Kaj storiti, ko Steam med pisanjem na disk ne uspe?

Čeprav se sodobne tehnologije razvijajo s sedemminutnimi koraki naprej, je treba probleme reševati tudi, ker neprimerna uporaba računalnika vodi do precej čudnih in nejasnih napak, povezanih z različnimi komponentami sistema. V članku bomo razpravljali o Steamu pri pisanju na disk, o ravnanju z njim in o pomembnih informacijah o tem, kako v prihodnje preprečiti takšne težave na vašem računalniku. Članek je namenjen uporabnikom operacijskega sistema Windows.


Vzroki za napako Steam pri pisanju na disk

Problem je zelo znan številnim uporabnikom konvencionalnih trdih diskov, ker se ljudje s SSD to dogajajo veliko manj pogosto, vse zaradi arhitekture medijskega pomnilnika, dva od njegovih znanih predstavnikov sta zelo različna. . V prihodnosti recimo: če ne želite posebnih težav z skladiščem na vašem računalniku - zamenjajte ga s SSD-jem, čeprav je cena grizla, vendar je njena hitrost in kakovost popolnoma upravičena.
Razlog za napako Steam pri zapisovanju na disk je lahko preprosto pomanjkanje prostega prostora na njem, to se zgodi v več situacijah:
 • Zlasti računalnik in pogon sta slabo oskrbljena in se je nabralo veliko smeti. Treba je omeniti, da redno defragmentiranje in iskanje napak na disku bistveno poveča njegov prosti prostor, če aktivno prenesete in izbrišete nekaj.
 • Okužba z virusom. Obstaja posebna programska oprema, katere namen je šalitiuporabnika in rezultat njegovega spomina na najvišjo vrednost. Nekateri virusi, kot je "Černobil," in celo odstranili trdi disk.
 • V protivirusnem programu aplikacija Steam nima veliko prednosti pred uporabo računalniških virov. To se dogaja v protivirusnem programu, kjer ni posebnega načina igre. " • Uspešno bomo rešili vsak problem, naveden v naslednjem oddelku članka, vendar je treba omeniti, da vas pravočasna računalniška oskrba varuje pred takšnimi nepričakovanimi dogodki.

  Kaj naj storim, če je prišlo do napake Steam pri zapisovanju na disk?

  Najprej preverite, ali imate na trdem disku prost prostor. Pogosto se nepotrebne datoteke shranijo v mapo Prenosi, pojdete nanj in jih po nepotrebnem izbrišete s kombinacijo tipk Shift + DEL za brisanje datotek brez premikanja v koš. Počistite predpomnilnik brskalnika in odstranite nepotrebne programe. Priporočamo, da namestite čistilec, v katerem se vse to izvede samodejno, razen za brisanje datotek iz mape »Prenosi«.
  Napaka v pari pri pisanju na disk:
 • Pojdite na "moj računalnik" in kliknite z desno miškino tipko na odsek, kjer želite namestiti aplikacije iz Steama, nato pa v "Lastnosti", kjer je pred vami prikaže se graf razmerja prostega in zasedenega prostora na disku, pod njim bo gumb "Počisti disk" in očistiti nepotrebne datoteke. Po tem morate iti na zavihek "Service", kjer morate najprej defragmentirati particijo in nato poiskati napake.
 • Če je takoPrva metoda ni pomagala, potem pa je najverjetneje težava v antivirusu. Izklopite ga za nekaj časa in poskusite prenesti želeno aplikacijo.
 • V zaključku

  Upamo, da ste se pri pisanju na disk naučili, kako popraviti napako v Steamu. To znanje je zelo koristno, saj pomaga ne le pri tej napaki, ampak tudi v drugih, ki so povezane z napako ali zavrnitvijo dostopa do aplikacij na trdem disku.

  Sorodne publikacije