Kako narediti telefon glasnejši (Android) z inženirsko kodo?

Pogosto obstajajo primeri, ko naprava iPhone ali Android prinaša pametne funkcije, veliko količino pomnilnika in elegantno obliko, vendar ne navdihuje mirnega zvoka vaših najljubših pesmi. Potem bo prišel pomoč pametnih in koristnih nasvetov o tem, kako narediti telefon glasnejši v nekaj minutah.

Inženirski meni s kodo

Za uporabo te funkcije na pametnem telefonu s podporo za Android morate vnesti naslednjo kombinacijo tipk "* # * # 3646633 # * # *". Nato se bodo v meniju pojavili zavihki v angleščini, potrebovali boste tretji "Hudvers test", možnost "Audio" in "Normal mode". Vrstica Vrstica odpre možnost, ki nakazuje, kako na telefonu med pogovorom glasnejši zvočniki, kjer morate pritisniti Sph, da izberete želeno raven zvoka in shranite številko, npr. Da bi izboljšali zvok pri pogovoru z "Skype", morate v razdelku "Normalna moda" izbrati "Sip". Za avdio in video predvajalnike ter mobilne igrače se bo prilagodil način "Media". Za glasnejše telefoniranje pokličite vrstico "Ring". Za nastavitev zvoka radia morate klikniti na stolpec "Fmr".


Ta skupni način je odvisen od vdelane programske opreme, kjer inženirski meni ni blokiran. V odsotnosti takšne funkcije so predlagane metode za prenos posebnih orodij, ki podpirajo to funkcijo. Če želite poklicati takšno funkcijo, lahko uporabite naslednje nize v skladu z modelom telefona:
 • za Samsung: * # * # 4636 # * # * ali * # * 8255 # * # *;
 • za HTS: * # * # 3424 # * # *, * # * # 4636 # * # * ali * # * # 8255 # * # *;
 • za Sony: * # * # 7378423 # * # *;
 • za Huawei: * # * # 2846579 # * # * ali * # * # 2846579159 # * # *;
 • za MTK: * # * # 54298 # * # * ali * # * # 3646633 # * # *;
 • za modele Philips, Alcatel, Fly: * # * # 3646633 # * # *;
 • za Lenovo: #### 537999 #;
 • za Xiaomi: * # * # 6484 # * # * ali * # * # 4636 # * # *.
 • Orodja Mobileuncle na Androidu

  To aplikacijo lahko brezplačno najdete in prenesete v prostore "tržne plošče". Program je koristen za tiste, ki ne vedo, kako narediti telefonski klic glasneje in povečati zvok glasbe, kot tudi za tiste, katerih pametni telefon ni utripnil. Glede na različico menija se lahko vmesnik razlikuje. V meniju morate poiskati in izbrati element za platformo MTK in klikniti na vrstico »Avdio«, kjer se odprejo naslednje funkcije:


 • Normalni način za zvočnik za uho med pogovorom;
 • Način za slušalke vam pove, kako naj telefon (Android) postane glasnejši prek slušalk.
 • Način zvočnika za zvočnik in zunanje zvočnike.
 • Da ne bi imeli težav, kot je na primer glasnejši telefon, izberite želeno vrstico v tem avdio meniju, vtipkajte zvok Tipe in Sph, prilagodite raven zvoka in prilagodite dobitek. Nato pritisnite Nastavi, da shranite nastavitve. Ko nastavljate občutljivost mikrofona, morate pritisniti funkcijo Mic v Type, prilagoditi raven, odvisno od lokacije pogovora. Način, kako narediti telefon glasnejši skozi slušalke, je Audio ModeSetting. Ko vnašate, izberite vrsto in raven zvoka prek slušalk, ne da bi pozabili shraniti s pritiskom na Nastavi.

  S pomočjo jedi

  Da se ne bi motili s kodami in misli,kako narediti telefon z gumbom glasnejši, dober stari pride do reševanja, ognja in vode, pot je minila. V ta namen morate v mobilni telefon vključiti glasbo in jo lepo shraniti v čisto, suho utrjeno steklo. Uporabite lahko tudi kozarec čipov Pringle, majhno stekleno posodo ali ploščo, po možnosti globlje.

  Skozi stolpec

  je to verjetno najlažji in najučinkovitejši način, da telefon postane glasnejši. Glavna stvar je, da ne naletimo na nadležne sosede. Priključek za slušalke mora priključiti vtič iz zvočnikov, vklopiti opremo v vtičnici in prilagoditi želeno glasnost.

  Ideja za popravilo

  Poseben pripomoček za nameščanje Fix vam bo povedal, kako na primer narediti glasnejši telefon za Samsung in dati zvoku stereo učinek. Da ga izpolnite v pametni, lahko s pomočjo posebnega mesta na internetu s pomočjo prilagojenega predelovalca. Po prenosu morate izklopiti telefon, hkrati pritisniti obeh tipk za povečanje glasnosti in domače tipke in držati, dokler se ne prikaže meni. Nato se prijavite v vrstico za obnovitev v vrstici »Namesti«, poiščite datoteko »Popravi«, katere ime bo označeno z vprašaj in začelo namestitev. Nato ponovno zaženite pametni telefon.

  Parametri iPhonea

  Slabo predvajanje glasbe na iPhoneu? Če bo telefon glasnejši, boste pozvani, da ga nastavite. Vstopiti morate v meni z možnostmi, pojdite v vrstico »Glasba«, kliknite »Omeji glasnost«, izklopite zeleno ikono poleg »Omejitve glasnosti (EC)« in nastavite najvišjo glasnost. Nato kliknite vrstico Izenačevalnik in izberite način "Late night".Če roke iphone gostitelja niso vedno brezplačno in ne ve, kako narediti glasen telefonski klic, morate aktivirati funkcijo "Speaker". Nato v reviji izberite kontaktno številko osebe, ki jo želite poklicati, in jo izgovorite zvočnikom pripomočka. Če se želite vrniti na parametre klica, morate klikniti na frazo na vrhu zaslona.

  Volume Equalizer +

  Za naprave s podporo za Android je primeren brezplačen dodatek "Volyum Plus", ki ga je mogoče zlahka najti v trgovini Play Market. Ko prenesete in namestite, se morate prijaviti v aplikacijo in izbrati vrstico »Nastavitve zvočnikov«, v stolpcu »Birdies« označiti stolpec »Spremembe govornikov«, nato pokažite na Virtual Room Effect. V tem vrstnem redu kliknete Nivo glasnosti, nato Bass Enhance in Virtual Room, s čimer povečate nivoje ne za 4 a na enoto, tako da v tehniki ni neprijetnih lukenj.

  Dolby Atmos

  Univerzalna aplikacija deluje na vseh modelih Android-pripomočkov. Njena namestitev se izvaja samo iz obstoječe predelave po meri. Program vključuje številne različne nastavitve tako za zvočne skladbe kot za video posnetke. Parametre lahko nastavite ročno ali v samodejnem načinu. Poenostavlja nalogo, da ima pametni telefon "Lenovo A7000", kjer je bila taka vulgarna "moderna tehnologija že zgrajena."

  "SpeakerBust" za slušalke. Program SpeakerBoost: v posebnem oknu se najprej poda največji drsnik za glasnost indrugo je treba previdno premakniti na raven 40, ki ni višja, sicer obstaja velika nevarnost, da bi slušalko pokvarili in poškodovali timpanične membrane. Vključite katero koli pesem in preverite spremembe.

  S kasetofonom

  Enostaven način za zvok na telefonu je glasnejši, če "pritrdite" boombox ali običajni kasetni trak, ki zahteva omogočanje funkcije Tape. Nato odprite ležišče za vstavljanje kasete, nastavite glasnost do konca in vstavite glasbeni telefon.

  Aplikacija VIPER FX

  Ta izboljšava zvoka je primerna za naprave z nizko frekvenco glasnosti, kot tudi za Android različice od 4 in več. Kako narediti zvok na telefonu glasnejši brez slušalk?
 • Za začetek morate namestiti program Wiper, izberite želeni zvočnik "Speaker" ali "Headphones".
 • Kliknite »Izbira gonilnika« in »Standardna kakovost«, omogočite zahtevo za korenske pravice in ponovno zaženite telefon.
 • Nato se morate prijaviti v preneseni program, klikniti na "Interface" in izbrati funkcijo "Expert".
 • ​​
 • Nato izberite kateri koli način zvonjenja, vklopite "Viper", kliknite na "Izenačevalnik" in prilagodite kakovost zvoka z dodajanjem visokih frekvenc.
 • Če želite dodati odmev, morate klikniti potrditveno polje Echo in klikniti na "Wet" signal, tako da nastavite raven 40.
 • Za brisanje dodatnega zvoka nastavite "Wet" na 0 in dodajte stopnjo 100 stolpec "Suhi signal".
 • Omogočite "Super Volume" in prilagodite nastavitve zvoka.
 • Številne značilnosti programa vključujejo poslušanje glasbe v slušalkah. Kako nareditiGlasbo na telefonu naredite glasnejšo, prilagodite kakovost in največjo glasnost, poiščite naslednje preproste korake:
 • Prijavite se v aplikacijo "Vaiper FX".
 • Izberite stolpec "Slušalke".
 • Nastavite kljukico poleg grafa »Vsi učinki«.
 • Za največjo glasnost izberite "Auto Adjustment".
 • Za jasnost zvoka kliknite "Analogni kompresor in prilagodite" Digital Correction ".
 • Za poslušanje skladb v stisnjenih oblikah vam bo pomagala linija za razširitev spektra.
 • Posebej Za prenesene skladbe bo delovala funkcija "Pretvornik".
 • Za prostorski zvok bo delovala možnost "Prostorni zvok" ali "Virtual Room Effect". "
 • Izvirni" losjon "pod imenom" Chaos-effect "dodaja nenavadno
 • Za izboljšanje nizkih in nizkih tonov morate klikniti na "Dinamična obdelava" in prilagoditi element "Obnova LF".
 • Za visoke frekvence potrebujete funkcijo "HF Restoration"
 • Da bi se izognili utrujenosti dolgega glasbenega zvoka, vam bo pomagal Crossfinder. ravni “.
 • Za nastavitev polnega zvoka brez motenj, je na voljo linija "Izhodni signal".
 • "Mobilni stric"

  Ta preprost način je primeren za poceni pripomočke z Android-sistemi starejših različic inMT. Skozi "Google Market" morate prenesti program menijev inženiringa za MTK. Če želite, da voznik deluje jasno, morate imeti koren. Po namestitvi "Mobile Uncle" izberite Engineer Mode (MTK) in možnost "Audio". Za konfiguriranje govornika pogovora s sogovornikom morate vnesti stolpec "Normal Mod" in na seznamu iz vrstice "Tap" izbrati način "Mick". V elementu "Level" se nastavijo ravni zvoka. Za prilagoditev dinamike je treba v glavnem meniju "Audio" izbrati možnost "Joint Enhancement", s seznama "Normal Mod". Če želite izboljšati slišnost, prilagodite nastavitve "Raven" na 6. Če želite urediti nastavitve slušalk, v meniju "Zvok" kliknite na funkcijo "Slušalka Mod" in izberite možnosti, ki so primerne za določen model naprave.

  Predvajalnik glasbe TCC za Apple

  Če želite začeti uporabljati ta uporaben program, morate srednje velikost kalibrirati tako, da nihate in skenirate pet frekvenc za vsako uho v tihi sobi. Ta postopek je potreben za nadaljnje zaznavanje glasbe brez žrtvovanja sluha. Priporočamo uporabo slušalk. Prednosti predvajalnika:
 • Izenačevalnik z velikim številom načinov;
 • Funkcija spanja za poslušanje glasbe 60 minut s postopnim zmanjševanjem glasnosti;
 • statistika programa, ki deluje samo na spletu;
 • pomanjkanje oglaševanja in donata;
 • brezplačen prenos.
 • Koristni nasveti

  Če funkcij ITC ni mogoče odpreti, je to posledica pomanjkanja menija razvijalca. ZaČe želite odpraviti napako, morate prenesti aplikacijo "ITC Engineering Menu" iz "trga" in jo odpreti. Nato poiščite vrstico »O telefonu« v nastavitvah pametnega telefona, se prijavite in večkrat kliknite na številko zložljivega », dokler se ne prikaže element» Za razvijalce «, preverite drsnik in izberite» Tovarniško odblokiranje «. Odprite meni BandMode in pustite kljukice na območjih, ki se uporabljajo glede na lokacijo.

  Če v Buttonovem telefonu ni zvoka

  Če proračunski model Nokia močno pade, se ne sme panike in predolgo pobegniti. rep To je mogoče storiti popolnoma brezplačno.Če želite začeti temeljito preveriti vse nastavitve zvoka, da bi se končno prepričali, da je zvok "pokrit". Nato izklopite napravo in jo razstavite, tako da pride do matične plošče. prah se je nakopičil ali je umazanija izginila, vse to je potrebno odstraniti s pomočjo običajne zobne ščetke, ki je ne uporablja nobeno gospodinjstvo. Hkrati ne poškodujte, če želite očistiti ohišje in težko dostopna mesta, ki enostavno padejo v delce umazanije. Preverite zvok, če je vse obnovljeno, nežno dvignite napravo in znova uživajte v glasbenih skladbah.

  Voda je sovražnik številka ena

  V primeru, ko se je pripomoček odločil nepričakovano "plavati" v vodi, po sušenju in čiščenju izgubljenega zvoka, je najprej vredno pogledati vse prikazane ikone. Vmešavanjezvok lahko zveni kot slušalke, tudi če je slušalka izklopljena. Če želite znova pridobiti glasnost, je treba na trgu poiskati in prenesti majhen dodatek za zvok SoundAbout. V preddefiniranem programu izberite »Zvočnik« v zavihkih »Zvočni medij« in »Zvočno ozadje«.

  Sorodne publikacije