Axe of Sorrow v Skyrimu

"Skyrim" je moralno zastarela igra, vendar jo je zanimivo igrati še danes. Še posebej, ker lahko grafične spremembe naredijo svet igre zelo srčkan. Vedno obstaja priložnost za diverzifikacijo igranja. V tej igri je ogromen izbor oklepov in orožja. Včasih igralec ne ve, kaj naj uporabi. No, za ljubitelje skrivnosti je izhod - to je Sekica žalosti.

Dadra in njihovi artefakti

V svetu igre Skyrim obstajajo različna božanstva. Dajo blagoslov in pomagajo preprosti smrtni ženski, da preživi stiske. Vendar so v nasprotju z njimi načela Dadre. Večina je podobnih običajnim demonom, vendar v bistvu niso oni. To so pametna in zla bitja, ki obožujejo vmešavanje v zadeve smrtnikov in gradijo vse vrste spletk.


Včasih lahko Dadra poda svoje artefakte, na primer Sekcijo žalosti. Ta bitja nikoli ne dajejo ničesar takega. Najpogosteje dajejo majhna naročila. Na primer, prosijo jih, naj mučijo zapornike ali ubijejo svoje najbližje prijatelje. To še enkrat poudarja njihovo zlo naravo. Nekatera darila je mogoče dobiti brez težav, vendar bodo morali plačati za svojo dušo. Toda mnogi bodo samo veseli, ker darila Dadre spreminjajo bistvo ljudi. Axe of Sorrows je odlična izbira za vse, ki imajo raje sekiro, vendar še vedno na začetni ravni. Ta sekira je sorazmerno lahka priti ven, videti kul in povzroči precejšnjo škodo nasprotnikom. To je mogočno orožje. Poleg tega lahko igralec ima lastne podatkeSekira vedno, in jo lahko uporabite samo med eno od nalog.


Kje najti?

V Skyrimu Seks žalosti ne more biti naključno izbran. To je edinstven element, ki je nagrajen za verigo iskanja. Kljub dejstvu, da je samo poizvedba kovač v mestu Folkrit, je glavni delodajalec eden od Dedra.
Igralec mora z njim skleniti preprost dogovor in narediti najpreprostejšo moralno izbiro. Vendar, če obstaja želja, da pustite sekiro s seboj, boste morali ubiti zvestega štirinožnega prijatelja.

Kaj daje?

Ta os je dadrični artefakt in ima nenavadne lastnosti. Vsak udarec jim bo sovražniku odvzel približno 20 enot rezervnih sil, kar mu ne bo omogočilo, da izvaja napade moči, ki zahtevajo veliko stroškov. Na začetnih ravneh je to zelo uporabno orožje. Poleg tega se lahko sekiro uniči na mizi in tako razišče njene lastnosti. Potem lahko znanje uporabimo za katero koli drugo orožje, tako da darujemo drugo dušo.

Sorodne publikacije