Kako uporabljati Spotify? Kako se registrirati in vzpostaviti?

Glasba, tako kot mnogi drugi sestavni deli človekovega obstoja, je doživela veliko sprememb v dobi digitalnih tehnologij. Danes nihče ne išče prijateljev s kasetami s svojimi najljubšimi skladbami, ne potuje po mestu in išče redko ploščo ali disk. Glasba živi na spletu in je na voljo dobesedno z enim klikom. Z uresničevanjem novega položaja stvari so velika digitalna podjetja začela ustvarjati pretočne glasbene storitve, kar je švedska storitev Spotify. Na žalost ta vir še vedno ne deluje v Ruski federaciji, in da bi ga začeli uporabljati, bo treba poiskati obvozno pot. Ta članek vsebuje vse osnovne informacije o tem, kako konfigurirati Spotify v Rusiji in polno uporabljati storitev.

Kaj je Spotify?

Spotify je švedska storitev pretakanja glasbe, ki distribuira glasbo na zahtevo, kar vam omogoča, da poslušate milijone skladb, ustvarjate sezname predvajanja in dobite pametna glasbena priporočila. Ta storitev je veliko in veliko storitev, saj se šteje, da je najbolj napredna v svoji kategoriji. Če zgornje ni dovolj za odločitev, je tukaj le kratek seznam, ki vam ga lahko podeli Spotify:
 • Velik katalog glasbe, ki obsega več kot 40 milijonov pesmi.
 • Prost dostop.
 • Osebni seznami predvajanja in radijske postaje.
 • Priročen in praktičen uporabniški vmesnik.
 • Pred uporabo Spotifyja v Rusiji je treba vedeti, da obstajajo številne pomanjkljivosti:
 • Vključenoprost račun ima številne omejitve, med sestavami pa pravico in pravico do oglaševanja.
 • Poslušanje glasbe bo negativno vplivalo na ravnovesje telefona (približno 2-3 gigabajta prometa gre za mesec).
 • Če zadnja dva odstavka ne vzbujata dvoma in ju ni mogoče sramovati, so nadaljnja navodila tista, ki je potrebna za začetnika v Spotifyju.

  Kako registrirati brezplačen račun Spotify?

  Za začetek je treba izbrati orodje, ki bo uporabljeno za dostop do portala Spotify, ker to ni na voljo v Rusiji, zato bo treba pred registracijo Spotify v Rusiji zamenjati državo. To lahko pomaga:
 • Proxy strežnik, kot na primer ponuja razširitev za brskalnik Google Chrome, ZenMate. Storitev ima svoje prednosti in slabosti, deluje v polavtomatskem načinu, zato bo za krajšo registracijo popolnoma ustrezala.
 • Prav tako je primeren tudi vsak odjemalec VPN, kot je TunnelBear, katerega registracija je popolnoma brezplačna in traja nekaj sekund.
 • Glavna stvar pri prehodu na uradno stran Spotify, izberite državo, v kateri storitev deluje, na primer Združene države. Izbrano državo je treba zapomniti, saj bo storitev vsakih dva tedna preverjena z lokacijo uporabnika (ena od omejitev za brezplačen račun). Storitve portala se lahko v 14 dneh uporabijo v tujini, Spotify zaznava takšne spremembe kot poslovanje stranke na počitnicah.

  Kako povezati Premium, medtem ko je v Rusiji?

  Odstranite vse omejitve in dobite kar največ od storitve, ki jo lahko,s povezovanjem računa Premium Premium. Seveda, za dodatne funkcije, ki jih morate plačati. Stroški se razlikujejo od države do države, vendar v povprečju znašajo 999 USD. Imetnik Premium računa dobi naslednje ugodnosti:
 • Poslušanje glasbe v poljubnem vrstnem redu.
 • Prenesite posamezne skladbe in celotne sezname predvajanja v pomnilnik naprave.
 • Odsotnost kakršnega koli oglaševanja.
 • 14-dnevna omejitev za uporabo zunaj države.
 • Torej, kaj je potrebno, da bi dobili status Premium v ​​brezmejnem? Ker je postopek registracije že zaključen in imate račun, morate ugotoviti, kako plačati za vse. Obstajata dve glavni možnosti:
 • Plačilo z uporabo kartice, ki označuje državo Latvijo.
 • Plačilo s PayPal.
 • Glede prve metode je vse preprosto: Spotify sprejema kartice ruskih bank kot latvijskega brez kakršnih koli pritožb, kar pomeni, da je dovolj, da vnese podatke o plačilu in uporabi vir. PayPal je malo bolj zapleten. Ta elektronska denarnica deluje samo v državi, v kateri je bila registrirana, zato morate pri ustvarjanju računa v PayPalu uporabiti tudi VPN. Nato boste morali navesti naslov bivanja, ki mora ustrezati dejanskemu naslovu v državi registracije (to je mogoče najti v Google Zemljevidih, nihče ne bo preveril, ali tam živite). Da bi zmanjšali stroške naročnine, je bolje izbrati ne ZDA, ampak Filipini, kjer mesečno naročninostala 120 pesosov z majhno (okoli 200 ruskih rubljev).

  Kako uporabljati Spotify v Rusiji: iOS

  Uporabniki mobilnih naprav iz korporacije Apple bodo poleg registracije in plačila morali poskrbeti za iskanje strank po poslušanju glasbe, dejstvo pa je, da uradna aplikacija Spotify ni na voljo v ruski AppStore, in To pomeni, da bodo morali za proces oditi v ameriško trgovino. Ustvarjanje ameriške Apple ID je preprosto, ne zahteva nobene priloge in traja največ 15 minut.
  Po prenosu programa lahko brezplačno uporabite Spotify. Isto TunnelBear boste morali namestiti na napravo in odpreti aplikacijo z delujočim VPN-om vsakih 14 dni, plačate pa lahko tudi na različne načine, kot je opisano zgoraj, ali preko internega računa iTunes, ki ga je mogoče dopolniti s pomočjo darilnih kartic, ki jih vsebuje internet. .

  Kako uporabljati Spotify v Rusiji: Android

  Za uporabnike, ki imajo raje naprave, ki temeljijo na Androidu, bi bilo veliko lažje najti uradnega (ali neuradnega) odjemalca. Mreža ima veliko APK-jev z najnovejšo različico programa. Nastavite le eno od teh in vnesite podatke o računu. Poleg APK datotek z uradnim odjemalcem imajo tudi oboževalci Android možnost namestitve hekerskega programa. V bistvu je oseba popolnoma brezplačna (čeprav nezakonito) dostopa do knjižnice Spotify in vseh funkcij Premium računa (razen za prenos avdio datotek v pomnilnik naprave).

  DružinaDostopne in predplačniške kartice

  Tisti, ki spoštujejo glasbenike in razvijalce, bodo zagotovo morali plačati tistim, ki niso navajeni kraje digitalnih vsebin, toda tudi tukaj se lahko lotite trikov in resno zmanjšate stroške. Najprej lahko organizirate "družino". Spotify vam omogoča, da se pridružite več imetnikom računov za skupno plačevanje storitev. Skupaj lahko "družina" znaša do 6 oseb, povprečna cena pa je 15 evrov. Seveda, nihče ne bo preveril sorodnosti članov "družine", kar pomeni, da lahko zberete prijateljsko podjetje in plačate Premium račun za 150 rubljev na mesec. Drugič, na različnih forumih in spletnih mestih, namenjenih Spotifyu, drugim pretočnim storitvam in glasbi na splošno, lahko najdete trgovce, ki prodajajo predplačniške kartice po ugodnih pogojih.

  Alternativne rešitve

  Številni uporabniki menijo, da švedska služba povzroča veliko vprašanj. Kako konfiguriram svoj VPN? Kje in kako registrirati račun Spotify? Kako uporabljati v Rusiji? iPhone in iPad samo otežita težave pri prenosu programa. Zato je veliko tistih, ki ne želijo trpeti in bodo na robu zavrnitve uporabe storitev pretoka. Na srečo, Spotify ni edini igralec na trgu, obstaja veliko alternativ, vključno z domačimi:
 • "Yandex.Music" - imenik je v bolj skromnem vrstnem redu, vendar je poceni in ga ustvarjajo rojaki.
 • Apple Music - Vse pesmi iz imenika iTunes so na voljo, odlično deluje z napravami Apple.
 • Google Play Music je ustvarjen podoben izdelekGoogle.
 • Namesto zaključka

  Tukaj je vse, kar morate vedeti o Spotifyju, storitvah pretoka na splošno in o tem, kako uporabljati Spotify v Rusiji. Postopek registracije in konfiguracije ni tako zapleten, kot se zdi, tudi za zdravega uporabnika, kar pomeni, da se bodo zdaj vsi lahko potopili v tok zvoka, medtem ko bodo prihranili kri.

  Sorodne publikacije