Steam-accounts.net Nakup? Mnenja strank

Skrbniki storitev postavijo ta projekt kot prodajalec virtualnih izdelkov za spletne igralce. Tudi izkušeni uporabniki so komentirali status Steam-accounts.net. Pregledi teh ljudi označujejo spletno mesto kot majhno virtualno trgovino, ki deluje kot posrednik med stranko in priljubljenimi spletnimi mesti za nakupovanje. Spletna stran je bila ustvarjena leta 2012. Bolj ali manj znana zaradi virtualnih igralnih izdelkov za konzole, je postala model PlayStationa (vsak dan spletno trgovino obišče vsaj tri tisoč ciljnih potrošnikov).

Kako poteka transakcija na Steam-accounts.net. Ciljne ocene

Kupec izbere, da zainteresira svoj virtualni izdelek in ga plača, prodajalcu pa pošlje edinstveno kodo, pridobljeno med postopkom naročanja. Prodajalec se obrne, pošlje stranki univerzalni ključ iz računa, igre ali drugega spletnega izdelka. Ko preberete preglede, ki so jih pustili kupci, postane jasno, da postopek traja nekaj minut, prodajalec pa se takoj po prejemu plačila obrne na kupca. Glavni obiskovalci te spletne strani so ljubitelji virtualnih iger. Stran ima veliko oboževalcev, se pozitivno odzivajo na njegovo delo, vendar obstajajo nasprotniki. Kot je razvidno iz recenzij, se Steam-accounts.net pogosto nahaja v središču škandalov, ki negativno vplivajo na ugled ustvarjalcev projekta.


Objektivno oceniti preglede nepooblaščenih kupcev na spletnem mestu je mogoče domnevati, da so transakcije večinoma opravljeneuspešni za obe strani. Včasih pa pride do nesporazumov.

Izdelki Steam-accounts.net. Pregledi nezadovoljnih kupcev

Poleg spletnih mest za igre na srečo (ki jih je več kot tisoč) lahko spletne trgovine kupijo račune na igralnih mestih, prenesene profile in virtualne izdelke, ki so potrebni za nekatere igre.
Avtorji negativnih mnenj o http://steam-accounts.net so poročali, da kmalu po transakciji predstavniki prodajalca obvestijo stranko, da bo kupljen poceni račun kmalu umaknjen nazaj. Da bi to preprečili, mora kupec kupiti vse razpoložljive izdelke. Možno je, da se takšni nesporazumi pojavijo zaradi nepazljivosti kupcev. Izkušeni uporabniki že dolgo komunicirajo s projektom, saj priporočajo igralcem začetnikom, ki kupijo prenesene račune, takoj po transakciji, da spremenijo prijavo in geslo za dostop do kupljenih računov. Samo tako, menijo, da se lahko zaščitite pred izgubami.

Vir negativnosti

Obstajajo trditve, naslovljene na upravo spletnega mesta, ki so resnične ali so jih uporabniki zapisali pod diktatom konkurentov, ni znano. Nihče od avtorjev objavljenih prispevkov ni zapustil svojih koordinat. Znano je, da se zahtevki nanašajo na virtualne izdelke, ki jih prodajajo storitve WOT, Evolve, Minecraft. Skoraj vedno negativna čustva so povezana z nakupom igralnega računa. Stranka dobi seznam prostih delovnih mest, ki jih njihovi predmeti, iz katerih lahko izbere eno ali več. Takoj, ko se nakaže na računkupec ima drugačno težavo.
Prevarani uporabniki, ki so uspeli vrniti poročilo o svojem denarju, da se še vedno štejejo za prikrajšane. Izplačali so se iz bančne kartice, sredstva pa so vrnili v WebMoney ali na bilanco mobilnega telefona.

Primeri goljufij

Nezadovoljne povratne informacije o Steam-accounts.net ostanejo tudi uporabniki, ki so kupili drage račune. Zlasti poročajo, da je administracija takoj po transakciji "prepovedala" vstop v njihovo osebno pisarno.
V skladu s pogoji spletnega mesta se morebitni nesporazumi, ki nastanejo med strankami in predstavniki uprave, obravnavajo v elektronski korespondenci (prek "Skype" ali po elektronski pošti). Vendar so bili primeri, ko predstavniki prodajalčevega spletnega mesta ali upravljavci posredniškega projekta niso bili kontaktirani. Prišlo je do naslednjih dogodkov:
  • Uporabniki, ki so kupili račun za igro, niso opravili nakupa. Pogoj je bil določen: dokler se dodatni znesek ne plača (ni določen prej), nakup ne bo na voljo novemu lastniku.
  • Nekateri avtorji negativnih mnenj o Steam-accounts.net so poročali, da so po plačilu ugotovili, da so kupili neobstoječi igralni račun.
  • Opaženo je bilo, da je bilo več prodanih računov za igre ponovno prodano.
  • Sorodne publikacije