Kako povezati "Megaphone TV na vašem računalniku?"

Televizija se od nastanka mnogih imenuje "okno v svet". Res, to je to. Če ste pred tem uporabljali televizor doma in gledali televizijske kanale, lahko danes vse programe in programe gledate z računalnikom ali mobilno napravo. V tem primeru vam ni treba čakati na dolg zagon zaradi puferskega shranjevanja, kot je bilo pri povezovanju z internetom z nizkimi hitrostmi dostopa. Operaterji, ki danes ponujajo storitve gledanja televizije, imajo veliko, vendar mnogi uporabniki menijo, da je popolna rešitev "MegaFon-TB" na računalniku, čeprav se ta storitev lahko uporablja na drugih sodobnih napravah.

MegaFon TV: Kaj je to?

Najprej z nekaj besedami o samem gledanju televizijskih kanalov. "MegaFon-TB" na računalniku se lahko poveže z več metodami, kar bo posebej povedano. Najpomembnejše je, da je podjetje MegaFon ponudilo veliko dvoumnosti pri razvoju lastnega radiodifuznega sistema.

Dejstvo je, da med predvidenimi tarifnimi načrti uporabnik ne bo našel paketov z obveznim predplačilom. Vsak načrt se zaračuna v času ogleda (dnevno). Mimogrede, cene za MegaFon TV na en dan na računalniku ali kateri koli drugi napravi so precej simbolične. Seznam paketov in stroški bodo podani malo kasneje. Druga točka je, da v smislu povezovanja z internetom, "MegaFon-TV deluje brezplačno (brez prometa). V računalnikuali mobilna naprava, priključena na namensko ali navidezno omrežje VPN, za uporabo prometa ne veljajo dodatne tarife. Plačilo se izvrši izključno med brskanjem. S tem se odpravi neupravičeno preplačilo, če uporabnik ne išče objektivnih ali subjektivnih razlogov v programu in prenosu.

Na kakšnih napravah je servisna služba

Na začetku storitev "MegaFon-TB" za računalnike ni bila izračunana. Postavljena je bila izključno kot mobilna aplikacija, ki jo lahko brezplačno prenesete iz Googla Play ali AppStore.

Podobno je enostavno namestiti poseben programček in na moderne televizijske plošče. Res je, da mora biti ta TV opremljen s funkcijo Smart TV. Z računalniki danes je to dovolj preprosto. Potreben program lahko prenesete šele po preprostem vpisu (program "MegaFon-TB" bo na vašem računalniku na voljo v vaši osebni pisarni).

Nekatere pomembne nastavitve in možnosti

Druga pomembna točka je povezana z nekaterimi značilnostmi same storitve, med katerimi je treba omeniti zlasti naslednje:
 • brezplačno poskusno obdobje 30 dni z dostopom do 50 kanalov;
 • telegids (možnost ogleda programov, ki so bili predvajani prej);
 • obstoj kataloga filmov;
 • najem filmov za ogled z najmanjšim plačilom;
 • možnost izbire optimalnega paketa;
 • enostavnost namestitve in uporabe;
 • popoln nadzor nad internetnim prometom;
 • razpoložljivost osebnih podatkovomara za registrirane uporabnike;
 • avtomatska nastavitev slike na kateri koli napravi;
 • sinhronizacija podatkov;
 • ni treba preklapljati kanalov z daljinskim upravljalnikom.
 • Kako povezati "MegaFon-TB" z računalnikom: vprašanja v zvezi z registracijo

  Torej so bili glavni vidiki rešeni. Pravzaprav o registraciji in povezavi storitve. To lahko storite na več načinov, vendar v vsakem primeru potrebujete aktivno mobilno številko. Stranke mobilnega operaterja "MegaFon" za registracijo lahko preprosto pošljejo SMS ali glasovno sporočilo "TV" na številko 5500. Posledično bo prišlo do sporočila z aktivacijsko kodo. Po tem morate namestiti aplikacijo na pametni telefon ali tablični računalnik in vnesti kodo, da začnete gledati televizijo.
  Druga možnost je, da obiščete uradno spletno stran podjetja in tam izberete oddelek za registracijo. Ponovno boste morali vnesti telefonsko številko, ki ji bo sledilo sporočilo SMS. Če niste naročnik operaterja "MegaFon", to ni grozno. Preprosto vnesite številko in geslo, nato pa vam bo dodeljen virtualni identifikator. Na žalost se, na primer, v Ukrajini nič ne bo zgodilo. Na področju vnosa številke mobilne telefonije ni mogoče spremeniti kode države in, kot je že jasno, ukrajinske mobilne številke, tudi če operativna koda ni na voljo, se ne prepoznajo. Čeprav vas sistem opozori, da je bilo sporočilo poslano, se na žalost nič ne zgodi (storitev velja samo zaOzemlja Ruske federacije).

  Preskusno obdobje in osnovni paketi

  Če se je uporabnik uspešno prijavil, se lahko prijavi in ​​začne gledati televizijo takoj po potrditvi identifikacijske kode (privzeto je prost dostop do paketa »Osnovni«) s 50 kanali).
  Med drugimi paketi, ki so na voljo, lahko uporabnik izbere eno od naslednjih možnosti:
 • "Otroški HD" - 19 kanalov.
 • "Cinema HD" - 20 kanalov.
 • "Amedia premium HD" - 2 kanala.
 • "Sport HD" - 8 kanalov.
 • "Kognitivna HD" - 17 kanalov.
 • "18+" - 3 kanali.
 • "Naš nogometni HD" - 1 kanal.
 • "Osnovni" - 22 kanalov.
 • Kako gledati MegaFon TV na vašem računalniku?

  Ker gre v tem primeru za gledanje televizije na računalniku, jo morate povezati s svojim registracijskim zapisom, potem pa si ga lahko ogledate neposredno iz katerega koli spletnega brskalnika.
  V ta namen morate v vaši osebni pisarni prenesti in namestiti dodaten vtičnik za brskalnik, imenovan VeriMatrix ViewRight Plugin (to je program MegaFon-TB na vašem računalniku). Obstaja še en odtenek.
  Če vaš televizor ne podpira pametnega televizorja, lahko pregledovanje televizorja Megafon na računalniku naredite bolj udobno, če priključite vaš domači terminal ali prenosni računalnik na ploščo s pomočjo univerzalnega kabla HDMI ali uporabite druge vhode in izhode za te namene.
  Nastavitve za ponovni prenos slike in zvoka na televizorju se najlažje izvedejo v sistemu Windows 10. V sistemski vrstici morate kliknitiikono sporočila (skrajna ikona na desni) in nato izberite ploščico prenosa slike na drug zaslon. Hkrati lahko po želji uporabite več načinov.
  Če imate težave z zvokom, morate vnesti ustrezne nastavitve za naprave za predvajanje in nastaviti uporabo zvočnikov televizorja (ustrezna avdio naprava HDMI se bo prikazala na seznamu, ko je ta priključena).

  Tarifiranje in plačilo

  V zvezi z vprašanji plačil se vsi paketi zaračunavajo dnevno. In tisti, ki menijo, da je gledanje MegaFon-TB brezplačno, se je treba nemudoma razburiti: samo osnovni paket, ki je za spoznavanje brez plačila 30 dni, lahko prosto zanima potencialno stranko. Toda tudi če pogledate na trenutne tarife, lahko varno trdijo, da niso tako nizke, ampak samo smešno:
 • "Otroška HD" - 9 rubljev /dan.
 • "Cinema HD" - 9 rubljev na dan.
 • "Amedia premium HD" - 7 rubljev na dan.
 • "Sports HD" - 5 rubljev /dan.
 • "Kognitivna HD" - 9 rubljev na dan.
 • "18+" - 9 rubljev na dan.
 • "Naša nogometna HD" - 7 rubljev na dan.
 • "Osnovni" - 5 rubljev na dan.
 • Kaj storiti, če "MegaFon-TV" ne deluje?

  Na koncu razmislite o tem, zakaj MegaFon-TB ne deluje na vašem računalniku. Prvič, tudi če se registrirate, morate paziti na namestitev plug-ina v brskalnik, saj brez njega pogled ni mogoč. V nekaterih primerih nastavitev morda ne bo aktivirana neodvisno, zato jo morate sami vključiti v ustrezen del dodatkov. ČepravTrdi se, da večina brskalnikov, kot sta Chrome ali Mozilla, ne potrebujejo vtičnika, in oddajanje je mogoče videti brez njega, kar ni vedno tako. Brskalnik ima lahko zastarelo različico. Brez namestitve aplikacije lahko preprosto poskusite nadgraditi brskalnik ali uporabiti drugega.
  Včasih MegaFon-TB ne deluje na računalniku, kot je navedeno na spletni strani podjetja, tudi zaradi prisotnosti povezave VPN, kot tudi pri dostopu do IP protokola proxy strežnika (ali internetnega posrednika, ki deluje kot anonimizator). V tem primeru preprosto odstranite potrditveno polje proxy (vključno z lokalnimi naslovi). Nazadnje, v nekaterih primerih lahko pride do težave s samim vtičnikom, ki "ves čas odleti". V tem primeru uporabite drug brskalnik ali poskusite onemogočiti obstoječi blokator (na primer AdBlock).

  Sorodne publikacije