Kaj storiti, če zaustavite Steam Client Bootstrap?

Mnogi uporabniki vsak dan uporabljajo aplikacijo Steam, vendar pa jih nekaj odstotkov doživlja napake, ki jih nihče ni pričakoval. Ena od teh je prekinitev aplikacije Steam Client Bootstrapper, ko ste pravkar zagnali računalnik, aplikacija pa je ni zagnala, prav tako pa zavrača ročno omogočanje. V članku je podrobno opisana metodologija za reševanje tega vprašanja in razlogi za njegovo pojavljanje na začetku operacijskega sistema. To znanje vam bo več kot enkrat pomagalo s Steamom.

Vzroki za napako v strežniku Steam Client

Veliko uporabnikov meni, da je njihov računalnik običajno orodje, ki se nikoli ne pokvari in ni potrebna posebna skrb. Vendar pa vse ni tako preprosto in ta napaka je dokaz za to. Pri prenosu operacijskega sistema Windows se vse jedro postopoma naloži v pomnilnik RAM, ki se med delom ne naloži. Poleg jedra se naložijo tudi dodatni programi: gonilniki, namizni elementi, protivirusni programi in aplikacije po meri, ki vključujejo Steam.


Mnogi lastniki računalnikov trdijo, da je prekinitev programa Steam Client Bootstrapper posledica dejstva, da uporabnik ni prinesel Steama iz zagonskega polja Windows in aplikacija preprosto nima dovolj pomnilnika, da bi se zagnal pravilno in hitro. Iz tega sledi "večni" čevlji, ki s svojo prisotnostjo v njem in v drugih zajezijo kup spominaneželeni učinki. Prav tako je treba omeniti, da če imate star in obrabljen trdi disk, potem je lahko razlog v njem. Toda podrobna analiza, kako enkrat za vselej odpraviti to težavo, bo v naslednjem poglavju.


Stranka Bootstrapper Steam ne deluje - kaj storiti?

Zato je treba za splošne informacije pojasniti, da ob zagonu operacijskega sistema Windows obstajajo obvezne in neobvezne aplikacije za prenos. Morda se zdi, da je po tem, ko je sistem "Dobrodošli" popolnoma naložen. Tako je, ampak samo polovica. Šele po prenosu namizja so aktivirani in uporabniški programi, vendar ne prej, zato veliko izkušenih uporabnikov priporoča, da onemogočite vse uporabniške zagonske programe, tako da se bo sistem hitreje in brez težav naložil.
Kako odpraviti težavo s prenehanjem programa Steam Client Bootstrap. Narediti morate naslednje:
  • Najprej onemogočite program Steam Client Bootstrapper in potek dela, tako da v upravitelju opravil kliknete gumb »Odstrani opravilo«. Po tem lahko ročno zaženete Steam in deluje.
  • Polovica problema je rešena, zdaj je treba preprečiti pojavljanje napak v prihodnosti. Zato morate iti v polje "Auto Backup" in onemogočiti aplikacijo Steam. Priporočljivo je, da to storite z drugimi aplikacijami, ki so neobvezne za zagon, kot je Skype.
  • V zaključku

    Upamo, da vam te manipulacije ne bodo več omogočale, da vidite napako pri zagonu s strani odjemalca Stop Steam. Tudi vrednoUpoštevajte, da boste po izvedbi zgornjih navodil sami z uporabo bližnjice zagnali Steam, saj bo dodajanje aplikacije v samodejni zagon obnovilo videz, ko se napaka sproži. Spremljajte svoj računalnik in vam bo služil zelo dolgo časa.

    Sorodne publikacije