Sapphire claws in Skyrim: kje najti in kako se prijaviti?

Ko govorimo o elementih iskanja v legendarnem The Elder Scrolls V: Skyrim, ne moremo ne omeniti zmajev iz safirnih krempljev. Ponujamo vam pogovor o tem, kako dobiti artefakt in kje bo potreben!

Kako priti krempelj?

Igralec, ki se šele začenja spoznavati z igro "Skyrim", ima lahko vprašanje: kje najti safirsko krempelj? Odgovor je preprost - ta artefakt daje Dovakinu Schincarju Wilhelmu, ki živi v majhni vasici Aivarsted. Res je, da ne stori le tega: Dragon's Claw je nagrada za prehod v zadnjo fazo iskanja "Funeral Secrets". Kaj morate storiti, da dobite želeno temo?

Iskanje "Pogrebne skrivnosti"

Potovanje poizvedbe je sestavljeno iz štirih stopenj:
 • Za začetek morate iti v Aivarsted, da se pogovorite s konobo. Tukaj bo igralec naključno priča Wilhelmovemu pogovoru z bardom. Shinkar bo povedal o duhu, ki hodi v bližnji hrib. Zainteresirani Dovakin bi moral Vilhelma še bolj vprašati.
 • Potem morate identificirati željo po raziskovanju skrivnostnega kraja (po katerem bo lastnik gostišča z Dovakinom delil še nekaj informacij).
 • Naslednja faza je študija grobnega ognja s pogrebne gomile. Tukaj mora Dovakin najti duhove. Bodite pozorni - sovražnikov ni, vendar obstajajo pasti.
 • Izjemno pomembno je, da si ogledate dnevnik Videliusa Gatariyana - brez njega se bo iskanje štelo za neprenosljivo, in protagonist nebo dobil safirsko krempelj.
 • Najdeni dnevnik je treba pripisati Wilhelmu. Po premestitvi bo Dovakin zagotovo prejel hvaležnost in safirno zmajevo krempelj.
 • Zanimive informacije: v resnici duh ni. Poskusite gledati tega lika v prikritem načinu: videli boste, da kuha napite ali spi! Skrivnost se bo pokazala šele po njegovi smrti.

  Kje uporabiti kremo?

  Podobno kot drugi zmajevi kremplji, vam safir omogoča, da odprete vrata z zelo staro tajno ključavnico, ki skriva številne zaklade. Nadaljujte z raziskovanjem gomile - zagotovo boste naleteli na vrata, ki jih potrebujete. Mimogrede, za njo se skriva Zid besed, kjer se bo Dovakin lahko naučil dela krika »Svetovnega Kina«. Ko protagonist uporabi ključ kresnice, slednji ne bo več predmet iskanja. Kaj storiti naslednje? Prodajate ga lahko trgovcem (ker je pravi dragulj!), Vendar ga lahko postavite v svoj posest kot element dekoracije.

  Sorodne publikacije