Dragon Nest: Razredi, podrazredi, Izbira boljšega znaka, Plot, Heroji, Opis in pregled igre

Razredi Dragon Nest so eden najbolj zahtevnih vidikov za razumevanje in obvladovanje tega fantastičnega sveta. Razlog za to je njihovo neverjetno število, pa tudi delitev na sekundarne specializacije. Skupno jih je petdeset. Da bi dobili splošno predstavo o tem, se igralce spodbuja, da preberejo to gradivo.

Uvodne informacije

Razredi v Dragon Nestu se redno pojavljajo kot novost v vsakem uspešnem žanru MMORPG iger. Razvijalci delajo na svojem projektu, in to je prijeten navijači. Začetniki pa razumejo veliko število podrazredov, specializacija pa je izjemno težka. Končni rezultat je, da lahko igralec izbere enega izmed arhetipov. Postati junak je vezan na razred, plus nekaj ženskih likov. Trenutno so v ruski različici 10. Ko igralec doseže 15. stopnjo, se opravi prva izbira podrazreda in ponovno izbira 45. Zaradi tega se ustvari vtis velikega števila arhetipov. V bistvu bo to mogoče razumeti celo začetnika po branju članka.


Groba fizična moč

Razredi v Zmajskem gnezdu so zelo raznoliki, vendar bodo na začetku številni junaki seznanjeni s svojimi veščinami. Prvi je klasični bojevnik, ki se v bitki zanaša na veliko orožje in fizično škodo. Ko dosežete petnajsto oznako v črpalki, je na voljo izbirnik mečevalca ali skrbnika. Prvi način vključuje ustvarjanje junaka, ki bo smrtonosenv boju proti blizu zaradi agilnosti in hitrosti gibanja. Na ravni 45 lahko izbere drugo specializacijo: mojstri rezil ali gladiatorjev. Tukaj je tu čudno, saj prvi arhetip temelji na oddaljenih napadih magične moči. Toda gladiator se z vrsto klasičnega bojevnika premakne naprej. Hitrost je počasnejša, vendar ima večjo škodo. Nadzornik je "rezervoar" - lik z veliko zaščito, vendar prepočasnimi gibi. Zmožen je absorbirati sovražno škodo, za katero je značilna tudi druga specializacija Juggernauta. Lahko greš tudi po norčku, ki dobi pravo moč samo pod udarcem sovražnikov.


Boj na dolge razdalje

Razredi v Dragon Nest Europe so nekoliko drugačni od običajnih ruskih junakov, vendar obstajajo tudi archeries. Ta arhetip je specializiran za visoko raven z oddaljene razdalje, vendar je ranljiv v bližini. Na ravni 15 je delitev standardna, v tem primeru na Amazonki ali na lovca. Prvo junakino odlikuje izredna mobilnost, vendar majhna izguba. Amazon lahko dobesedno leti na bojišču, vendar samo za to zabavo včasih pozabite na potrebo po napadu. Če vam je takšna aktivnost všeč, potem morate na ravni 45 izbrati lastnika vetra, ki je fizična škoda od višine sovražnika. Valkyria je specializirana za hitre zemeljske napade. Lovist za doseganje zgoraj omenjene stopnje črpanja lahko postane izkušen sledilec ali odličen ostrostrel. Glavni čip prve specializacije dveh je sposobnost, da puščicam da različne čarobne učinke.Poklic ostrostrelec govori sama zase - hitri posnetki iz oddaljene razdalje, vendar majhna mobilnost.

Mighty Faith

Vsak igralec se spodbuja, da zelo natančno preuči razrede v Zmajskem gnezdu, da bi lahko izbral pravo izbiro. Na primer, duhovnik združuje napadalne sposobnosti in podporne veščine zaveznikov. Če sledite poti duhovnika, boste imeli priložnost, da v boju zdravite tovariše. Na stopnji 45 lahko ta razred postane inkvizitor ali škof. V prvem primeru igralec postane skoraj čarovnik, ki vrže sovražnika lava skozi zadrge. Škof je v celoti osredotočen na timsko delo. Buffy, debuff, enkratno ali množično zdravljenje - to so glavna znanja v arzenalu te vrste podpore. Kliko 15. stopnje je lahko tudi paladin-sposoben rezervoar za vzdrževanje škode s pozitivnimi učinki in samozdravljenjem. Pri izbiri naslednje specializacije se njegova vloga ne spremeni, razen da je križar usmerjen v magijo, skrbnik pa prevzame fizične sposobnosti.

Čarovniki

V čudovitih MMORPG zmajevih gnezdih morajo biti izčrpni razredi izbrani resno. Enako velja za čarovniški razred, ki se ne razlikuje bistveno od standardnega sloga z naslednjimi specializacijami. Na stopnji 15 je prva izbira čarovnice ali šarmerja. Oba razreda uporabljata magično energijo, da povzročata škodo. Čarovnik se po tridesetih stopinjah črpanja spremeni v cryomant ali pirimant. To so tipični elementalisti, ki uporabljajo moč ledu in ognjazrušiti svoje nasprotnike. Cryomant je bolj osredotočen na nadzor sovražnika in piromant ima veliko izgubo. Kolo lahko postane čarovnica ali čarovnik. Prva specializacija razliva laserje na vse štiri strani, kar povzroča škodo in ne dopušča sebi. Warlock je velik človek gravitacije. Njegova glavna moč je upravljanje gravitacije in iskanje boljšega položaja za napad.

Azijski slog

V igri Dragon Nest je najboljša ocena, ki jo vsak igralec izbere zase glede na stil igre. Naslednji arhetip se imenuje blato in privlači svoj lep videz. Na stopnji 15 je preobrazba prvega poklica v duhovnico ali plesalko. V prvem primeru igralci običajno čakajo na tipičnega zdravnika, vendar uporabnik dobi temnega čarovnika. Na stopnji 45 lahko duhovnik postane asura in lastnik duš. Med njimi je razlika majhna, le v različnih pristopih k uporabi sil teme. Plesalka je alternativa duhovniku. Ima neverjetno lepe fizične napade, ki povzročajo škodo z orožjem. Uporablja ventilatorje, amulete in diske. Furie ponavlja stilistiko plesalca, in če izberete medij na ravni 45, se boste morali naučiti upravljati parfum. To je klicatelj, ki se zanaša na svoja bitja.

Inženiring proti sovražnikom

Če se uporabnik odloči za spremembo razreda v igri Dragon Nest, je treba temu vprašanju pristopiti z veliko previdnostjo. Prej bi morali preučiti vse arhetipe in specializacijo, med katerimi je mehanik. To je sladkoDeklica je prišla na svet z fantazijo iz prihodnosti, zato ima posebne tehnologije. Na ravni 15, junak lahko postane inženir ali alkimist. V prvem primeru zna lik urediti bojne stolpe, metati bombe in uporabljati različne mehanizme. Na stopnji 45 inženir postane zapisnikar ali robotski tehnik. Eden od njih prevzame nadzor nad velikanskimi roboti in stolpi, drugi pa nadzoruje energetske tokove in laserje. Alkimist je osredotočen na čarovnijo, zato prevzame nadzor nad elementom ognja in ledu, pa tudi strupnimi strupi nasprotnikov. Preoblikovanje 45. stopnje zdravnika vam bo omogočilo, da v sovražnike vržete debufe, zdravite sebe in svoje zaveznike. Izumitelj lahko nadzoruje nasprotnike z omamljanjem, prav tako pa tudi elementarne napade.

Napetost in hitrost

Med vsemi razredi v Zmajevem gnezdu je morilec arhetip, ki lahko hitro ubije sovražnika in se skrije pred vidnim poljem. Ta fant ima neverjetno hitrost, kot tudi izgubo za en cilj. 15. raven se spremeni v meniha ali ninje. Druga specializacija bo idealna za tiste, ki radi gradijo dolge kombinacije. Ta znak lahko postane žetec ali mačka, bistvo klasifikacije pa ostaja enako. Junak vzame igralca v obtok in s pravilnimi kombinacijami sovražniku ne pusti priložnosti. Menih je bolj osredotočen na racije ali prehod pod zemljo. V skupini lahko doseže odlične izgube, zdravi se, vendar se ne bo mogel upreti proti pristojnim nasprotnikom v PVP. Bolj ozke specialitete meniha - odpadnika in romarja - imajoenake funkcije. Napadi atentatorjev niso le usodni, ampak tudi lepši zaradi uporabe katarja in jatagana.

Novo na ruskem strežniku

V Dragon Nestu razvijalci redno dodajajo nove razrede, eden izmed njih pa je postal arhetip Lansyja. Ta čudovita deklica z velikim kopljem je lahko zanimiva za novince in profesionalce. Ona na ravni 15 lahko postane le upornik in nadaljuje z množičnimi napadi na to območje. Ima čudovite sposobnosti, ki so škodljive, vendar v Lanciusu ni veliko možnosti za njeno zaščito. Na stopnji 45 podklasa upornikov izbere takšno specializacijo in to je lahko zverina ali zaščitnica. V prvem primeru lahko igralec hitro napade fizično škodo neposredno skupini sovražnikov. Zagovornik deluje nekoliko drugače. Kljub imenu razreda, je tudi usmerjena v škodo in je bolj kot mečar. Njeno kopje je napolnjeno z energijo in zato povzroča ogromno škodo na kratki razdalji.

Zadnji dodani znak

Razredi EU Dragon Nest so dodani prej, toda ruski strežnik počasi dohiti ta trend. To je razvidno iz dejstva, da je pred kratkim pojavil v igri Makia - naslednje dekle, ki lahko raven 15, da izberejo samo eno specializacijo pod imenom pokrovitelj. Ta arhetip ima mehansko roko, ki se začne manifestirati pri izbiri prvega podrazreda. Na stopnji 45 sta dve alternativni različici za preoblikovanje. Prvi je osredotočen le na obrambo, in udarjanje njegovega oklepa bo težko tudi najmočnejšečarovniki in bojevniki. Poleg tega je v tej specializaciji veliko vzdržljivosti in zato obstaja velika ponudba zdravja. Druga varianta je vzporedna prvi, ker je osredotočena na hitre napade iz srednje razdalje. Izbira je ponovno odvisna samo od igralca.

Povzetek

Na prvi pogled, v Zmajevem gnezdu, razredi in podrazredi posegajo v njihovo različnost. Potreba po izbiri je vprašljiva, v resnici pa je vse veliko lažje. Če želite preprostejšo uresničitev znakov, potem se bodo ujemale tanke, borci blizu in čarobni elementalisti. Za ljubitelje veščin za podporo uporabnikom obstaja več razredov in križarjev, ki združujejo moč in zdravljenje. Težje je izvajati podrazrede, ki so odvisni od kombinacij ali risanja žganja. Isti ninja je zgleden primer zahtevnega razreda, ki bo s pravilnim izvajanjem postal nevihta za vsakega nasprotnika. Po tej shemi lahko vsak igralec zlahka določi, kateri razred naj izbere zase. V prihodnosti razvijalci obljubljajo, da bodo dodali nove znake, njihov seznam pa bo dopolnjen.

Sorodne publikacije