeno je bilo, da igro zaženete s procesorjem Intel Core i5, čeprav se Intel Core 2 Duo še vedno spopada z njim. Priporočena grafična kartica je bila Nvidia GTX 650. Zaželeno je izdati več kot 10 GB za namestitveno datoteko in samo igro. Če je igralec računalnik s povprečno zmogljivostjo, potem je vprašanje, kaj storiti, če je "Sims 4" rešeno z nekaterimi operacijami:
 • poskušali onemogočiti vso "lepoto" operacijskega sistema in ga postaviti na produktivno delo;
 • morajo posodobiti gonilnike na grafični kartici;
 • med igro prekinite vse programe tretjih oseb;
 • odvzamejo sistem virusom;
 • za pospešitev iger uporabljajo programsko opremo tretjih oseb.
 • Najmanjše težave se pojavijo pri uporabi licenčnih iger, ki so bile prej prodane na diskih, zdaj pa jih je mogoče kupiti na uradni spletni strani in pri distributerjih. Napake in nesreče v piratskih različicah so pogosta težava, ki je ni vedno mogoče rešiti. In kaj je treba storiti, če zaostaja "Sims 4" z modi? Tukaj gre malo težje. Dejstvo je, da so vsi modovi zunanji neformalni dodatki k igri. Zato se je nekaterim sistemskim konfliktom zelo težko izogniti, še posebej, če število modov preide za nekaj sto. V tem primeru je najbolje izbrisati vse obstoječe datoteke tretjih oseb ali v celoti ponovno namestiti igro. Po tem boste lahko prenesli nove modele, vendar morate to storiti v zmernih količinah, da ne bi naleteli na takšne napake. Nekateri igralci priporočajo prenos 20-30 modov, nato pa preverite učinkovitost igre. V tem primeru bo lahko prepoznati "pokvarjene" datoteke.

  Sorodne publikacije