Kako "Sims 4" narediti zimo? Nasveti

Mnogi ljubitelji igre Sims sanjajo o vse večjem številu dodatkov. Torej, med najbolj priljubljenimi vprašanji ostaja: kako narediti zimo v "Sims 4". Dokler razvijalci ne pridejo na pomoč igralcem, ampak se izkažejo, kot lahko. Obstajajo tako imenovani modovi, ki pomagajo igralcem.

Značilnosti igre

Kaj je bistvo iger serije Sims? To je simulator. Tukaj lahko igralci uresničijo svoje fantazije, saj je glavni lik preprost človek. Seveda ustvarjalci zabavajo igralce po svojih najboljših močeh. Na primer, lahko postanete volkodlak ali vampir in dobite tudi darilo za razumevanje jezika rastlin.


Igralci lahko tudi živijo v mestu ali vasi, vzgajajo otroke, gredo na delo. Nekdo ima priložnost pisati knjige ali sodelovati v zasebnih iskanjih. Nič ni presenetljivo, da želite videti in spremeniti letne čase, tako da lahko igralci znajo plavati v jesenskih listih, da zapustijo drug drugega s snegom. Treba je opozoriti, da je v prejšnjih različicah iger prišel dodatek, ki je omogočil spreminjanje letnih časov. Zato imajo igralci še vedno upanje.

Kaj je mod?

Kako narediti zimo v Sims 4? Doslej je edina možnost, da prenesete določen mod. Kaj predstavlja? Pravzaprav je mod dodatek, sprememba igre. Ne ustvarjajo ga razvijalci iger. Pogosto ustvarjanje modsov se ukvarja z oboževalci, ki nimajo ničesar v igri. Modovi za igro "Sims 4" so ogromni. Omogočajo vam spreminjanje videza, ustvarjanje novih objektov. Eden odnajbolj zanimivo - vpliv na vremenske razmere. Kako narediti zimo v Simsu 4 brez moda? Trenutno ni mogoče. Upamo pa, da bodo ustvarjalci kultnega vesolja kmalu ustvarili še en dodatek in popravili to napako.


Snežni svet "Sims 4"

Kako narediti zimo v "Sims 4"? Če želite to narediti, prenesite posebno mod. Najdete ga na straneh, ki so namenjene tej igri. Prenos arhiva z mod. Zdaj ga morate izbrisati in poslati vsebino mape v drugo mapo s podobnim imenom. Prav tako je treba omeniti, da je bolje onemogočiti prejšnje modove, da igra ne upočasni ali dohiti neznanih napak.
Nato pojdite v igro, poiščite element "Nastavitve". Tukaj označite kljukico poleg besedila "Moda za skripte". Zdaj morate znova zagnati igro, da bodo spremembe začele veljati. Vendar pa obstajajo tudi številne pomanjkljivosti. Na primer, kljub dejstvu, da sneg pada, drevesa ostanejo z zelenimi kronami. Tak mod je bolj podoben samo snegu, ne resnična ostra zima. Vendar pa so igralci zaradi te priložnosti. Prvi sneg v igri "Sims 4" lahko dodate le s pomočjo moda. Enostavne manipulacije vam omogočajo, da uživate v novem belem polju.

Sorodne publikacije