Najboljša pralnica za "Androida" v letu 2017

Zaganjalnik je eno izmed najmočnejših načinov prilagajanja lupine za tablični računalnik ali pametni telefon za vas, vendar morate ugotoviti, kako je, saj ga vsi uporabljajo in enoto lahko definirate.

Kaj je Launcher?

Zaganjalnik ali "Lockerch" je vgrajen Android ali prenesen iz aplikacije Google Play, ki je namenjen priročnemu zagonu drugih programov. Deluje kot analogna namizja Windows in njeno ime prihaja iz angleščine, da se začne - v prevodu "run". Edina oblika izgovorjave v ruskem jeziku še ni bila razvita, zato nekateri pravijo "pranje", druga pa "kosilo".
Vendar pa zaganjalnik ni le sestavni del Googlovega sistema, ampak se uporabljajo tudi v igrah. Na primer, za "Android" je zaganjalnik "Maincraft". Zasnovan je tako, da sproži potrebne spremembe igre. Ampak blok zaganjalnik na Android ni edinstvena te vrste, obstaja veliko analogov, ne za "Maincraft", in druge igre.

Nemogoče je izbrati najboljšo lansirno napravo, njihovo desetino. Najbolj koristne in uspešne bomo obravnavali spodaj.

Pixel Launcher

To je korporativna aplikacija iz iskalnika, ki je ustvarjen izključno za linijo pametnih telefonov Google Pixel. Namesti se lahko na naprave drugih proizvajalcev. Predvsem se razlikuje po popolni optimizaciji in enostavnosti. Praktično nikoli ni zaostajal, ker so ga razvili razvijalci operacij za popolno integracijo s svojimi storitvami.
Pixel Launcher nima bogatega nastavitvenega menija, vendar ima vse, kar potrebujete za hiter dostop do funkcionalnosti pametnega telefona. Odpre se meni aplikacijepo premikanju priključne plošče. Običajni gumb menija, ki je pogosto vgrajen v druge naprave Android, je bil sploh odstranjen, zaradi česar je za ikono prišlo do nepotrebnega prostora. Horizontalna mreža namizja in seznam nameščenih aplikacij imata 5 ikon, kar je 1 več v primerjavi z zaganjalnikom Google Now, ki je namenjen napravam v liniji Nexus (zamenjali so Pixel). Toda družba se ni odrekla drugemu "čipu" - plošči Google Now. Še vedno je na levi strani namizja in je zavihek z naslednjim nizom kart:

 • vreme;
 • Opomnik;
 • aktualne novice uporabnikov;
 • okrasni okvir;
 • iskalni niz.
 • Na osnovnem zaslonu je gumb Google Iskanje in ikona vremena. Dotaknite se drugega, kar povzroči prehod na pripomoček Google Vreme. S klikom na prvo bližnjico takoj začnete iskalno vrstico ali pa se v katerem koli drugem zaganjalniku ne zgodi tako hitro. V različici za Android O, ki je že na voljo, so bile dodane dodatne ikone sporočil preko ikon aplikacij, druga različica Android shuffle pa nima enakega.

  Nova Launcher

  Najbolj priljubljen lansirnik. Vsi so radi uživali v odličnem razmerju med preprostostjo, številom nastavitev (npr. Na enak način kot Pixel), funkcionalnostjo in hitrostjo. Razvijalci poskušajo najprej vgraditi v to najnovejša dogajanja - lastna in sposojena iz Pixel Launcher. Tam je že kje priti do oboževalcev prilagajanja. Konfigurira dobesedno vsako ploščo:
 • namizna in vse na njih;
 • Meni z aplikacijami (lahko tudi preprosto ustvarite zavihkesortiranje);
 • mape na namizju in na seznamu programov);
 • flip animacije;
 • priklopna palica;
 • ikone aplikacij;
 • podpira gibe, ki lahko skrijejo dejanja po meri.
 • Med novoustanovljenimi funkcijami Google Now integrira posebno mesto. Za zdaj pa morate namestiti Nova Google Companion in jo aktivirati v nastavitvah. Po dostopu do plošče lahko dobite enako kot na Pixel Launcher.
  Sporočila o poklicu so prisotna in delujejo z vso programsko opremo telefona. Predlagamo, da izberete slog prikaza, kot so številski ali dinamični. Skupina programske opreme TeslaCoil ne opusti hitre nastavitve z dolgoročnim zadržanjem bližnjice. Deluje natanko tako kot zaganjalnik Google, vendar pa lahko dodate dodatek za hitre ukrepe, ki ga dodate sami. To je edinstven, uporaben čip, saj vsi razvijalci ne prilagajajo svoje programske opreme mehaniki dolgega pritiska. Prav tako je zdaj odprla priložnost za iskanje kakršnih koli informacij na pametnem telefonu, saj ga ureja iPhone (iskanje po internetu, aplikacije, stiki, SMS).

  Holo Launcher

  Idealna rešitev za šibke pametne telefone, kjer količina RAM-a ne presega 2 GB. Aplikacija je lažja od druge Android-shake, zato ne bo preobremenila sistema in olajšala razkladanje druge programske opreme iz pomnilnika.
  Vidik nastavitev vmesnika tukaj ni razkrit, kot v Novi, toda to je pristojbina za enostavnost in pomanjkanje celo minimalnih udarcev. Navzven, je rešitev podobna isti Nova, vendar s poenostavljeno niz funkcij.Čeprav so vse osnove prisotne in delujejo, kot bi morale. Še vedno lahko prilagodite namizje, meni aplikacije, celo značko sporočil, vendar ne za vse programe, in za dolg dotik ikone programa se prikaže pojavni meni hitrih dejanj.

  Zaganjalnik dejanj

  Precej prilagodljiv lansirnik, ki je skoraj slabši od te možnosti razvoja programske opreme TeslaCoil. Njegove posebne značilnosti so ogromen potencial za prilagajanje gibov. Nastavite jih lahko za zagon aplikacij, klicev, dejanj s sistemom itd.
  Tudi tu je ponovno definiran meni programov in pripomočkov. Poleg standardne mehanike interakcije z njimi so na voljo tudi druge možnosti, kot je na primer klicanje seznama nameščenih aplikacij z zasukom na sredino z levega roba zaslona. Pripomočke lahko zaženete tako, da povlečete prst navzgor po ikoni programa. Ampak to še ni vse. Premikanje prsta iz desnega okvira zaslona izvleče ploščo za pripomočke. To lahko v celoti izpolnite tako, da prihranite prostor na namizju.
  Če nastavite iskalno vrstico na vrhu zaslona, ​​lahko obesi dodatne funkcije in ne samo po internetu.

  Povzetek

  "Android" - nejasna so predstavljena z več desetimi programi, vendar jih ni mogoče vse omeniti v obliki članka. Govoril je o najbolj znanih in naprednih, ostrih različnih značilnostih. Če je izziv, da izberete najboljši zaganjalnik za Android, morate za testiranje nastaviti vse zgoraj našteto. Če povzamemo, lahko povzamemo naslednje. Pixel Launcher - za tiste, ki želijo popolno delo, ne da bi morali kopati v nastavitve.Nova Launcher - stabilna; najbolj tehnološko, funkcionalno, hitro razvijajoče in prilagodljivo lansirno napravo Android v ruskem jeziku. Toda porabi veliko pomnilnika, če deluje s spremembami. Holo Launcher je preprost, lahek, osnovni nabor funkcij. Izvajalec dejanj je prilagodljiv, z odličnimi zmožnostmi za delo z gibi in pripomočki.

  Sorodne publikacije