"Lamborghini Hurricane": tehnične značilnosti, fotografija avtomobila

Italijansko podjetje "Lamborghini" se je v svojem segmentu vedno razlikovalo po visokotehnoloških in unikatnih izdelkih, ki se je ohranilo že od samega začetka obstoja skupine, torej že več kot 60 let.

Na cesti, avtomobili te družbe povzročajo ljudem različne reakcije: nekdo jih občuduje in meni, da je lastništvo blagovne znamke "Lamborghini" vrh prestiža, in nekdo ne pritegne takšnih lastnosti in pripisuje takšne avtomobile patosu in nepraktičnemu. In nazadnje, mimogrede, očitna manjšina. Danes bomo skrbno razmislili o enem od najsvetlejših predstavnikov podjetja - "Lamborghini Hurricane". V tem članku bomo obravnavali specifikacije, opis modela, fotografije in strokovna mnenja. Kot osnovo vzemimo "čisti" avto iz leta 2015, brez kakršnega koli uradnega ali amaterskega "črpanja".

Pozicioniranje

Model "Lamborghini Hurricane" (fotografski avtomobil je predstavljen v članku) za podjetje je postal zelo obetaven, to pomeni, da naj bi zapolnil pomemben del trga z zamenjavo enega izmed najbolje prodajanih superzvezdnikov. Gallardo ". Slednje je, mimogrede, ves čas trajanja koncerna prekinilo rekordno količino prodaje.
Kot pri drugih modelih za ekstremne športe, tehnične lastnosti Lamborghini Hurricane omogočajo hitrost 60 mph (97 km /hv samo treh sekundah, omejitev hitrosti na merilniku hitrosti pa niha).znotraj 200 milj na uro (322 km /h). Kljub očitni športni usmerjenosti je avtomobil odličen za vsakodnevne potrebe, pa naj gre za nakupovanje ali potovanje na delo. Stefan Wickelman, generalni direktor podjetja Concern, je večkrat govoril o Lamborghini Hurricane, saj je prepričan, da bo ta avto naredil temeljne spremembe v konceptu vseh poznejših avtomobilov. Sedimenti so dovolj resni, toda resnica v njegovih besedah ​​je še vedno tam.

Model

Auto "Lamborghini Hurricane" je dvosedežni športni avtomobil z zadnjim motorjem. Kot v drugih primerih je ime "orkan" prišlo iz sveta kormoranov: Huracan je slavni bik, ki je bil zelo priljubljen v Italiji konec XIX. Stoletja.

Model prodaje se je začel poleti leta 2015. Nekaj ​​mesecev prej so glavne revije in salonske mreže vzele Lamborghini Hurricane na testno vožnjo. V širokih masah je stroj dobil kodo LP 610-4. Črke LP označujejo položaj motorja, tj. Vzdolžno posteriore, slika 610 prikazuje število konjskih moči, četrti pa polni pogon (4WD). Povprečna cena za Lamborghini Hurricane se giblje znotraj 300.000 $, ki jo avtomatično pošlje na polico drugim modelom premium. Toda tudi če je stalo tri do štirikrat ceneje, je za njo vedno rezerviran sedež v elitnem klubu, za kar moram reči, zahvaljujoč slovesu blagovne znamke.

Pod pokrovom

"Lamborghini Hurricane" na prvi pogled pritegne pozornost nerodno, vendar hkrati gladko. Srce avtomobila izstopa za 52-litrsko enoto pri atmosferi V10Izdaja 610 konjskih moči pri 6500 vrtljajih na minuto in 413 enot vrtilnega momenta. Značilnosti so precej impresivne in ceno ponovno upravičujejo.
Mehanske škatle za podjetje so postale ostanek preteklosti. Na voljo je samo "septype" z dvojno sklopko. Menjate lahko z majhno ročico za volanom; pedala sklopke kot takega ni. Inteligentna avtomatizacija bo sama poskrbela za povečanje ali znižanje prenosa, vendar strokovnjaki še vedno priporočajo sodelovanje v tem procesu. V nasprotnem primeru se bo celotna športna komponenta uničila in upravljanje bo izgledalo kot vsak BMW ali Lexus. Zakaj potem sploh potrebujemo športni avto? Lamborghini Hurricane je pod nadzorom avtomatskega pogona. Pri normalnih voznih razmerah se približno 30% moči prenese na sprednja kolesa, vendar lahko voznik naredi vse na svoj način (50/5040/60 itd.). Vendar pa prenos več kot 50 odstotkov na sprednja kolesa, žal, ne more. S precej hitro spremembo v menjalniku (v ročnem načinu) in dobrimi neredom v cestnem prometu, lahko zaradi izboljšanega pogona sistem Hurricane doseže hitrost 60 km /h (100 km /hv samo 32 sekundah in 200 km /h). manj kot deset sekund.

Notranjost

Salon "Hurricane" je precej težko imenovati razkošje, vendar ga zaradi njegovega tehnološkega in udobnega položaja na svoj način edinstvena. , senzorji in številčnice.
\ t
Selektorski del (parkiranje,zadaj in nevtralno) se nahaja spodaj, nekje med dvema sedežema. Obstaja pameten tip zaslona na dotik z velikim rdečim gumbom za zagon /ustavitev. Odgovorna je za zagon motorja, vendar ni v zvezi z gibanjem avtomobila. Dober del funkcijskih elementov se nahaja na volanu, vključno z originalnim stikalom (na katerega se morate dolgo časa navaditi).

ANIMA

Na dnu lahko vidite svetlo stikalo z imenom ANIMA ("Soul" v italijanščini). Kratica je rahlo premaknjena, vendar se dobesedno prevede kot intelektualni nadzor prilagodljivega omrežja. Ta sistem uravnava dinamične načine vožnje in je odgovoren za stil vožnje: vsakdanji, športni, potni, mestni itd. Zelo priročna in res potrebna stvar za avto tega razreda in smeri.

Značilnosti kabine

Voznik je kot zbirka in analiza podatkov opremljen s 123-palčnim zaslonom, ki se nahaja tik pred njim. Odlična matrika visoke ločljivosti odraža vse najpomembnejše informacije o stanju avtomobila. Konfiguriran je v širokem razponu, tako da ga lahko z navigacijskih kartic do valjev Yutub povlečete v skoraj vse.
Sedež "orkana" je precej trden, tako da nemrtvi ne bodo ustrezali na noben način. Za športno vožnjo pa imajo idealno platformo. V vsakem primeru se lahko servisne točke blagovne znamke vedno spremenijo v običajno usnjeno različicomehko podlago.

Na cesti

je bil "orkan" zasnovan kot mešan avto, kar pomeni, da je odličen tako za gosto mestne tokove kot za avtocestne poti. Gladko pospeševanje in udobni sedeži bodo poskrbeli za užitek na vsak način. Veliko vlogo ima tudi odlična vidljivost avtomobila. Edina stvar, ki jo lahko z voznikom naredimo je, da pritisnete na pedale in opravite potrebne prilagoditve za funkcijo ANIMA za večji sprejem vozila, vse ostalo pa je ustrezno zasnoval "orkan". Poleg tega, zaradi razumnega sistema stabilnosti, lahko avto ročaj tudi začetnike, da ne omenjamo piruates poklicnih voznikov.

Če povzamemo

, je "orkan" poseben avtomobil in introverti najverjetneje ne bodo ustrezali. Tukaj imamo zelo "zver", ki s svojo hitrostjo, elegantnim videzom in skritimi možnostmi privlači oči drugih. Poleg čiste športne usmerjenosti bo "Hurricane" postal precej dostojno vozilo za vsakdanje življenje. To je v mnogih pogledih priročen stroj, od katerega pričakujete velike priložnosti in jih načeloma dobite. Oboževalci blagovnih znamk, kot tudi drugi poznavalci kakovostne avtomobilske opreme, ne bodo nikoli razočarani, da bodo postali lastnik takšne "zveri". Ves denar, porabljen na stroju, se veliko izravna, kar daje lastniku veliko funkcionalne, odlične ergonomije, privlači videz videza in seveda hitrost in hitrost.

Sorodne publikacije