Avtomobilski akumulator "Vesta": pregledi, opisi in pogledi

Danes kupci postavljajo visoke zahteve glede delovanja baterij za svoja vozila. Uporablja se model, ki temelji na povpraševanju in ima izboljšane zagonske, zmogljive in druge značilnosti. Zagotavljajo stabilno delovanje omrežja v vseh pogojih. Baterija "West" je povpraševanje. Ocene in značilnosti je treba upoštevati pred nakupom.

Opis proizvajalca

Akumulatorska baterija Westa je domačemu kupcu znana po visoki kakovosti. Izdeluje ga mednarodna korporacija "Vesta". Ta organizacija izvaja znanstveni in industrijski razvoj na področju razvoja avtonomnih energetskih naprav, izvaja inovativne projekte. Ena od smeri delovanja podjetja je ustvarjanje avtomobilskih baterij. Pojavili so se na domačem trgu leta 2002.
Danes je Vesta eden največjih proizvajalcev baterij za zagon na svetu. Njegova baterija predstavlja 14% trga baterij. Obrati podjetja se nahajajo v različnih državah. Za ruske potrošnike predstavljene baterije so narejene v tovarni v mestu Kursk. Ima znatne proizvodne zmogljivosti in dovolj izkušenj pri proizvodnji baterij. Kursk Plant že več kot 60 let proizvaja baterije za avtomobile.


Oprema in tehnologije, ki se uporabljajo v procesu proizvodnih ciklov, za katere je značilna inovativnost. Poseben pristopUstvarjanje svojih izdelkov podjetju omogoča dobavo sodobnih tipov baterij, ki izpolnjujejo visoke zahteve svetovnih proizvajalcev avtomobilov.

Značilnosti izdelka

Glede na odzive za baterije Vesta je mogoče opaziti veliko pozitivnih izjav o kakovosti teh izdelkov. Ta izdelek je primeren za uporabo v neugodnih podnebnih razmerah ruske zime. Začetne značilnosti teh baterij so povečane.
Prav tako je za baterije, ki jih je predstavila blagovna znamka, značilna nizka hitrost samopraznjenja. Izgube vode so čim manjše. To vam omogoča povečanje zanesljivosti izdelkov med delovanjem. Prav tako je vredno reči, da so to trajne naprave. Tudi pri hudih zmrzalih ne izgubijo operativnih lastnosti. Obstajajo različne zagonske baterije, ki se lahko uporabljajo tudi v severni zimi. To je postalo mogoče zaradi uvedbe novih, naprednejših tehnologij v proizvodni cikel. Tudi pri izdelavi izdelkov je proizvajalec napovedal visoko varnost in ekološko združljivost naprav. To močno poveča potrebo po baterijah.

Sorte

Lahko najdete več vrst avtomobilskih akumulatorjev Westa. Razlikujejo se po stroških, področju uporabe in operativnih značilnostih. Za različne modele avtomobilov, tovornjakov in drugih vozil lahko izberete najboljšo možnost. Danes podjetje na trg ponuja štiri glavne kategorije baterij. Razdeljeni soza serije "Premium", "Economy", "Economy" in "Standard". V skladu s potrebami kupca bi bilo treba dati prednost tehnologiji ustrezne kategorije.
Vsaka od teh kategorij vključuje več akumulatorskih linij. Serija Premium vključuje rdeče, rdeče EFB, Nomad baterije. Serija "Standard" vključuje Vortex akumulatorje. Kategorija "Economy +" vključuje baterije Docker, Vega. V seriji "Gospodarstvo" je predstavljeno največje število modelov. To so baterije Tunderbull, Mega PV, Energy One, Istok, Racer.

Stroški

Za sklepanje o kakovosti domače proizvodnje je treba razmisliti o pregledih, opisu baterij Westa. Prvič, različno so po vrednosti. Serija Premium vključuje baterije za zagon v vrednosti od 4500 do 13200 rubljev. Cena se spreminja glede na zmogljivost. To so najbolj visokotehnološke naprave, ki so primerne za nove avtomobile z velikim številom porabnikov energije.
Ena izmed najbolj priljubljenih serij je bil standard "Standard". Te baterije so v modi kupiti po ceni od 4200 do 9500 rubljev. Te naprave so primerne za avtomobile s standardnim nizom porabnikov energije. Predstavljena linija baterij je zelo zanesljiva in je povpraševanje.

Avtomobili z majhnim številom električnih naprav, priključenih na omrežje, so lahko opremljeni z baterijami "Economy" in "Economy +". Stroški izdelkov se gibljejo od 3200 do 10300 rubljev. To je oprema, ki jo ruski prevozniki kupujejo precej pogosto.

OpisPremium izdelki

Akumulatorji Premium Westa imajo izboljšano zmogljivost. Delujejo lahko v najbolj neugodnih razmerah, zdržijo globoke izpuste. V tem primeru je za tehniko te skupine značilno povečanje kazalnikov začetne moči. Tudi v hladnem so sposobni zagotoviti lahek zagon motorja.
Baterije rdeče črte so trajne. Garancijska doba je 5 let. To je naprava, ki lahko deluje pri temperaturah do -40 ° C. Izdelana je s tehnologijo Calcium-Calcium. Takšna oprema se lahko uporablja za avtomobile z velikim številom električnih naprav. Akumulatorji Red EFB so zasnovani za najnovejše avtomobile Star-Stop. Uporabljajo se lahko tudi za premikanje vagonov, jaht in čolnov. To je najnovejši in zmogljivejši tip akumulatorja.
Nomad je serija baterij, ki niso namenjene servisiranju in so namenjene avtomobilom in tovornjakom. Zanje je značilna visoka varnost. Skupina baterij se izda v skladu s standardom JIS. To jim omogoča uporabo za azijske avtomobile.

Sorte serije Premium

Ocene Westa Premium so skoraj vedno pozitivne. Velik izbor modelov baterij vam omogoča, da izberete pravo baterijo za vaš avto. Serija Red ima dve vrsti baterij. Prva skupina je namenjena za uporabo v domačih, evropskih in ameriških avtomobilih.Kapaciteta baterije je med 50 in 225 Ah.
Za japonske, korejske in kitajske avtomobile se proizvajajo baterije Red JIS. Njihova zmogljivost je od 40 do 95 ac. Vsaka velikost je na voljo v neposredni in obratni polarnosti. Serija Red EFB je opremljena z baterijami od 55 do 100 Ah. Akumulatorji Nomad za evropske in domače avtomobile imajo zmogljivost od 55 do 230 Ah. Azijska skupina baterij v tej seriji predstavlja opremo od 42 do 100 ac.

Pregledi serije Premium

Glede na pregled baterij Westa Premium 6ST-65 6ST-100 6ST-45 in druge različice te skupine je treba opozoriti na veliko pozitivnih izjav voznikov. Trdijo, da so sodobne, zmogljive baterije. Ne bodo podvrženi nobenim pogojem. Prebivalci severnih regij naše države so uspeli oceniti koristi te blagovne znamke. Trdijo, da so baterije serije Premium zelo zanesljive in vzdržljive. Hkrati so stroški še vedno sprejemljivi, saj se proizvodnja teh baterij izvaja v naši državi.
Prav tako lastniki avtomobilov in tovornjakov označujejo udobje uporabe baterij serije "Premium". V njihovem kompletu je indikator, priročen ročaj za transport naprave.

Značilnosti serije "Standard"

Avtomobilske baterije Vesta JSC "Standard" serije so v veliko povpraševanje med kupci v Rusiji. To kategorijo predstavlja linija Vortex. Vključuje opremo za avtomobile (zmogljivost 45-110 Ah) intovor (zmogljivost 140-225 ac) skupina avtomobilov. Predstavljene kategorije se razlikujejo po proizvodni tehnologiji. Svetlobna skupina baterij je izdelana s kalcijevo tehnologijo. To je močno povečalo zagonske tokove baterij. Lahko delajo v zmrzali do -30 ° C. V tem primeru lahko baterije serije "Standard" avtomobila prenesejo velike obremenitve. Delujejo normalno, ko se zrak v prostoru segreje na +60 ° C. Skupina tovora serije "Standard" je izdelana s hibridno tehnologijo. Na takšni opremi je velika obremenitev. Za zagotavljanje zanesljivosti in trajnosti tovornih skupin Vortex se uporablja sodobna tehnologija.

Značilnosti serije Econom +

Ena izmed najboljših možnosti za baterije v vozilih razreda B in C je baterija Docker. Ta oprema ima dokaj nizke stroške. Hkrati lahko med obratovanjem zagotavlja visoko stabilnost električnega sistema. Ocene lastnikov baterije Vesta kažejo na kakovost baterij Docker. Pozitivne elektrode teh izdelkov so dobile večjo zmogljivost. Omrežje je izdelano s sodobno tehnologijo razširitve. Ločilo je odporno na kisline. To so visoko kakovostne baterije, ki v celoti ustrezajo evropskim standardom. Serija Vega je namenjena avtomobilom, ki nimajo velikega števila porabnikov energije. V tem primeru posebne tehnologije, ki se uporabljajo pri njegovi izdelavi, dajejo opremi večjo trajnost, moč in zanesljivost.

Pregledi serije "Econom +"

Glede na izjave lastnikov baterij Westa 6ST-55A h, 6ST-60ag, 6ST-100 Ach in drugih sort je veliko pozitivnih ocen uporabnikov. Trdijo, da so v njihovem cenovnem segmentu najboljše vrste baterij. Predstavljena oprema je zelo zanesljiva. Ko so pravilno izbrani in upravljani, delajo dolgo časa. Razvita je bila serija za serijo potnikov in tovora. Baterije kategorije Economy + so izdelane po sodobni tehnologiji. Za avtomobile, osebne avtomobile iz serije Vega in Docker so izdelali kalcijeve baterije. Lahko imajo prostornino od 45 do 100 Ah. Skupina tovora (140-200 Ah) se izvaja za hibridno tehnologijo. To zahtevajo obremenjeni pogoji, v katerih delujejo naprave.

Značilnosti serije Economy

Glede na ocene so akumulatorji "Vesta" razreda "Economy" najbolj dostopni. Ta oprema je bila razvita za avtomobile, ki ne potrebujejo močnih baterij. V svojem sistemu je zagotovljena standardna oprema porabnikov električne energije. Predstavljena serija je primerna za vozila, ki delujejo v ekstremnih pogojih. Pri normalnih obremenitvah bo predstavljena tehnika delovala dovolj dolgo. V predstavljenih vladarjev segmenta "Gospodarstvo" predstavil veliko izbiro modelov. Namenjeni so tovornjakom in avtomobilom. V skladu z obratovalnimi pogoji proizvajajo opremo po različnih tehnologijah. To omogoča visoko vzdrževanjetrajnosti in funkcionalnosti baterije.

Pregledi serije "Econom"

Pregledi baterije "Vesta" kategorije "Econom" so večinoma pozitivni. V odsotnosti visokih obremenitev, velikih temperaturnih sprememb, naprave delujejo dovolj dolgo. To je najprimernejša vrsta baterij za avtomobile z majhnim številom uporabnikov v omrežju. V tem primeru je cena te opreme najbolj primerna za vse vrste baterij. Zaradi tega je baterija serije "Economy" povprašana. Glede na značilnosti in sorte baterij "Vesta", preglede s strani kupcev in strokovnjakov, lahko opazimo visoko kakovost domačih baterij. To je relativno poceni in zanesljiv izdelek. Vsak voznik bo lahko izbral ustrezno vrsto baterije.

Sorodne publikacije