Kako pripeljati zmaja v strelo: navodila

Draconomania je multiplayer igra, v kateri lahko uporabniki izobražujejo in usposabljajo svoje zmaje. Vsi učenci so edinstveni in medsebojno sodelujejo. Če želite, lahko ustvarite in upravljate celo mesto z različnimi zmaji. Naprej bomo razumeli, kako priti do zmajske strele v tej igri.

Opis zveri

Prva stvar, s katero se bomo seznanili z danim bitjem, je bližje. Dragon Lightning se nanaša na redko vrsto, ki jo dobimo s povezovanjem dveh elementov - vetra in energije. Privzeto je novonastali zmaj imel 190 točk zdravja, 67 poškodb. Če črpate bitje na raven 80, se bo število zdravstvenih točk povečalo na 342 milijonov, napad pa na 120 milijonov točk. Prvotni zmaj Lightning prinaša 370 zlata točk, in najmočnejši - več kot 8 tisoč zlata točk.


Postopek vzreje traja 14 ur v realnem času, rast jajčeca in videz bitja pa traja približno 20 ur. Če uporabljate VIP račun, se ti pogoji zmanjšajo za 4 ure. Če dobite enega predstavnika te vrste, potem lahko kupite drugo jajce za gojenje 950 diamantov.

Krst

Da bi prinesel zmaja Lightning, morate prečkati dve bitji, ki pripadata različnim elementom. Poleg tega se glede na izbrane kopije spremeni tudi možnost uspeha operacije. Neposredno prečkajte zmaja Lightning in Wind ne bo izšlo, tako da boste dobili nov videz, boste morali uporabiti hibridna bitja. Največja možnost (skoraj 15 odstotkov) ima nekajPaleta dveh zmajev. Na drugem mestu je več parov hkrati. Te vključujejo Leaf + plazmo /Meteor z 10%, kot tudi Grain + Plasma /Meteor z enako verjetnostjo.


Na zadnjem mestu je še 4 pari, ki imajo možnost 882 odstotkov. Med njimi je Dust, ki se zlomi s Palette /Brick /Geiger. Prav tako lahko mešate Brick in Tike-Da z isto možnostjo uspeha.

Pogoji

Zdaj veste, kako prinesiti zmajeve strele v drakonsko. Če se odločite za par, upoštevajte naslednje vzrejne zahteve:
  • oba posameznika morata biti na ravni 4 ali več;
  • Razstavni zmaji so potrebni v natančnem vrstnem redu;
  • jajca je treba hraniti v inkubatorju, dokler se ne vzame zmajev;
  • Višja kot je stopnja prekrižanih posameznikov, večja je možnost pridobitve redkega zmaja.
  • Za poenostavitev postopka lahko uporabite poseben kalkulator z imenom Dragon Mania Championship. Tu so vsi standardni zmaji, kot tudi hibridne različice, ki jih lahko dobimo s prečkanjem posameznikov. Kalkulator je tudi, da so vsa bitja predstavljena s sliko in podrobnim opisom značilnosti.

    Sorodne publikacije