Pametni telefon LG Spirit H422: pregledi, tehnični podatki in mnenja

Trg mobilnih naprav je razdeljen na več segmentov. Najbolj gneča je proračun. Združuje modele vredne do 10.000 rubljev. Več kot polovica kitajskih blagovnih znamk. Pogosto so imena proizvajalcev te kategorije seznanjena z majhnim številom kupcev, zato je izbira res vredna modela, ki se spremeni v mučenje. Vendar pa globalne blagovne znamke ne ostanejo neokrnjene, tekmujejo s proizvodi nebesnega imperija. Na primer, v tem segmentu je pametni LG (H422) Spirit. Mnenja o tem so precej dobri. Seveda ni bilo brez pomanjkljivosti, vendar se vsi izplačajo po zelo nizki ceni. V tem članku se bo bralec lahko seznanil s podrobnim opisom modela korejskega proizvajalca LG. Poudarek bo na tehničnih značilnostih in dejanskih ocenah lastnikov Spirit H422.

Paket

Prva stvar, ki pravi, da ta pripomoček spada v proračunsko kategorijo, je paket. Proizvajalec se je odločil za dokaj preprosto škatlo, okrašeno brez kakršne koli redundance. Belo ozadje, tipična fotografija pametnega telefona, kratke značilnosti je vse, kar bo kupec videl. Vendar pa še posebej negativne povratne informacije o embalaži škatla ni povzročilo, da ni mogoče reči o celotnem kompletu. Skupina elementov je veliko kupcev pripeljala v šok. LG Spirit H422 se prodaja brez slušalk. Po mnenju mnogih bi lahko proizvajalec vsaj vstavil slušalke na vstopni ravni. Toda v obrambi tega modela, recimo, da je vse ostalo na mestu. To je topolnilnik, polnilna baterija, rezervni pokrov in kabel za priklop na osebni računalnik s priključkom micro-USB. Seveda obstaja tudi dokumentacija. Kot lahko vidite, v nizu komponent ni nič posebnega, zato je pripomoček Spirit H422 tipičen "proračun". Kar se tiče druge opreme, se lotimo enega za drugim.

Oblikovanje

Po zaslugi nenavadnega oblikovanja LG Spirit H422 so bili odobreni pregledi. "Riba" tega modela je ukrivljen zaslon. Ali je mogoče tako odločitev imenovati dostojanstvo, ki razkriva široke možnosti naprave? Najverjetneje ne. Večina uporabnikov se nagiba k dejstvu, da je proizvajalec želel ogrevati interes kupcev.

Navzven je LG Spirit H422 tipičen za telefon, občutljiv na dotik. Ohišje je v celoti izdelano iz plastike. Oblika zgornjega in spodnjega konca je rahlo zaobljena. Služi kot funkcija mehčanja. Na sprednji plošči zaslon zasede 80%. Uokvirjena je s tankim črnim okvirjem, ki se zgosti v zgornjem in spodnjem delu. Standardna nadzorna plošča v tem modelu je odsotna, namesto da je logotip podjetja. Programske tipke so na zaslonu. V zgornjem delu okvirja je bil prostor za optiko, senzorje in dinamiko.

Kupce bo presenetila z lokacijo mehanskih ključev LG Spirit H422. Za razliko od večine drugih pametnih telefonov, so prineseni na zadnji pokrov. Če želite odkleniti zaslon ali spremeniti glasnost, jih morate natančno uporabiti. Ti gumbi se nahajajo desno pod "oknom" glavne kamere. Obstaja tudi bliskavica in izhodna stereodinamika. HvalaRazvijalci so naredili stranski obraz LG Spirit H422 neuporaben za to rešitev. Edina stvar, ki jo vidimo na koncu, so mikrofon in USB vrata (spodaj) in avdio priključek standardnega tipa (na vrhu).

Zaslon

Prva stvar, ki zadene oči, ko gleda v pametni telefon, je zaslon. Kot že omenjeno, ima nenavadno obliko. To pripomočku dodaja ne le izboljšanje, ampak tudi praktičnost. Na primer, če postavite telefon na trdno površino, lahko nastanejo praske, ki se popolnoma odstranijo, saj podpora stoji na stranskih površinah. Vendar ne omejujejo le dostojanstva LG Spirit H422. Specifikacije zaslona v celoti ustrezajo segmentu proračuna. To označuje standardna ločljivost za to kategorijo - 1280x720 px. Gostota slikovnih pik (312 ppi) omogoča izključitev zrnavosti in stratifikacije na "kvadratih". Velikost diagonale je 47 ?. Na ravni kontrasta med kupci ni pripomb. Testiranje za ta model je pokazalo dobre rezultate zornih kotov. Bili so precej široki. Ko navpični in vodoravni nagib telesa, se barva in svetlost praktično ne spremenita. Vrsta zaslona - HD IPS. Proizvajalec je uporabil dokaj novo tehnologijo - In-Cell Touch. Njegovo bistvo je v uporabi plasti kositra in indijskih oksidov. To omogoča razvijalcem, da znatno povečajo pasovno širino zaslona in zmanjšajo težo telefona.

LG Spirit H422: Specifikacije procesorja

Strojna "polnitev" ni nič manj pomembna za današnje pametne telefone. V svoji osnovi razvijalci uporabljajo različne procesorske zmogljivosti. V telefonu LG Spirit H422Prednost so imeli čipi z blagovno znamko MediaTek. Značilnosti modela MT6582 (to je, da je nameščen na tej napravi) so precej dobre. V jedru procesorja so položena štiri jedra ARM Cortex-A7. Med delovanjem pripomočka se lahko vsak pospeši na 1300 MHz. Frekvenca ure ni zelo visoka, vendar ne preprečuje, da bi hitro delovala in se spopadla s skoraj vsemi nalogami.


S preučevanjem zmogljivosti zmogljivosti sistema LG (H422) Duha značilnosti grafične kartice ni mogoče prezreti. Grafični pospeševalnik deluje v parih z glavnim čipom, ki je odgovoren za prikaz vseh vizualnih elementov, ki so prikazani na zaslonu naprave. Ta pripomoček uporablja priljubljeno grafično kartico Mali-400 MP2 (dve jedri), ki si je prislužila številne pohvale.

Pomnilnik

Količina pomnilnika RAM ni nič manj pomemben kazalnik uspešnosti. Na žalost je v proračunskem segmentu težko doseči naprave z 2 GB. Enako velja za LG Spirit H422. V njej so razvijalci omejili le en gigabajt. Za vsakodnevne naloge je ta količina dovolj. Omejitev se bo čutila le z uporabo aplikacij, ki zahtevajo veliko virov, in sodobnih "težkih" iger. Ampak nadnaravne rezultate pričakuje od naprav v cenovni kategoriji do 10.000 rubljev natančno ni vredno.
Pri pregledovanju pripomočka je treba sporočiti značilnosti integriranega pomnilnika. V pametni telefon za namestitev programske opreme zagotavlja shranjevanje za 8 GB. Takoj bodite pozorni na dejstvo, da za osebne namene obstaja približno polovica, kotna drugem mestu so sistemske datoteke. Toda ne bodite razburjeni. Razvijalci so zagotovili režo za namestitev pomnilniških kartic. Naprava deluje gladko s 32 GB flash pogoni. To vam omogoča prenos velike količine glasbe, filmov, iger in drugih programov.

LG (H422) Spirit: Specifikacije baterije

Pomembna prednost sodobnih pametnih telefonov je dolga življenjska doba baterije. To merilo ustreza procesom delovanja, karakteristikam zaslona in seveda bateriji. O prvih dveh trenutkih smo jih že obravnavali zgoraj. Zdaj morate govoriti o bateriji BL-52UHB. Tip je odstranljiv. Kapaciteta - 2100 čarovnikov (78 WT). Kaj lahko pričakujete od lastnikov naprave? Z intenzivno obremenitvijo bodo številke razočarane. Na primer, igralci bodo morali po dveh urah napolniti telefon. Predvajajte video, da baterijo postavite v 3-35 urah. Za 7-8 let avtonomije, lahko uporabnik samo računajo na naslednjo obremenitev: izvajanje klicev v skupnem trajanju 20 minut v 3G omrežju, enako količino časa, da odvzamejo kamero (snemanje videa, fotografiranje). Razvijalci napovedujejo možnost polnjenja preko USB kabla iz drugih naprav (prenosni računalnik, računalnik, itd.), Vendar postopek traja približno 5 ur.

Kamera

Pametni telefon LG Spirit H422 Titan je opremljen z dvema kamerama. To ni pomembna prednost, saj imajo to praktično vsi pripomočki te vrstepolnjenje Proizvajalec očitno ni hotel presenetiti uporabnikov z ločljivostjo in kakovostjo slik. To lahko presodite z učenjem značilnosti kamer. Osnova prednje optike je senzor velikosti 1 milijona slikovnih pik. Kakovost slik se seveda ne zmanjša. S tem fotoaparatom lahko govorite le na video. Za glavno optiko so razvijalci izbrali matrico z 8 milijoni slikovnih pik. Uporabniki trdijo, da so fotografije, ki jih je naredila, precej dobre. Največja velikost fotografije je 3264 x 2448 slikovnih pik. Obstaja bliskavica, oseba, detektor, samodejno ostrenje, prepoznavanje gibov. Obstaja več nastavitev, ki jih lahko uporabnik spremeni glede na osebne nastavitve. Video je posnet z ločljivostjo 1920 x 1080 px. Hitrost snemanja 30 sličic na sekundo. Barvne učinke, ravnotežje beline, izbor scene in še več lahko prilagodite.

Platforma

LG Spirit H422 Titan ima nameščen Android 501 (Lollipop). Razvijalci se niso omejili na "golo" različico "operaterjev", s pomočjo korporacijske lupine. Grafični sistem lahko varno imenujemo izvirnik. Ima veliko posameznih funkcij, zahvaljujoč katerih se je pojavila edinstvena oblika, ki je postala priljubljena uporabnikov. Edina stvar, ki lahko prinese neprijetnosti, je nov vmesnik OS. Veliko ljudi, ki še niso uporabljali pametnega telefona tega podjetja, se bodo morali nekaj časa navaditi na telefon.

Komunikacije

Interes kupcev v tem modelu je pritegnil podporo dveh SIM kartic. Zaradi te priložnosti uporabniki izberejo najugodnejše tarife in prihranijo znatne zneskedenar za mobilne operaterje. Tudi telefon je opremljen s standardnim kompletom komunikacij. Uporabniki bodo lahko delali z GSM, Bluetooth, 3G, GPS in seveda Wi-Fi.

Mnenja

LG Spirit H422 je od lastnikov prejel povratne informacije na različne načine. Vendar še vedno večina od njih cenijo ta model. Pohvale so v naslovu cenovne kategorije. Po mnenju kupcev so stroški in značilnosti v tem pripomočku optimalno kombinirani. Visoka kakovost izdelave. Ni posebnih pripomb na strojno "polnjenje". Glavna kamera vam omogoča, da naredite lepe fotografije. Zaradi tega lastniki morda ne bodo menili, da pomembni trenutki ne bodo prikazani. Čeprav je število bistveno manjše, vendar je v omrežju mogoče najti in negativne povratne informacije. Prva stvar, ki povzroča vihar pripomb, je življenjska doba baterije. Ta kazalnik je nizek tudi za naprave proračunske kategorije. Na žalost je to težavo mogoče rešiti le na dva načina: bodisi za nakup večje baterije, bodisi za stalno prenosno baterijo. Sprednja kamera je sprejela manj pritožb. Zdaj je za potrebe sodobnega človeka ločljivost 1 Mp premajhna. Zato se ljubitelji gamaše Sephi Spirit H422 ne priporočajo močno. Lahko najdete komentarje o pregledih materiala za telo. Vendar pa jih ni mogoče šteti za upravičene, saj se naprava prodaja v kategoriji mobilnih naprav do 10.000 rubljev. Na žalost se lastniki naprave po enem letu večkrat pritožujejo zaradi nesreče na pametnem telefonu. Pogosto izgubljenitelefon se lahko samodejno znova zažene in izvaja druga dejanja. Proizvajalcu ne bi preprečila uporabe oleofobne prevleke, ki preprečuje kopičenje prstnih odtisov.

Zaključek

Če povzamemo pregled, lahko jasno zaključimo: pametni telefon LG Spirit H422 - spodobna možnost za majhno količino denarja. Seveda, ne brez praznine. Vendar pa vsi telefoni, prodani v segmentu proračuna, niso prikrajšani za njih. Po mnenju uporabnikov si ta model zasluži "solidno" štirikratno na petstopenjski lestvici.

Sorodne publikacije