Panasonic KX TG1611RUH Radiotelefon: Navodila, pregledi lastnikov

Panasonicovi telefoni se razlikujejo od drugih alogičnih naprav s kakovostjo in zanesljivostjo. Služi dolgo in dobro. To ne velja samo za navadne telefone, ampak tudi za brezžične naprave DECT. Osupljiv primer takšnih naprav je radiotelefon Panasonic KX TG1611RUH. Naprava je popolnoma preoblikovana. Ima eleganten in sodoben dizajn, enobarvno osvetljen zaslon. Lahko je v načinu pogovora do 15 ur in v pričakovanju ne pušča do 170 ur.

Opis naprave

Panasonicova radiotelefon KX-TG1611RUH bo postala elegantna naprava za vsako stanovanje. Med brezžičnimi telefoni je povprečna cena. Model je izdelan v štirih različnih odtenkih sive barve. Zaradi stroge barve in klasičnega oblikovanja ga pogosto pridobijo odvetniške pisarne.


Naprava ima samo eno slušalko. Lahko deluje brez ponovnega polnjenja dolgo časa. Baterija je zasnovana za 15 ur neprekinjenega pogovora. Naprava ima elektronski imenik za petdeset sob. Radiotelefon ima dnevnik klicev, s katerim lahko shranite do petdeset zadetkov. Osnova te možnosti je tehnologija ID klicatelja. Enobarvni pc-zaslon je opremljen z modro osvetlitvijo. Omogoča izvajanje številnih funkcij. Prikazuje budilko, klicateljev telefon, signal, številne stroške in druge nastavitve. Baza je majhna. Ima priključke za priključitev telefonske linije in priključitev kabla. Na levi strani je gumb za iskanje slušalke, v primeru, da jese izgubite Plastika je groba, kar omogoča, da telefon ne zdrsne v roko in ga varuje pred padcem. V zadnjem delu cevi je predal z dvema baterijama. Njihova zmogljivost je 550 magov.


Med pogovorom brezžični telefon Panasonic KX TG1611RUH (glejte spodaj za pregled te naprave) ne moti. Zvok je čist, brez sikanja, šumenja in odmeva. Telefon je najboljša kombinacija cene in kakovosti. To je odlična možnost za dom in pisarno.

Panasonic KX TG1611RUH radiotelefon: specifikacije

Komplet naprave vključuje podnožje, ki je povezano s telefonsko linijo in električnim omrežjem, kot tudi brezžično slušalko. Delovna frekvenca naprave je 1880–1900 MHz. Naprava se sklicuje na standard DECT, ki označuje brezžično komunikacijo. Polmer naprave v zaprtem prostoru je 50 m v odprtem prostoru - 300 m. Prikaz v telefonu je enobarven in je opremljen z modro osvetlitvijo. Prikazuje samo eno vrstico, čas in datum. Telefon lahko pritrdite na steno. Naprava ima funkcije, kot sta ID klicatelja in AON. V prvem je shranjen dnevnik klicev (do 50), v drugem pa številke klicatelja, če pa telefonski operater to storitev podpira. Vgrajen je imenik, ki je namenjen za petdeset številk. Zadnjih 10 klicanih številk je shranjenih v pomnilniku. Telefon lahko deluje neprekinjeno do petnajst ur, v stanju pripravljenosti pa do 170 ur. Kot smo že omenili, cev deluje iz dveh AAA baterij, njihov volumen je 550 mag.
Naprava ima dvanajst melodij in budilko. Obstaja možnost, da poiščete cev od podnožja. V bližini telefona ni zvočnika in set-top boxa. Ni samodejnega odzivnika. Naprava je izdelana iz trde plastike. Ohišje je izdelano v sivi barvi. V Vietnamu je bila izdelana naprava. Garancija - eno leto.

Izpolnitev

Radijski telefon Panasonic KX TG1611RUH (glej sliko zgoraj) je na voljo na naslednji način:
 • prenosna enota;
 • osnova za telefon;
 • nikelj-kovinsko-hidridne baterije (2 kosi) tipa AAA;
 • napajanje, zasnovano za podstavek;
 • telefonski kabel z priključkom RJ-11;
 • navodila za uporabo naprave.
 • Telefon Panasonic KX TG1611RUH se priporoča za uporabo v skladu z navodili za uporabo naprave.

  Prvi koraki s telefonom

  Panasonic KX TG1611RUH Radiotelefon mora biti pripravljen pred začetkom dela. Telefonski kabel in vtič morate priključiti iz napajalnika. Telefonski kabel na drugi strani mora biti priključen v telefonsko vtičnico pred klikom, adapter pa lahko priključite na električno omrežje. Filter DSL /ADSL ni vključen. Za uporabo te tehnologije jo morate kupiti posebej. Po priključitvi na vtičnico je električni kabel pritrjen s sponkami. Prepovedano je priključiti napajalnik na električno vtičnico preko spojnika ali trojne. Po priključitvi žic na podnožje v slušalki morate vstaviti baterije, skladno s polarnostjo. Naprava ne more uporabljati alkalnih in manganskih baterij. Prvičpolnjenje baterij naj traja vsaj sedem ur. Električni adapter mora biti stalno priključen na omrežje. Občasno se lahko segreje in to velja za normo. Napajalnik je priključen na stensko vtičnico, ki se nahaja navpično ali na tleh. Ko je napajanje izklopljeno, naprava ne deluje. V tem primeru je treba zagotoviti redni telefon, ki deluje samo iz telefonske linije.

  Klicanje

  DECT Panasonic KX TG1611RUH omogoča klicanje in sprejemanje klicev. Za klic morate odstraniti slušalko in izbrati želeno številko. Če je številka vpisana z napako, se izbriše s pritiskom gumba C. Ko izberete številko, kliknite na gumb s sliko slušalke. Po končanem pogovoru se brezžična slušalka postavi na osnovno enoto ali potisne do konca klica. Med pogovorom lahko prilagodite glasnost. To storite tako, da uporabite gumba "navzgor" in "navzdol".
  Zadnjih deset klicanih številk je shranjenih in so na voljo za odpoklic. Dolžina vsake klicane številke ne sme presegati 24 številk. Za ponovno klicanje izberite želeno številko na seznamu in kliknite gumb za klicanje. Številke lahko urejate, shranjujete in brišete s seznama za ponovno izbiranje. Če morate med pogovorom prekiniti, pritisnite gumb R. Odgovor na klic sledi na enak način. Ko kličete na telefon, morate dvakrat klikniti na gumb za sprejem klica. Ob prvem pritiskutelefonska številka je določena, druga pa se povezuje z naročnikom. Če želite zavrniti klic, kliknite gumb s prečko cevi.

  O telefonskem imeniku

  Panasonic KX TG1611RUH je opremljen s telefonskim imenikom. Ta funkcija vam omogoča, da ne ročno izbirate vsakič. Če želite v imenik dodati zapis, kliknite gumb s sliko razširjene knjige. Izberite možnost novega vnosa in kliknite ok. Po tem se prikažejo polja za ime stika in njegova telefonska številka. Po vnosu podatkov dvokliknite ok. Za vnos naslednjih informacij, ki jih potrebujete, kliknite na OK, vnesite ime in telefonsko številko naročnika in ponovno na OK. To je treba storiti, dokler se vse številke ne vključijo v knjigo. Po snemanju podatkov kliknite na gumb s prečko cevi. Če želite potrditi izvajanje teh dejanj, se morate znova vrniti v imenik, izberite možnost "Memory" in kliknite OK. Če želite v telefonskem imeniku najti želeno številko, morate uporabiti funkcijo »Celoten seznam«. Prikaže se seznam telefonov, po katerem morate izbrati zapis s pomočjo gumbov »navzgor« in »navzdol«. Če želite klicati izbranemu naročniku, morate pritisniti gumb s slušalko. Če si želite ogledati številko, izberite možnost "Prikaži št.". Če želite spremeniti vnos, vnesite imenik, poiščite stik in izberite »Popravi«. Prikažejo se polja z že vnesenimi podatki, ki bodo na voljo za urejanje. Po spremembi podatkov dvokliknete OK in zapustite meni.

  Kakoza identifikacijo naročnika

  Podpira funkcijo identitete naročnika telefona Panasonic. Radiotelefon podpira storitve, kot sta AON in Caller ID. Navedena storitev se poveže z operaterjem telefonskega podjetja. Privzeto je naprava nastavljena na možnost AVN. Na voljo so trije načini za identifikacijo naročnika:
 • AON;
 • prekine delovanje AWN;
 • ID klicatelja (priključen na prenosni enoti v ročnem načinu).
 • Če želite najti telefonsko številko osebe, ki vas kliče, morate klikniti gumb za klic, če je naprava nastavljena na AON. Če je možnost ID klicatelja povezana, ne boste morali nikjer klikniti. Podatki se prikažejo samodejno. Pri priključitvi na PBX so lahko informacije popačene. Ko uporabljate storitev za identifikacijo klicatelja, lahko zaslon preseže območje vstavljanja, kar pomeni, da oseba kliče iz območja, kjer storitev ni na voljo. Obstaja lahko skrito število napisov, ki kažejo, da naročnik prepoveduje razkritje informacij o sebi.

  Varnostna tehnologija

  Da bi naprava trajala dlje, je treba z njo pravilno ravnati. Viri napajanja morajo uporabljati naprave, ki so navedene na stroju. Omrežni vmesnik mora biti v celoti vstavljen v vtičnico. Napajanje in plavuti zahtevata skrb. Napravo redno obrišite s suho krpo in jo odklopite iz mreže. Zamašitev prahu lahko povzroči požar in poškodbe stroja. Če je telefon počasen, bo izključen iz zidne vtičnice, počakajte, da se ohladi, in ga dodelite servisnemu centru. ZaVtiča ne morete vzeti z mokrimi rokami, da ne poškodujete električnega udara. Napravo je treba zaščititi pred dežjem ali drugimi tekočinami. Telefon je zadržan daleč od naprav, ki jih nadzorujete samodejno. Radijski valovi telefona lahko ovirajo njihovo delo.

  Napake in okvare

  Kljub dejstvu, da je ta naprava kvalitativna in se redko zlomi, občasno in naleti na napake:
 • Pomnilnik je poln. To pomeni, da je imenik poln in morate zbrisati dodatne zapise.
 • Cevi niso vklopljene in so baterije napolnjene. Cev mora biti nameščena na podnožju in vklopljena.
 • Radiotelefon ne deluje. Potrebno je preveriti polarnost baterij, polnjenje akumulatorjev in priključitev podnožja na električno omrežje. Napajalnik bi morali začasno izklopiti, da ponastavite nastavitve in ga čez nekaj časa vklopite.
 • Na zaslonu ni podatkov. Prenosna enota ni vklopljena in vklopljena.
 • Ni tonskega signala, ki bi kazal pripravljenost naprave. Preverite vse povezave telefonskega omrežja in priključite adapter na elektriko. Odklopite enoto iz telefonske linije. Telefonsko linijo priključite na drugo napravo, preverite pravilnost njenega delovanja. Izogibajte se tem in drugim težavam, ki bodo pomagale pri poučevanju. Radiotelefon telefon Panasonic KX TG1611RUH je treba uporabljati samo za predvideni namen, v skladu z varnostnimi ukrepi.

  Kje kupiti napravo

  Radiotelefon Panasonic se prodaja v velikih trgovinah z gospodinjskimi aparati. Lahko ga kupite tudi na prodajnih mestihmobilnih telefonov. Nekateri uporabniki so to napravo kupili v spletnih trgovinah.

  Stroški radijskega telefona

  Radiotelefon Panasonic KX TG1611RUH je v razponu od 1 do 15 tisoč rubljev. Cena, odvisno od prodajnega mesta, je lahko nekoliko drugačna.

  Panasonic KX TG1611RUH Radio: Pozitivne ocene

  ​​Misli o modelu KX TG1611RUH se razlikujejo. Nekateri so popolnoma zadovoljni s to napravo in ne potrebujejo dodatnih funkcij. Drugi so od naprave pričakovali veliko več in so zato razočarani z radijskimi telefoni. Pozitivne povratne informacije kažejo, da ima telefon glasen in jasen zvok, cenovno ugodno in kakovostno montažo. Všeč jim je stroga zasnova in ergonomija cevi. Uporabniki ugotavljajo, da je naprava enostavna in priročna za uporabo, signal pa se določi z zadostnim odstranitvijo iz osnovne enote. Kljub temu ljudje opozarjajo, da se brezžični telefon dolgo časa ne razliva in porabi malo električne energije. Dober vtis so naredili možnosti, kot so "Telefonski imenik" in "Alarm". Nekateri imajo udoben zaslon z velikimi številkami in srednje velikimi gumbi, ki so udobni za uporabo.

  Negativna misel o napravi

  Panasonic KX TG1611RUH radiotelefonski pregledi kupcev so pozitivni in negativni. O dobrem razmišljanju o napravi smo omenili zgoraj, zdaj pa o tem, kaj so ostali nezadovoljni uporabniki. Za slabosti naprave se ljudje sklicujejo na isto vrsto melodij, ki zmanjšujejo govorice. Po njihovem mnenju med 12 melodij ni dostojnega. Ne marajo pomanjkanja sposobnosti za priključitev dodatne slušalke in zaslona, ​​menijopreozko. Slabosti naprave so pomanjkanje telefonskih odzivnikov, zvočnik in druge uporabne funkcije. Ti ljudje pravijo, da je zasnova telefona zastarela. Trdijo, da naprava ne določi pravilno številk in ima neroden meni. Označuje nezmožnost prilagajanja zvoka in pomanjkanja glasne komunikacije. Ne marajo uporabniki in dejstvo, da morate sprejeti klic, morate dvakrat klikniti na gumb za sprejem. Na splošno je naprava izpolnila pričakovanja uporabnikov. Po njihovem mnenju je zanesljiv in trajen. Primerno je, da jih uporabljajo, omejeni funkcionalnost pa je upravičena z majhno ceno, za katero se zahteva. Ljudem svetujemo, da v vsakem primeru ohranijo rezervno stacionarno napravo, saj ko je lučka izklopljena, radiotelefon ne deluje.
 • Sorodne publikacije