Napaka pri sintaksi pri namestitvi APK: vzroki in načini odstranitve

Stanje, ko mobilne naprave, ki delujejo pod nadzorom Android-sistemov, pri poskusu namestitve aplikacije, imajo sintaktično napako pri namestitvi AIC, je ena najpogostejših. Kakšen je razlog za takšno obnašanje naprave in kako rešiti problem? Kot se je izkazalo, je rešitev tukaj precej preprosta in vsak uporabnik ali lastnik takšnega pripomočka bo lahko izvedel potrebne ukrepe.

Vzroki za napake pri nameščanju aplikacij

Če pogledate sam zrušitev v smislu omejitev, ki obstajajo v kateri koli različici sistemov Android, se pojavi glavna sintaktna napaka pri namestitvi APK:
 • Izključno pri poskusu namestitev appletov, ki so bili preneseni ne iz uradne storitve "Plake Market", ampak iz drugega mesta. Po tem se namestitvena datoteka prenese na pomnilniško kartico ali v notranji repozitorij, iz katerega se izvede poskus namestitve.
 • V nekaterih primerih je lahko problem še bolj običajen: namestitveni program preprosto ni namenjen spreminjanju operacijskega sistema, ki je trenutno v uporabi na napravi.
 • Nazadnje, kot še ena situacija, v kateri pride do sintaksne napake med namestitvijo AIC, lahko izberete točko, povezano s škodo, ki jo povzroči namestitvena distro, ali pa, da je bila datoteka na splošno prenesena iz vira. To je enako, na primer, ko uporabnik ni prenesel arhiva (čeprav isti program WinRAR na stacionarnem računalniku in "vidi").in) razpakiranje ni možno zaradi kršitve integritete z izdajo sporočil o težavah s kontrolnimi vsotami (CRC napaka).
 • Glede na zgoraj navedeno je mogoče priporočiti več popravnih ukrepov za odpravo takšnih napak.

  Sintaktična napaka pri nastavljanju AIC: kaj naj storim

  Začnimo z najpreprostejšim. Za začetek morate vsaj prebrati sistemske zahteve aplikacije, ki naj bi določile, kaj je predstavljeno samemu operacijskemu sistemu.

  Verjetno ni treba pojasniti, da poskusi namestitve programčkov, izračunanih na podlagi različice Android šeste ali sedme spremembe, v okolje četrte generacije OS, niso uspešni. Če se sintaktična napaka pri namestitvi APK zgodi samo zato, ker je bila datoteka obtičena ali ima poškodbo integritete, lahko izbirno dostopate do drugega vira na internetu ali pa znova poskusite prenesti izbrano mesto. Morda je razlog za ta pojav kratkoročni neuspeh pri komunikaciji in dostopu do interneta.

  Napaka pri sintaksi pri nastavitvi AIC: kako popraviti s spremembo nastavitev?

  Vendar, kot kaže praksa, je vse veliko preprostejše. Razlog za varnostni sistem operacijskih sistemov Android. Dejstvo je, da imajo v privzetih nastavitvah prepoved nameščanja programske opreme, ki je bila vzeta iz uradnega skladišča, vendar iz drugega vira. Zato ga je treba nevtralizirati.
  To je storjeno v oddelkuglavne nastavitve, kjer je izbran meni za varnostne nastavitve, in potrditveno polje ob vrstici z dovoljenji namestitve iz neznanih virov. Samo vse.

  Kaj bi lahko bilo več?

  Vendar pa ne smejo samo prepovedi samega sistema igrati zlobno šalo, ko poskušate namestiti aplikacije tretjih oseb. Pri tem lahko sodelujejo tudi programčki tretjih oseb, ki zagotavljajo zaščito mobilnega sistema (protivirusni programi, požarni zidovi itd.). Morda se včasih znebite napake pri namestitvi zaradi njihovega začasnega odklopa ali prekinitve dela. Pogosto lahko najdete napake, kadar na notranjem ali zunanjem pomnilniku (SD) preprosto ni prostora. Kot je že jasno, v tem primeru morate počistiti prostor, potem pa lahko poskusite ponovno namestiti.

  Sorodne publikacije