Ne morem se prijaviti v Google - napišite: obnovljeni pozabljeni podatki, metode prijave po ponastavitvi nastavitev

Nekateri uporabniki so razpršeni. Občasno pozabljajo gesla in prijave. Pogosto se takšna situacija pojavi pri nakupu podprtih telefonov. Ko poskusite vzpostaviti povezavo, morate vnesti nov Google Račun. Zato mnogi vprašajo naslednje vprašanje: "Ne morem se prijaviti v Google Račun! Kaj storiti?".

Koncept Google Računa

Google je zapis, ki predstavlja uporabniški račun v Googlu. Ustvari se ob registraciji na ustreznem spletnem mestu. Uporabnik dobi možnost uporabe pošte, diska, družabnega omrežja Google+, videoposnetka YouTube in drugih Googlovih storitev. Poleg tega je ta račun potreben za uporabnike telefonov, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov z nameščenim operacijskim sistemom Android.


Ta sistem je ustvarila prej omenjena korporacija, tako da jih je proizvajalec, da bi preprečil krajo ali stalno uporabo pripomočka, povezal z določenim Google Računom. Ta okoliščina je najpogosteje razlog, da ne morejo vstopiti v Google-račun.

Glavni razlogi za nezmožnost prijave v račun

Prvi razlog je pozabljivost uporabnikov. Obstajajo tisti, ki ustvarjajo račun za dolgo časa ne uporabljajo, tako da varno pozabite geslo. Vendar ga je povsem enostavno obnoviti. Če želite to narediti, morate pri registraciji navesti e-poštno številko ali številko mobilnega telefona, na katero boste prejeli sporočilo, če kliknete na povezavo »Pozabljeno geslo«. To je isti problemse nanaša na dejstvo, da pozabljajo prijavo. Izterjava se pojavi na podoben način. Pri registraciji navedite svoj resnični FVO, ker ko obnovite prijavo, jih vprašate in če ste vnesli izmišljene podatke, je malo verjetno, da bi jih zapomnili. Če se spomnite - bo prispela potrditvena koda (po pošti ali telefonu), po kateri bo na voljo prijava.


Če se pojavi sporočilo, da tak uporabnik ni registriran v Googlu, preverite vse podatke, vključno z varnostno e-pošto, ne pozabite, da se vaša telefonska številka ni spremenila, in če je tako, potem Je trenutno na voljo. Včasih, ko se prijavite v račun prek brskalnika, lahko prejmete sporočila, ki so onemogočena. Vklopiti jih morate. Vrstni red njihove vključitve v vsak brskalnik je lasten. Če to ne pomaga, morate počistiti predpomnilnik brskalnika. Če sledite tem preprostim navodilom, se lahko razbremenite vprašanja, kaj storiti, če se ne morem prijaviti v Google Račun. Če je račun blokiran, bo potreben več časa, da ga obnovite.

Prijava s svojega mobilnega telefona

Če se želite prijaviti v Google Račun iz mobilnega telefona z vnaprej nameščenim operacijskim sistemom Android, morate iti v nastavitve telefona, ga odpreti v računih in nato klikniti na »Dodaj vnos«. Nekateri modeli predlagajo dodajanje računov ne le Googlu, temveč tudi drugim. Kliknemo na Google in nato se pojavi meni, v katerega vnesemo uporabniško ime in geslo. Tukaj lahko ustvarite nov ali primarni račun, če še ni bil ustvarjen.
Če ste pravilno vnesli podatke o registraciji, boste prijavljenivaš račun in ti podatki bodo uporabljeni v vašem pripomočku. Torej, odgovor na vprašanje "Kako se prijaviti v Google" v telefonu? " hitro najdete.

Prijavite se v svoj račun po uporabi funkcije za ponastavitev ponastavitve

. Ko sprostite Android 5.1, so pripomočki, ki temeljijo na njem, prejeli funkcijo, ki naj bi jih zaščitila pred uporabo za krajo ali izgubo. Vsebina te funkcije je, da pripomoček zahteva, da se Google Račun prijavi po uporabi funkcije za ponastavitvene nastavitve. Če se spomnite vseh podatkov v vašem računu, je to vaš telefon in ne kupite iz rok, potem rešitev problema ne predstavlja nobene težave. Samo vnesite podatke in vse.
Za različne modele pripomočkov obstajajo načini, kako se izogniti Googlovi zaščiti. V okviru enega članka jih je nemogoče obravnavati vse. Tukaj je nekaj univerzalnih načinov, vendar brez garancije za njihovo delovanje na določenem modelu.
  • Vstavite kartico SIM v zaklenjen pripomoček, pokličite jo, pokličite in kliknite »Dodaj nov klic«. V nizu številk naključno pritisnite številke, kliknite na "Dodaj številko obstoječemu računu", potem je treba povabiti, da dodate "Google" -ak račun, vpišemo te podatke, preobremenimo, ohranimo slučajno klicano številko v računu.
  • Na prvi klik (prve 3 korake) ponovite korake prve metode. V nizu stevilk pritisnite * # * # 4636 # * # *, zato morate spadati v napredni meni nastavitev, pritisnite "Nazaj", pojdite na meni z nastavitvami, izberite»Arhiviraj in obnovi« ali »Obnovi in ​​ponastavi«, onemogočimo funkcije obnovitve, vključno z varnostnim kopiranjem podatkov, obnovimo tovarniške nastavitve (ponastavitev), po nalaganju vstopimo v Google Račun.
  • Torej, če v Google Računu ne vnesete po ponastavitvi nastavitev, morate poskusiti ti dve metodi. Če to ne pomaga, poskusite sami poiskati priročnik za svoj pripomoček na spletu. Lahko zahteva namestitev tretje osebe, podporo za Fastboot.

    Na koncu

    Poiščite rešitev problema "Ne morem se prijaviti v Google Račun" je zelo enostavno. V članku opisujemo več učinkovitih načinov. Poskusite se najprej spomniti prijave, gesla, za pomoč se obrnite na Google. Če po uporabi nastavitev ponastavitve ne morete odkleniti telefona, poskusite znova uporabiti različne načine.

    Sorodne publikacije