Impulzna puška: vrste, klasifikacija, opis, načini fotografiranja, uporaba

Impulzna puška - znana vrsta orožja, ki se je razvila v številnih igralnih prostorih. Ta prototip obstaja v številnih variacijah, od katerih se vsak upošteva v našem materialu. Tukaj lahko igralec spozna izvor porekla pištole.

Začetni prototip

Prvič se je v publiki filma "Alien" Jamesa Camerona pojavila impulzna puška. Tam je dobila ime M41A in jo aktivno uporablja glavni lik Ellen Ripplie. Prototip se je razlikoval v treh načinih snemanja: vrsti, eni in salvi. Baterije hkrati dovolj za tisoč lupin, se hitro porabijo v aktivnem boju.
Za kontrolo streliva na ohišju je poseben senzor, ki prikazuje število kartuš. Treba je opozoriti, da orožje strelja grozde energije, in ne standardne lupine. Puška je lahko opremljena z raketnim bacilom M92A PN, njegova zmogljivost skladišča je enaka petim visokokakovostnim donacijam. Po neverjetni popularnosti filma se je orožje začelo pojavljati v prilagoditvi igre "Alien".


Zgodovina nastanka

Popolno ime tega prototipa v razvoju je prejelo impulzno puško M41A Pulse Rifle. Njen dizajn je bil zasnovan za en dan. Poleg Jamesa Camerona v nastanku koncepta je bila vključena tudi vojaška tehnologija iz Velike Britanije, Simon Atherton in Andrew Fletcher. Kot rezultat skupnih prizadevanj so uspeli ustvariti kompaktno orožje, ki bi teoretično lahko obstajalo v bližnji prihodnosti.Popolnoma se prilega spremstvu filma "Aliens". James Cameron je celo uporabil nekoliko spremenjeno obliko v filmih sage "Terminator", tako da mu je bil všeč.
S stilistiko so avtorje navdihnili obstoječi vojaški modeli. Na primer, lanser granat je bil mešanica modelov Remington 870 in drugega Franchi SPAS-12. Ime je preoblikovana različica puške, ki jo je ameriška vojska prejela v letu izdaje filma. Njegovo kodno ime je M4A1. Tako se je pojavil prvi koncept orožja, ki se je uporabil v mnogih drugih projektih. Kar se tiče igre vesolja, potem lahko uporabniki snemajo puško "Aliens: Colonial Morpichi".


Zelo znano

Približne koncepte standardnega dizajna iz vesolja "Aliens" so uporabili razvijalci priljubljene igre Destiny 2. Izšla je leta 2017 in privabila veliko občinstvo. V notranjosti izmišljenega sveta so igralci spoznali ogromno količino različnega orožja, vključno s pulznimi puškami. Standardni prototipi so nekakšna sredina med iskanjem in avtomatskimi različicami. Osrednji elektronski modul v njih se istočasno uporablja kot ročaji.
Glavna značilnost pušk se lahko šteje za velike dimenzije. Prvi dizajn s slike "Aliens" je bil prav tako ni zelo kompaktna, vendar v tej igri še več. Standardne modele lahko pridobi vsak igralec, imajo tipično ime "Impulzno puško" in med njimi niso pomembne razlike. Moralo bi bitiUpoštevajte, da je projekt Destiny 2 namenjen pridobivanju superiornosti v bitkah na račun boljše opreme. Zato so razvijalci dodali bolj redke prototipe.

Dva druga vzorca

Impulzna puška v Destiny 2 Bad Juju je značilna večja prebojna moč, vendar je pridobivanje ni tako enostavno. Sprva boste morali opraviti stavko na stopnji težavnosti "herojsko" ali "mitsko". Za to je podan fragment posebne revije. Nanaša se na lik po imenu Icarus Ray. Za nadaljevanje dela bo uporabnik na kmetiji dal še 25 stavk, kar je neposredna napotitev na "mlinček". Takšni razredi so dolgočasni in nezadovoljivi. Dokončanje te točke bo privedlo do številnih izmenjav med različnimi govori NPS. Na koncu igralca bodo poslani, da ubijejo druge uporabnike lokacije, imenovane "Horn", do trenutka polnjenja posebne lestvice.
Potrebno je veliko časa, še bolj je težko dobiti isto pulzno puško Rdeča smrt. Orožje se nanaša na eksotične sorte. Pri fotografiranju uporabnik prejme več bonusov glede na vrsto zdravljenja ali večjo natančnost. Lahko ga dobite, če boste zbrali 23 čudovitih kovancev. Ta cena je določena pri trgovcu Zura.

Druga razlaga v vesolju

V univerzalnem Mass Effectu impulzna puška Gatesa niti ne spominja na orožje, ki se uporablja na sliki "Aliens". Tukaj je prototip razvila tuja dirka za svojo tehnologijo. Zato je zasnova zaobljenih oblik, ohišje je popolnoma prekrito s kovinskimi ploščami, notranje polnjenje ni prikazano. Zaključekkompaktna in se najprej pojavi v drugem delu, kasneje pa v tretjem.
Prvič poveljnik Shepard lahko najde na planetu Hestrom v misiji, da zaposli nove člane za svojo ekipo. V sobi s tehnično poškodovano kozo bo ležala puška, ki je na voljo za dviganje. Njegov očiten plus je odpornost na pregrevanje. Prihaja le skozi 144 strelov, pri čemer je najbližji konkurent v tej smeri 106. Dobiček pri streljanju je skoraj odsoten, vendar znižuje dostojanstvo nizkega indeksa izgub. Za popoln preboj boste morali uporabiti prebojne izbruhe, ki se bodo črpali do najvišje ravni.

Vesolje stalne vojne

Puška Tau Impulse (Empire) bo znana vsem ljubiteljem vesolja Warhammer 40000. Pehotni borci z istim imenom Fire Casts nosijo orožje kot standardno orožje. Oblika je podobna dolgi masivni puški s pravokotnimi oblikami. Ustreli puško s posebnimi plazemskimi lupinami, ki zaradi magnetnega pospeševanja povzročajo veliko škodo. Orožje je bilo ustvarjeno za zanesljivo soočenje horde orkov na oddaljeni razdalji.
Koncept pulzne puške ima poudarek na stabilnosti in razponu. Prejela je nadgradnjo zadrževalnih polj v primerjavi s plazemsko pištolo. Zaradi tega je zmagal v razdalji poraza, vendar se je škoda zmanjšala. V Tau cesarstvu del duhovnikov, Adeptus Mehicanus, ne deli tega prezira bratov s tem mehanizmom, ga poskuša izboljšati.

Zadnja različica

V igri je prisotna tudi pulzna puška Dead Space, vendar v originalurazlag To je orožje, ki ga Isaac Clark prejme v času promocije parcele. Standardni vzorec ima tri majhne pištole, ki proizvajajo grozde energije s hipersonično hitrostjo. Zaradi tega je učinkovit za streljanje s streljanjem. Glavna pomanjkljivost je v njenem majhnem območju poraza. Orožje je primerno za uporabo v ozkih koridorjih, vendar v odprtem prostoru, obkroženem s sovražniki, učinkovitost pade. Zanimivo je, da se med vsemi oborožitvami protagonista v destinaciji, za katero je bila razvita, uporablja samo SWS (pulzna avtomatska puška). Majhne kartuše so majhne, ​​obstajajo tudi dodatne različice puške. V eni od njih je dodan granatni lansirnik, v drugem orožju je podoben puški.

Sorodne publikacije