Darksiders 2: Sistemske zahteve in Opis igre

Darksiders 2 - nadaljevanje fantazijske teme. Veliki epski šefi, množica sovražnikov, kombinacije stavk in pisane lokacije - vse to vas pričakuje v tej igri. Če vas zanima projekt in ga želite namestiti na računalnik, najprej preglejte sistemske zahteve Darksiders 2 v našem članku.

Minimalne zahteve

Začnimo s konfiguracijo, ki bo potrebna za zagon slickerja na nizko kakovostnih slikah in ne v najvišji ločljivosti. Igra je precej stara, zato se bo vsak sodoben računalnik 2016-2018 lahko spopadel z obremenitvijo. Toda v primeru starejših sistemov bodo morali prilagoditi raven nastavitev. To še posebej velja za prenosne računalnike. Zato so minimalne sistemske zahteve za Darksiders 2 naslednje:


 • Windows XP ali novejši;
 • dvojedrni procesor z 2 GHz Intel ali AMD;
 • najmanj 2 GB pomnilnika RAM;
 • grafična kartica z 512 MB pomnilnika in obvezna podpora za DirectX 9 ali novejšo;
 • 20 GB na trdem disku za namestitev računalnika.
 • Tudi za igro preko interneta potrebujete licenčno različico slasherja, ki jo lahko kupite v digitalni trgovini Steam. V konfiguraciji, ki ustreza sistemskim zahtevam Darksiders 2, lahko preprosto zaženete igro pri nizkih nastavitvah. Vendar, kot navajajo razvijalci sami, njihova zasnova najbolje deluje na 4-jedrnih procesorjih. Če imate močnejši sistem, lahko računate na srednje in visoke parametre slike.

  Priporočene zahteve

  ZdajNašteli bomo komponente računalnika, ki bodo potrebne za udobno igro s 30-60 FPS, visoko ločljivostjo in maksimalnimi nastavitvami. Katere so priporočene sistemske zahteve za Darksiders 2 se ne razlikujejo od minimalnih:


 • Windows 7 in novejši;
 • vsak 4-jedrni procesor;
 • 2 GB RAM-a;
 • 20 GB za namestitev na računalnik;
 • grafična kartica z 1 GB pomnilnika.
 • Kot lahko vidite, so glavne razlike močnejši procesor in grafična kartica, ki je glavna obremenitev pri obdelavi grafike iger. Treba je omeniti, da predstavljene konfiguracije ustrezajo tudi sistemskim zahtevam Darksiders 2 Deathinitive Edition (posodobljena različica, ki se je pojavila pozneje kot izvirnik).

  Opis igre

  Protagonist se po prvem delu ni spremenil. Igrate kot Rider vojne, ki mora na kakršenkoli način oživiti človeštvo. Na poti se bo junak srečal z vrsto šefov, ki bodo poskušali ustaviti smrt na kakršen koli način (tako da se bo jahač vojne, za katero boste morali igrati), poskušal ustaviti. Igra je postala bolj raznolika kot v prvem delu. Zdaj morate ne le odrezati množice nasprotnikov, ampak tudi reševati uganke, razmisliti o črpanju junaka in zbirati predmete. Vendar pa te inovacije, ki bi jih, kot se zdi, morala močno ovirati dinamika in delovanje, ne poslabšujejo splošnega vtisa, da gre mimo. Ustvarjalci so delali na raznolikosti lokacij in sovražnikov. Boste morali boriti z demoni, zombiji, golimi, angeli in številnimi drugimi bitji. Če imate samo en prehod, lahko vedno zaženete način "Nova igra +"in teče skozi ravni z istim črpanim znakom. Na nivojih raztresenih skrivnih krajev in šefov, ki jih bodo našli le najbolj pozorni igralci. Zdaj veste, katere sistemske zahteve na računalniku v Darksiders 2 in se seznanili s kratkim opisom slasherja.

  Sorodne publikacije