Partiziti - Kaj to pomeni? Opredelitev in cilji

Googlit je že dolgo postal navada. Poleg tega ni pomembno, kateri iskalnik ga bo uporabljal. Google je ideja in kako jo izvajati, drugo vprašanje. Kakšen iskalnik ni uporabljala oseba, zato želi hitro in pravilno pridobiti pravo odločitev. V večini primerov je dovolj skenirati potrebne knjige in poiskati informacije. Ampak vedno hočeš narediti vse hitreje in bolje.

Razvrščanje klasičnih informacij

Branje knjig - paranti. Kaj to pomeni? To je, ko oseba preprosto ne razume, kaj je prebrala in jo oceni glede na avtorja in založnika. Vendar je to zelo učinkovit proces, čeprav je dolg in dolgotrajen.


Uporaba spletnih iskalnikov interneta je veliko učinkovitejša: hitre in veliko informacij. Obstaja izbira. Vendar iskanje po internetu:
 • ne zagotavlja svežosti rezultata;
 • ne zagotavlja avtorjeve avtoritete;
 • brez založnika, urednika ali vsaj enega napisanega cenzure.
 • Toda iskanje po internetu je hitro in zajetno - obstaja izbira. In če je vzorec velik, potem sinteza rezultata daje potrebna jamstva. V PHP-ju lahko razčlenite in nato avtomat lahko oceni svežino vsake vzorčne postavke, vendar redki iskalnik ne obišče obiskovalca robota in bo nujno potreboval captcha ali kako drugače poskusil potrditi obisk osebe, ne robota ali pajek.

  Online razčlenjevanje

  Na internetu so spletna mesta in iskalniki. Prvi ponuja informacije, druge pa ponujajoinformacije, ki jih sami zbirajo in analizirajo številne lokacije dolgo časa.
  Iskanje pravih lokacij ni tako enostavno za določen namen. Če želite uporabljati iskalnike samo za osebo, ne pa za namen razčlenjevanja PHP skripta, "inteligentne" zahteve AJAX ali drugače na izviren način.


  Iskalniki poskušajo delati za osebo in ne želijo dati večletnih rezultatov razvoja algoritmov za iskanje in razčlenjevanje informacij. Captcha odgovor ni možen za vsak PHP skript, tako da vprašanje, kako spletna mesta dejansko pomenijo: kako ustvariti svoj iskalnik. Mnogi ugledni iskalniki niso omejeni na captcha, da bi preverili, kdo je zahteval. Obstaja veliko bolj preprostih načinov za zaznavanje robota ali pajek. Rezultat vzorca bo nezaželen za "iskalca" informacij.

  Opredelitev namena

  Iskanje informacij - iskanje lokacij ali virov informacij. Knjižne publikacije in druge klasične oblike izražanja znanja in izkušenj, ki jih potrjujejo avtoritativni avtorji, uredniki, založniki - ne razčlenjujejo, gre za dolg, prepričljivo pravilen postopek iskanja pravih informacij.
  In v sodobnem informacijskem svetu partizitov - kaj to pomeni? Ta problem je rešen s posebnim skriptom, ki ga je napisal določen programer za reševanje določene naloge. Upravitelj opravil ne more prevzeti, kaj in kako ta skript deluje. Ampak vedno ve, kaj in kako želi najti. Na vsakem položaju stvari, ki določajo namen stranke - nalogo izvajalca. Toda vprašanje ni niti vtorej, kako se popolnoma razumejo, je vprašanje, kako narediti kakovostno razčlenjevanje. Dobra ideja je, da si zastavite cilj najti sveže informacije, točne in objektivno zanesljive. Odlična ideja je določiti doseganje cilja kot pravilno gibanje oznak strani. HTML je pravi medij za predstavitev informacij, ki vam v najboljšem primeru omogoča, da ločite potrebne informacije od neželenih oglasov.

  Sorodne publikacije