Ponastavi Kaspersky: Delo in namestitev, Nasveti in triki

Ni skrivnost, da so izdelki protivirusne programske opreme podjetja Kaspersky Lab večinoma brezplačni (razen najnovejših različic standardnega protivirusnega programa) in jih je mogoče namestiti na računalnik kot posebno poskusno različico s poskusnim obdobjem delovanja, po katerem bodo odkriti onemogočen. Če želite to TO vrniti za popolno ali delno funkcionalnost, lahko ponastavite aktivacijo programa Kaspersky. Za to je potrebno, kako izvesti takšen postopek z najlažjimi metodami, ki so na voljo vsakemu uporabniku, in ga bomo nadalje obravnavali. Moral bi takoj opozoriti vse uporabnike, da predlagane rešitve niso uradne, saj razvijalec protivirusne programske opreme takih javnih služb nikoli in pod nobenimi pogoji ne izda, vendar so v glavnem ukvarjajo le z navdušenci njihovega poslovanja. Torej, imejte to v mislih!


Zakaj morate ponastaviti Kaspersky?

Za začetek si poglejmo, kaj vse to potrebuje. Najbolj osnovni problem je, da po izteku poskusne licence posodobitev antivirusnih baz podatkov ni izvedena in da so programski izdelki vseh kategorij onemogočeni. Ne, to seveda ne pomeni, da se ne bodo odzvali na grožnje, vendar bodo najpomembnejše funkcije in moduli blokirani. Torej, ne morete niti razmišljati o zagotavljanju celovite zaščite za vaš računalnik ali omrežje. Funkcionalnost lahko povrneteponavadi znova namestijo programsko opremo. Toda ta operacija je precej zapletena, saj se znebiti kakršnega koli protivirusnega programa ni tako preprosto (včasih morate uporabiti uninstall v varnem načinu, sami očistiti register in izbrisati preostale datoteke). Ali je Kaspersky Labs preprosteje ponastaviti in ponovno aktivirati poskusno obdobje, če nimate sredstev za nakup ključa za popolnoma funkcionalno spremembo? Ta dejanja se lahko izvedejo tudi za tekoči program brez predhodnega brisanja. In to je tisto, ki privlači navadnega uporabnika, še posebej ne pozna popolne odstranitve in ponovne namestitve protivirusnega programa (v primeru opisanih rednih programov je to precej zapleteno in dolgočasno, in ne more ga vsak uporabnik obvladati).


Kako se znebiti neprestano pojavnega sporočila o prenehanju veljavnosti licence?

Malo odvrnilo od teme, veliko uporabnikov, ki jim ni všeč nenehno pojavljanje opozoril, da se obdobje veljavnosti poskusne licence ali ključa za določen varnostni programski izdelek konča, ponuja rešitev, ki vam omogoča, da se znebite.
Upoštevajte, da je to prav o ponastavitvi ključa "Kaspersky", vendar le odstranjevanje nadležnega sporočila. Ponavadi je njegov videz povezan z enim od ključev v registru.
Da ne bi iskali ali spreminjali sami, je dovolj, da s spleta prenesete poseben skript, imenovan NagBox Removerv1101.400, ki je datotekaregistra, upoštevajoč bit operacijskega sistema, ga zaženite za združevanje, ki ima skrbniške pravice, in pozabite na sporočilo. Vendar pa bo pred izvedbo takšnih dejanj treba nekoliko spremeniti nastavitve antivirusne opreme, kar bomo obravnavali spodaj.

Programski izdelki, za katere se lahko uporabijo predlagane rešitve.

V zvezi s standardnimi varnostnimi programskimi izdelki, za katere je sprva obstajala možnost proste uporabe za trideset dni, se naslednje predlagane rešitve uspešno uporabljajo za naslednje: Kaspersky Internet Security.
 • Kaspersky Total Security.
 • Zonealarm Free Antivirus.
 • Kaspersky CRYSTAL.
 • Kaspersky Endpoint Security.
 • Vse nadaljnje rešitve bodo opisane za prvo na seznamu izdelkov programske opreme ("Internet Security"). Kot veste, jih lahko uporabite za katerokoli drugo nameščeno programsko opremo, ki jo je razvil Kaspersky Lab.

  Predhodni ukrepi pred ponastavitvijo preskušanja Kaspersky

  Torej, za začetek, morate deaktivirati tako imenovano protivirusno samoobrambo - orodje, ki blokira dostop do spremembe ravni varnosti nameščene aplikacije.
  V glavnem oknu programa, potem ko ga pokličete iz sistemske vrstice, morate klikniti na gumb s sliko orodja v spodnjem levem kotu, nato pa na del dodatnih nastavitev. Postavka samoobrambe je izbrana na desni in potrditveno polje se odstrani iz elementa v oknu z nastavitvami.
  Potem bo prišlo do sporočila o nevarnosti, da bodo dejanja izvedena, vendar tega ni mogoče storitiskrbi Po zaključku prejšnjih dejanj je potrebno razkladati protivirusno programsko opremo, pri čemer za ta PCM na ikoni v sistemski vrstici z izbiro izhodne točke ne morete znova zagnati sistema, ker se bo antivirus vrnil v prejšnje aktivno stanje med ponovnim zagonom. Nato lahko začnete s ponastavitvijo programa Kaspersky Internet Security. Nato bomo preučili ukrepe, ki ustrezajo programskim izdelkom, ki so razdeljeni po letu izdaje.

  Različica 2017-2018

  Torej je za najnovejše različice varnostne programske opreme, tako kot pri vseh drugih spremembah, ponastavitev programa Kaspersky v ročnem načinu dovolj težka. V ta namen boste morda morali spremeniti sistemski register in datoteke samega programa. Zato je lažje in varneje uporabljati že pripravljena orodja. Torej, za najbolj nove izdelke, optimalna možnost je uporaba majhnega Kaspersky trojnega sprožilca, imenovanega Kaspersky Trial Reset različice 510.41 ali starejše različice 501.29, ki je predstavljena kot ena izvedljiva datoteka.
  Zaženite datoteko kot skrbnik, ko je protivirusni program raztovorjen, kliknite gumb za ponastavitev in po potrditvi dejanje je končano. Ne morete vnesti protivirusne aktivacijske kode, ampak uporabite element, da dobite poskusno različico za trideset dni. Nekaj ​​sekund (po povezavi s strežnikom Kaspersky Lab) se bo ponovno aktiviral.

  2014

  Ponastavitev gesla Kaspersky za spremembe v tem letu izdajeTako enostavno je. Vendar je v tem primeru priporočljivo uporabiti različico Kaspersky World Utility 1313.17. Prej, poleg samoobrambe, je potrebno izklopiti antivirus. Če se to ne stori, bo "prisegel" na prisotnost grožnje v preneseni datoteki ali arhivu s pripomočkom.
  Zaženite izvršljivo programsko datoteko, izberite "Trivial Life" v glavnem oknu, nato pa uporabite gumb za univerzalno ponastavitev, po dejanjih ponovno zaženite sistem in ponovno aktivirajte poskusno licenco, kot je opisano zgoraj.

  Kaspersky-2012

  Za ponastavitev Kasperskyjeve programske opreme, ki je bila izdana v tem letu, boste morali ločeno uporabiti pripomoček Process Monitor in dejansko izvesti datoteko BAT TR13-М4-А4. Tukaj so dejanja nekoliko bolj zapletena. Takoj upoštevajte, da je treba aktivirati samozaščito, osnovna zaščita je onemogočena in antivirus se ne raztovori! To je zelo pomembno!
  Ko zaženete pripomoček za spremljanje, počakajte, da se prikaže okno filtra procesnih monitorjev, kliknite gumb V redu, poiščite oznako Process Monitor v1.3 na PCM in izberite »Skok na«, nato pa v celoti izbrišite vejo registra, v kateri ste bo prevrnil program. Po tem, da dokončate postopek Kaspersky Reset, zaženite datoteko BAT kot skrbnik in sledite navodilom na zaslonu. Po zaključku vseh korakov se bo računalnik ali prenosni računalnik znova zagnal in po ponovnem zagonu boste morali ponovno aktivirati poskusno obdobje.

  2012 izdaja

  Za programsko opremo letošnje izdajeUporablja se orodje za preskus ponastavitve 352 (samozaščita mora biti izklopljena in antivirus popolnoma razložen). Zaženite program, kliknite gumb V redu, nato preobremenite sistem in ponovno aktivirajte poskusno licenco.

  2011

  Za spremembo antivirusnega programa v tem letu lahko uporabite združitev registra KIS 2011 v1101.400 En, kot je opisano zgoraj. Samo dvokliknete datoteko in se strinjate s spremembami v registru (spet je treba onemogočiti samozaščito in antivirus je popolnoma raztovorjen). Opomba: Upoštevajte, da je večina zgornjih datotek in pripomočkov, ki bodo preneseni iz interneta, običajno dostavljena v arhivih z gesli, ki so določena neposredno na straneh, ki se prenašajo. Poleg tega je priporočljivo, da pri prenosu takšne vsebine zaenkrat onemogočite zaščito, saj lahko pri analizi vsebine sam antivirus identificira podatke v arhivu kot potencialno grožnjo. In seveda je potrebno taka orodja prenesti šele po predhodnem preverjanju zanesljivosti izvornega vira.

  Kratek povzetek

  Na splošno je to vse, kar lahko rečemo o uporabi poskusne različice. Samoumevno je, da kopanje v samem registru ni vredno, saj lahko celo nenamerno brisanje ali spreminjanje nekaterih pomembnih ključev (in protivirusnega programa ter samega operacijskega sistema) povzroči nepredvidene posledice. Poleg tega je treba upoštevati dejstvo, da je zgoraj navedeno gradivo mogoče šteti zaNeposreden vodnik za ukrepanje, ker se lahko na nek način izvedene operacije imenujejo nezakonite. Nazadnje, ne pozabite, da se predlagane operacije lahko uporabljajo, kot pravijo, samo na lastno odgovornost. Tudi ustvarjalci takšnih programskih izdelkov bodo nosili vso odgovornost za posledice dejanj, ki jih izvajate, in sprejemali takšne odločitve izključno v informativne namene. Da bi se izognili težavam pri uporabi opisane programske opreme, je včasih najbolje, da najprej v celoti odstranite protivirusno zaščito z uporabo posebnih programov za odstranjevanje, ki so specifični za iObit Uninstaller (vendar le v varnem načinu), nato pa namestite potrebno programsko opremo za ponovno zaščito računalnika ali omrežja. . To vas bo vsaj rešilo pred številnimi tveganji in težavami z zakonom.

  Sorodne publikacije