Kaj pomeni "zavreti"? Terminologija iger

Veliko igralcev v spletnih igrah zanima, kaj pomeni "up" in kako se ta beseda uporablja. Ta izraz je eden najstarejših v komunikaciji v igri in ima poseben pomen, ki ga morajo poznati vsi uporabniki.

Popolna vrednost

Če želite izvedeti, kaj to pomeni, morate razmisliti o konceptu multiplayer projektov. V takih igrah po popolnem črpanju uporabniki pogosto začnejo tekmovati med seboj, se boriti za arene, proste bitke in veliko drugih možnosti. Če v dvoboju en junak močno dominira nad drugim, potem pravijo, da ga je preplavil.
To pomeni popolno prevlado nad svojim sovražnikom, kar pomeni "dvigniti". To morajo poznati vsi, ki so prepričani v svoje sposobnosti in lahko v določenem projektnem aktu na določeni ravni. Ponavadi nasprotniki prosijo za nasprotnika, da ga bo ustavil in mu dovolil rehabilitacijo. To ni mogoče sprejeti, ker nikoli ne smete podcenjevati sovražnika.


Kadar se izraz uporablja

Igralci spletnih iger bi morali vedeti ne samo, kaj to pomeni, ampak tudi, kdaj je treba uporabiti. Pojav izraza, ki je povezan z znamenitim MMORPG Lineage 2, ki ga je igral več igralcev. V sodobni industriji iger na srečo se najbolj priljubljene spletne igre lahko štejejo za velikanske LANGUAGE projekte. Tam lahko pogosto najdete besede "preobremenjene", lastniške in druge interpretacije izraza.
Novi uporabniki pogosto nisovedeti, kaj "vdova" pomeni v "Doti 2", in ko se beseda uporabi za njih, se izgubijo zaradi negotovosti. Uporablja se, ko igralec med tekmo ne more ubiti in hkrati pogosto umre. Pogosto ta uporabnik zaveznik in nasprotniki začnejo dražiti tako terminologijo. Beseda se ne nanaša na prekleto temo in hkrati pojasnjuje, da obstaja popolna prevlada.

Sorodne publikacije