ISU-130: osnovne značilnosti, bojna učinkovitost in način pridobivanja

World of Tanks je globalni igralni projekt, ki se nenehno razvija in dopolnjuje zbirko vojaške opreme. Tokrat so se razvijalci odločili presenetiti igralce in dodali posebno premijo SIMU 130, ki spominja na priljubljeno igralniško skupnost PA-SAU - ISU 152. Toda takoj se je pojavilo vprašanje: kako natančno dobiti ta rezervoar? Konec koncev, ni v trgovini z igricami, ni bilo napovedanih tekmovanj in razvijalci sami ne posredujejo informacij o tej enoti. Toda v resnici se je vse izkazalo za lažje in za vas smo zbrali potrebne informacije iz tega plesa in kako smo ga prejeli.

Kaj je ta rezervoar?

ISU-130 je premijska bojna enota razreda PA-SAU, ki ima poseben status dražbe. Jeklena virtualna naprava je na razvojni ravni 8 in ne zahteva črpanja, ki zagotavlja vrhunsko opremo takoj. Ima izboljšano formulo za pridobivanje posojil in se lahko uporabi za črpanje posadke v razred PT-SAU.

Če bi se ukvarjali z resničnim prototipom ISU-130, bi bil rezervoar uporabljen kot testna različica do konca junija 1935. Kot glavno bojno orožje je bila vzeta mornarska pištola B-13, vendar ta prototip ni bil nikoli sprejet za oborožitev.

Kako lahko dobim to bojno enoto?

Glede na to, da ima ta tehnika poseben status dražbe, jo je mogoče pridobiti le v omejeni izdaji. Toda tudi to ne bo omogočilo običajnim igralcem, da postanejo del skupnostis to tehniko. Tehnika ISU-130: kako jo dobiti? Vse je precej preprosto: razvijalci so se odločili za uporabo te enote kot darilni rezervoar za prostovoljce in moderatorje igralniške skupnosti. To je, če ste v ekipi pomočnikov, ki gledajo klepet, sodelujejo v supertest ali sodelujejo pri organizaciji različnih festivalov, potem bo ta tank vaš prijetno presenečenje. Ni druge možnosti, da bi dobili to tehniko. Vendar ni izključeno, da se bo ob določenih praznikih nekaj časa za testiranje in krompir. Ampak to so samo govorice in špekulacije, lahko le upamo na najboljše in samo se zahvalimo razvijalcem za tako pozornost in toplo odnos do svojih pomočnikov.

Značilnosti bojne enote

Ko se pokaže tančica tajnosti, je treba razstaviti, kakšna je tehnika ISU-130. In najboljši način bo analizirati glavne značilnosti rezervoarja, kar vam omogoča, da določite zmogljivosti in njegove slabosti:
 • Trajnost doseže številko 1000 enot.
 • Telo ima šibek oklep 90 mm na čelu in ob straneh ter 60 mm v krmi.
 • Teža bojne enote je 526 ton.
 • Posoda za gorivo lahko pospeši do 38 km /h.
 • Povprečna stopnja poškodbe je od 490 do 640 enot, odvisno od projektila.
 • Povprečni prodor oklepov je od 65 do 215 mm, odvisno od vrste streliva.
 • Hitrost streljanja doseže 6 krogov na minuto, odvisno od uporabe pošiljatelja.
 • Na podlagi teh podatkov lahko rečemo, da je tehnikamorate biti previdni in uporabljati vse taktične značilnosti razreda PA-SAU. V najdenih značilnostih ni nič neuravnoteženega.

  Ali je ta bojna tehnologija učinkovita?

  Za ISU-130 bo svet rezervoarjev odličen poligon, kjer se bo dovolj dobro pokazal. S povečanimi izgubami in sprejemljivo hitrostjo bodo usposobljeni igralci lahko uporabili vse prednosti in pokrili pomanjkljivosti pri oblikovanju bojnega vozila. Vendar je treba razumeti, da se PA-SAU ne more učinkovito prikazati brez pomoči zaveznic, zato bo temeljito načrtovanje njihovih ukrepov jamstvo za uspeh.
  Kot lahko vidite, je vprašanje učinkovitosti precej prilagodljivo in nepredvidljivo, kar zahteva posebno pozornost in čas za študij. Ne pozabite, da so osebne nadzorne spretnosti, razmere na bojni kartici in znanje o pravilni uporabi njihovega potenciala zelo vplivne.

  Kako igrati ta rezervoar?

  ISU-130 World of Tanks: Kako dobiti, kakšne so njegove značilnosti in zahteve, kako učinkovit je stroj - zdaj veste odgovore na vsa ta vprašanja. Ostaja le razumevanje, kako jih upravljati, vendar v tej smeri ni nobenih skrivnosti in značilnosti. Ne smemo pozabiti, da je to razred PA-SAU, kar pomeni, da je potrebno vnaprej sprejeti pomembne in učinkovite točke ognja, da se spomnimo artiljerijskih napadov in da ne poskušamo vdreti v epicenter sovražnosti. Ne pozabite, da je rezervoar šibek oklep in da bo lahko prebil skoraj vsako bojno enoto, zato je pomembno imeti pokrov in načrt za umik. Poskusite se ozdravitišibke točke sovražnika, prebijanje čeprav lepo, vendar ne vsak tank ima oklep takšnega kazalnika in včasih lahko prenese strel. In kar je najpomembneje, ne pozabite, da ste glavna enota bojne moči, in vaša učinkovitost vpliva na izid bitke. Naredi veliko škode, preživi čim več, glavni cilj pa morajo biti rezervoarji razreda PA-SAU in TT. Če je ta enota v vašem hangarju, potem vam lahko le čestitate, saj takšna ekskluzivnost redko pride v World of Tanks.

  Sorodne publikacije