Zapri Steam pred nadaljevanjem - kaj storiti in kako ravnati z njim?

Mnogi od nas se soočajo z različnimi računalniškimi težavami, po katerih morate preživeti veliko forumov in najti odgovore na zapletena vprašanja dolga in dolgočasna, kar traja veliko časa. V tem članku bomo podrobno opisali bližnji Steam pred nadaljevanjem napake, kaj storiti v tej situaciji, kaj povzroča ta problem, kako rešiti problem in kako zaščititi sebe in aplikacijo od možnega pojava te fraze v prihodnosti, tako da je bila Steam veliko bolj prijetna.

Vzroki za zaprtje blizu Steam pred nadaljevanjem

Ta težava se pogosto pojavi zaradi nepravilne odstranitve pare. Če se odločite za odstranitev programa, vam priporočamo, da uporabljate samo specializirano programsko opremo, ki lahko zazna vsa mesta, kjer je vsaj ena datoteka iz aplikacije. To velja tudi za register, ki ima, kot vsi vemo, lastnost zelo hitro in hitro pokvarljivo, do naslednje ponovne namestitve operacijskega sistema.


Če izbrišete program, ki uporablja poseben pripomoček, vgrajen v operacijski sistem Windows, pod imenom "Brisanje programov", se vam mudi, da vas bo motilo, da je po takšni odstranitvi pogosto veliko smeti, ki so v sistemu, dokler se ne očisti. S tem dobro se spopadajo različna čistila, kot je čistilec, ki lahko očisti predpomnilnik brskalnika, ostanke izbrisanih datotek in nepotrebne registrske ključe, ki jih nikomur ne uporablja več. Vendar pa težava ni le v preostalih datotekah, ker v procesih obesiteproces, imenovan Steam.exe. Mogoče ne veste, vendar Windows ne more izbrisati datoteke, če jo uporablja katera koli aplikacija, v našem primeru je ta datoteka le v procesih in ne dela ničesar, ampak zato prepoveduje ponovno namestitev Steama, zakaj se vprašanje pojavi. : kaj storiti, zapreti Steam, preden nadaljuje s preprečevanjem dela? V naslednjem poglavju bomo podrobno opisali, kako odpraviti in preprečiti ta problem.


Kako popraviti bližnji Steam pred nadaljevanjem?

Za začetek se prepričajte, da ste odstranili vse komponente Steam, tako da naredite naslednje:
  • Če imate 32-bitni sistem, pojdite v Program Files if 64 v isto mapo, samo z dodatkom (x86). Po tem je potrebno poiskati preostanek mape, imenujemo ga tudi aplikacija - Steam. Če je ugotovljeno, nato pa varno izbrisati, če ste zavrnili izbrisati, potem morate izbrisati proces.
  • Postopek je aplikacija, ki se nalaga v RAM in komunicira z operacijskim sistemom, aktivnega procesa ni mogoče izbrisati, lahko se razreši samo iz RAM-a - to je glavna obravnava našega problema. Če je prišel blizu Steama, preden nadaljuje, je zdaj jasno, kaj storiti. Ampak kako namestiti aplikacijo na novo? Če želite to narediti:
  • Pojdite v Upravitelj opravil, nato v razdelku "Procesi" poiščite vse, kar je povezano s Steamom, ga naredite preprostejše z ikonami in imenom, nato pa se ustavite z gumbom "Stop Process".
  • Zdaj lahko prenesete uradno aplikacijo Steam in jo namestite brez težav. Če ga želite izbrisatiše enkrat, potem najprej preverite upravitelja opravil in ga lahko varno odstranite brez nadaljnjih težav.
  • Na koncu

    Upamo, da zdaj veste, kako ravnati z bližnjim Steamom, preden nadaljujete, kaj morate storiti, da odstranite proces izvrševanja, ker vam bo to znanje pomagalo v boju z drugimi zelo neprimernimi aplikacijami, ki so v operacijskem sistemu Obstaja veliko Windows.

    Sorodne publikacije