Sauronov stolp v računalniških igrah

Vsak ljubitelj fantazije, ki je gledal trilogijo "Gospodar prstanov", je sanjal o čiščenju Mordorja in umoru glavnega zločinca. Zdaj računalniške igre omogočajo preizkusiti svoje sile v tem poslu in se boriti z orki na njihovem ozemlju.

Kjer je bil prvič opazen stolp gospodarja zla Saurona

, je bila Saga "Gospodar prstanov" znana vsem svetu pred filmsko prilagoditvijo. John Tolkien je v svojih knjigah bralce prvič predstavil s klasičnim fantazijskim videzom. V njih se je prvič slišalo in opisovalo, kako naj izgleda Sauronov stolp.
Že dolgo so si ljudje to lahko predstavljali, risali skice, vsi pa so to počeli na svoj način. V 21. stoletju je bila posneta istoimenska trilogija, potem pa so prvič vsi videli to veličastno zgradbo. Njegova izjemna višina je omogočila, da se povzpnemo čez vse Mordor. Na prvi pogled so se fantje tega bali ali pa so si predstavljali prave junake, pred katerimi se ni mogel upreti niti Sauronov stolp.


Opis strukture

Seveda ni mogoče izmeriti približne višine te zlovešče strukture. V filmu je lahko opazovala celotno območje sence, kar pomeni, da višina ni bila manjša od tisoč metrov. V spodnjem delu posebnih dodatkov ji omogočite, da se drži korak in ne pade. Obstaja delitev na ravni, od katerih vsak varuje Orke in Uruk-hai. Na vrhu opeče večno svetlo oko temnega lorda. Sauronov stolp ima tako višino in obliko, da se pogled z vrha odpre ne le za Mordor, ampak tudi za Minas Tirith,na ozemlju Gondorja in Osgiliades. Po izgubi obroča večnosti temni gospodar ne bi mogel obstajati v fizični obliki. Potreboval je mesto, iz katerega bi lahko sledili vsem podrejenim in jim dajali ukaze. Filmi so le delno pokazali notranji del, tako da je bilo mogoče le uganiti, kaj je bilo.Računalniške igre, kjer je omenjena struktura

Sauronov stolp je predvsem prisoten v vseh strategijah vesolja "Gospodar prstanov". Tu ima vlogo običajne osnovne strukture orkov, ki jih je treba uničiti za zmagoviti konec. Ta serija vam ne omogoča, da bi se bolje seznanili s strukturo in razumeli, kaj predstavlja. Trenutno sta dve igri, kjer je stolp Sauron. Njena fotografija je v članku. Gre za Elder Scrolls V: igre Skyrim in Minecraft. V prvem primeru se struktura doda na določeno lokacijo, v drugem pa jo tvorijo lastne sile. Oba projekta zaslužita pozornost vseh oboževalcev ustvarjalnosti Johna Tolkiena in sage "Gospodar prstanov".

Opis stolpa v Skyrimu

Zadnja igra iz serije "Ancient Scrolls" ima veliko število sprememb. Prostor prostega velikega sveta ponuja priložnosti za ustvarjanje vsebine. Med njimi je moda "Skyrim" na Sauronovem stolpu, ki jim daje priložnost, da se ozrejo od temne hiše mojstra. Že enkrat je treba omeniti, da je notranjost popolnoma izvedena v stilu drugih zgradb v igri. Obstaja delitev na ravni, različne zanimive predmete in veliko število sovražnikov. Tudi ob pristopu k stolpu bodo nekateri dobro oboroženi Uruk-hayevsi prišli do značaja. ZaDa bi jih obvladali sami, morate imeti dobro opremo in prenesti spretnosti posedovanja orožja ali čarovnije. Po umoru lahko vzameš njihov komplet oklepov v zbirko. Stolp ima veliko koridorjev, v katerih ni skrit le en zaklad. Odlični bojevniki, ki lahko dosežejo vrh, čakajo na veliko presenečenje.

Stolp v Minecraftu

Stolp Saurona ("Maincraft") je le ena od mnogih čudovitih zgradb v tej igri. Možnosti neskončnega sveta, ogromne količine virov, nikakor ne omejujejo uporabnika. Glede na delo fantazije lahko vse naredite tukaj. Trenutno obstaja več vrst gradnje stolpov. Nekaterim prefinjenim uporabnikom je uspelo zgraditi celoten Mordor in zdaj sedeti na vrhu in opazovati temno kraljestvo. Različne konstrukcije so velike. Največkrat se srečujejo krogovi. Prehodi sami naredijo kot standardno dvigalo. Seveda, tukaj ne moreš narediti oči, ki se bo vrtelo na vseh straneh. Zato se preprosto vrne v eno smer in se tako reproducira. Druga priljubljena možnost je praznina z ali brez dviganja. Primer je primeren za preprosto vizualizacijo. Na primer, če je poudarek na polni kartografiji Mordorja, je bolje izbrati drugo možnost. To bo prihranilo čas in zgleda, kot da izgleda kot v prvem primeru.

Načini nalaganja stavbe v starejših zvitkih V: Skyrim in Minecraft

V "Skyrimu" se lahko Sauron Tower prikaže le pri namestitvi določene spremembe. Samo po sebiV opisu mode je treba navesti lokacije in koordinate, po katerih jih lahko najdemo v svetu. Različice številnih sprememb, nekatere se pojavljajo na zemljevidu. Po pravilni namestitvi v mapo in ponovnem zagonu računalnika (če je potrebno) bo uporabnik lahko šel na svoje raziskave. Sauron Tower v Minecraftu je še lažje dodati. Trenutno ima omrežje posebne knjižnice za predvajanje datotek. Ko jih dodate na vaš računalnik, se prikaže opis stavbe. Ni vam treba storiti ničesar z lastnimi rokami. Če vam ta možnost ni zanimiva, je vredno poiskati vodnika na posebnih spletnih mestih, zbrati ustrezno količino sredstev in začeti. Postopek, odvisno od spleta, lahko traja več kot teden dni.

Sorodne publikacije