Kaj je hir? Terminologija igralniške industrije

Vprašanje o tem, kakšno vrsto shmot je, začetnik zanima katera koli spletna igra. Med terminologijo vsakega projekta je ta beseda ena izmed redkih, ki se pojavljajo v vsaki MMORPG, redkeje v strelcih. Če želi igralec nadaljevati avanture v katerem koli digitalnem vesolju, se mora podrobno seznaniti s konceptom.

Splošno pojasnilo

Da bi razumeli, kaj je "Shtot" in zakaj je potrebno v igrah, morate razmisliti o samem konceptu spletnih projektov. V vsaki MMORPG igra glavno vlogo uporabnik. Ta kategorija vključuje orožje, oklep, kostum, nakit, hišne ljubljenčke, transportne igrače in še veliko več. Nekateri pasovi so podvrženi izboljšanju, ostrenju ali celo preoblikovanju v drugačen videz. Vsak tak objekt, ne glede na kakovost, je primeren za izraz "Shtom". To besedo uporabljajo igralci za splošno označevanje vseh objektov v kateri koli spletni igri, redko v posameznih uporabniških projektih določenih žanrov.Izvor terminologije

Vratar celotne trenutne spletne industrije je "World of Warcraft", ki še vedno ohranja naziv najbolj priljubljene multiplayer igre vseh časov. Zahvaljujoč temu projektu se je veliko uporabnikov naučilo, kakšna vrsta prevara in zakaj je potrebna v digitalnem svetu. Razvijalci te mojstrovine so industrijo pripeljali na povsem drugo raven. Priljubljenost med igralci se je povečala in pojavila se je lastna terminologija: ime sposobnosti, izboljšav, izboljšav in še veliko več. ZaPobudo oboževalcev so ustvarili tudi posebni slovarji, ki so pojasnjevali vse uporabljene izraze. WoW urok je dobil tudi na teh straneh na internetu. Pojasnjuje svoj pomen tam preprosto - to so vse stvari v vesolju dostopne. Izraz je postal priljubljen zaradi njegovega zmanjšanja iz besede "oblačila". Navsezadnje uporabniki v vseh spletnih igrah prekinejo fraze za hitro komunikacijo v bitki.


Ločevanje kakovosti

Da bi ugotovili, kakšno sranje in kaj obleči v spletnih igrah, bi morali preučiti notranjo delitev opreme na kakovost. Pri MMORPG, kjer se ta izraz najpogosteje uporablja, se predmeti razlikujejo po kakovosti. V zadnjem času vsi razvijalci za to uporabljajo običajno uporabljen sistem. Stvari s sivim ozadjem se štejejo za smeti, zbirati jih je treba izključno na prvih stopnjah, da bi zbrali nekaj kovancev za splošne stroške. Opremljanje z zelenim ozadjem se najpogosteje srečuje, se zdi, da je naloga, pade iz navadnih pošasti. Modra barva pomeni bolj redke predmete z dodatnimi značilnostmi. Lahko jih dobite za kompleksne misije ali za vse racije ali ječe. Oprema z vijoličnim ozadjem je cilj vsakega igralca v MMORPG. Uspelo bo le v najtežjih bitkah, racijah ali dolgoročnih nalogah. Oranžna barva je poslikana z legendarnimi artefakti, možnost za pridobitev takšnega predmeta je enaka desetim ali stotinkam odstotka. Včasih se izdajajo za kompleksne iskalne verige.

Druga enota

Vsak uporabnik mora tudi razumeti, da je zgornje sranje (najboljše) za vsak razred znakov drugačno. Težko ga je dobiti, vendar ga morate še vedno pravilno vzeti. Če ciljate na svoj lik, da prenesete vsebino, se borite s šefi v skupinah, potem morate poiskati PVE-Shtot. Če igralec zanima bitke z drugimi uporabniki na odprtih lokacijah, v arenah ali v običajnih dvobojih, potem si morate sami poiskati PVP-opremo. V tem pogledu razvijalci pri delu z igrami dobijo različne načine. Nekateri delijo oklepne oklepe, drugi jih razdelijo v sklope, drugi pa predlagajo uporabo izboljšav za spreminjanje nastavitev. Vse to je odvisno samo od koncepta, ki so ga izbrali avtorji svojega projekta.

Sorodne publikacije