Motor Stels 250 Enduro: specifikacije, pregledi

Trenutno obstaja veliko število motornih koles na trgu. Mnogi so priljubljeni, nekateri čakajo na svoje ure. To je do druge vrste motornih koles Stels 250 Enduro (karakteristike spodaj). Članek predstavlja kratek pregled. Zaradi svoje majhne cene bo v nekaj letih lahko potisnila konkurente z visokih položajev v bonitetne ocene. Čeprav se to ni zgodilo, je treba upoštevati vse tehnične lastnosti, pozitivne in negativne strani vozila.

Izvor

Concern Stels se je na trgu pojavil že kar nekaj časa. Ta projekt velja za rusko-kitajsko. Seveda, država-proizvajalec ima prijatelja. Na ozemlju Kitajske obstajajo vse tovarne, od tu pa se izvažajo. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2000. Toda tudi ob dejstvu, da je star že 17 let, praktično ni delovnih kopij. Stels 250 Enduro je prvak v danem modelu. Izdaja se je začela leta 2010. Sprva prodaja očitno ni bila prijetna, zdaj pa se povečuje njegova priljubljenost. Dokaz za to je, da je ta model še vedno na voljo.

Pozitivni vidiki

Eno od prednosti tega motornega kolesa se lahko imenuje videz. Dizajn tega vozila na splošno ni slab. Lahko jasno poudarite, da spada v športni tip. Obstajajo velika kolesa, poenostavljena oblika in tako naprej. Ta motocikel lahko mirno tekmuje z mnogimi znanimi in lepimi motorji. Gremo v očina prvi pregled tega rezervoarja za gorivo za motorna kolesa. Ima ostre oblike. Rezervoar je napolnjen. Poleg tega ima ta "Enduro 250" lastnosti, ki so značilne za takšna kolesa. Gre za pomanjkanje zadnjega vtiča. Ustvarja občutek, da je sedlo najbrž spuščeno.

Navodila in specifikacije

V navodilih ali tehničnem potnem listu lahko najdete zanimive točke. Prva stvar, ki jo je treba iskati pri nakupu motornega kolesa Stels 250 Enduro, so njegove tehnične lastnosti. Ta motocikel ima tudi prijetno lastnost. Tehta 155 kg. Zaradi tega ima zelo majhno nosilnost. Lahko nosi samo 130 kg. Glede na to, da je motocikel namenjen dvema osebama, bo lahko izračunati skupno težo kolesarjev.

Pri razčlenjevanju je treba vedeti, da ima motorno kolo seveda motor. On je kitajska proizvodnja. Deluje na 4 valjih, prostornina je 256 kubičnih centimetrov. Ti kazalniki se na splošno štejejo za dobre. Največja moč stroja ne presega 17 konjskih moči. Za overclock to je dovolj. Na splošno ni nobenih pomanjkljivosti pri hitrem klicanju. Motorno kolo gladko vozi, popolnoma preklopi na prenos. Ima 5-stopenjski ročni menjalnik, ki takoj deluje kot ura. Ampak ena mora vedeti eno stvar: Stels 250 Enduro nima nazaj prenosa. To ni velika pomanjkljivost, vendar se mnogi kupci pritožujejo. Motor ima tudi brezkontaktni sistem vžiga. Zato se motor zažene s pritiskom na gumb.Poraba goriva je majhna. Približno 4 litre bencina na 100 km. Na splošno je to kolo odlično. Ima vse nianse, ki so potrebne za proračunsko pripoved za promocijo.

Koristi

Nekateri pozitivni trenutki te zgodbe so bili že obravnavani, vendar jih je treba podrobneje opisati. Prednosti tega vozila so dovolj. Če ga primerjate z drugimi "kitajskimi", potem lahko načeloma rečete, da je eden najboljših. Če na podlagi pregledov strank in v zdravem smislu, potem lahko naredimo majhen sklep o tem, katere pozitivne strani ima to kolo.

Motor ni slab. Na žalost je zaradi svoje prostornine nizka poraba, vendar zanesljiva in popolnoma vzdržuje preobremenitev, poplave in pregrevanje. Pred tem je bil nameščen na Stels Flex 250, zaradi česar je postal znan. Bila je konkurenčna. Pri rezervnih delih ni težav, potrebne dele bo mogoče enostavno kupiti. Primer je popolnoma narejen, sprva zasnovan tako, da pade, zato vam ni treba strah uporabiti ga na resnem motokrosu. Iskanje delov za to vozilo bo enostavno, saj so skoraj vsa vozlišča vzeta iz znanega Irbis TTR 250. Vendar pa morate vedeti, da je kakovost drugega modela veliko boljša. Ponovno, vozel motorja je precej zanesljiv, močan. Elektronika hitro umre z dolgotrajno uporabo, motor pa lahko vozi dovolj dolgo razdaljo.

Slabosti

Poleg prednosti, ki jih prinaša Stels 250 Enduro (pričevanje potrjuje), obstajajo tudi slabosti. Najprej je amortizer pritrjen na nihalo. Zaradi te zasnovelahko včasih niso zanesljivi in ​​dvomijo v profesionalnost razvijalcev. Kakovost gradnje je zelo slaba. Po nakupu je najbolje zategniti vse razpoložljive vijake in pregledati motorna kolesa, kot bi morala na bencinskem servisu. Takoj po fiksiranju vseh pomanjkljivosti bo občutek uporabe tega motornega kolesa popolnoma drugačen. Prav tako je potrebno prilagoditi stopalo sklopke in zavore.
Elektronika ima grozno kakovost. Zgoraj je zapisano, da bo med dolgotrajnim delovanjem hitro umrl. V večini motornih koles preneha delovati že do 1 tisoč km. Težko ga je popraviti, tudi s pristojnimi pisarniškimi službami se ta naloga pogosto lahko spopade. Če je število prevoženih kilometrov veliko večje in zdi se, da elektronika deluje pravilno, potem morate skrbno preveriti. Ker so tukaj le tri možnosti: bodisi je že bila popravljena ali pa se je še pokvarila, ali pa bo kmalu postala napaka. Krila na motorju. To ni pomanjkljivost, vendar ni normalne zaščite. Na splošno je zaradi takšne rešitve proizvajalec lahko zmanjšal težo motornega kolesa. Najbolje je, da spremenite krila in je zaželeno, da to storite na modelu iz Irbisa.

Povzamemo

Strošek te motorne kolesa na uradni strani je 70 tisoč rubljev. Mnogi kupci se pritožujejo, da je ta cena neupravičena. Čeprav je proizvajalec motorno kolo odpeljal v razred "Enduro", ni. Ta prevoz se šteje za dobro mesto, ki ima potencial SUV. Veliko modelov, na primer Irbis TTR-250, čeprav stane malo dražje, vendar je večzanesljiv in zanimiv.

Sorodne publikacije