Hyde by Nidal: Sezona 6-7

League Legend je igra, ki vam omogoča izbiro med velikim številom znakov, od katerih ima vsak svoje edinstveno znanje. Vendar, ko ste šele začeli igrati, je težko razumeti, kaj se dogaja. Zdi se, da je spretnost dovolj preprosta, toda usposobljeni igralci to počnejo z enako veščino, kot jo imate, da morate dvigniti čeljust iz računalniške mize. Kako se naučite igrati na ta način? Najprej se morate odločiti z junakom, ki vam je najbolj všeč: da mu boste dali več časa in ga hitro dobili na višji ravni. Drugič, vsako posamezno veščino tega junaka boste morali obravnavati posamično, da bi ugotovili njegove prednosti in slabosti.


Isto stvar je treba narediti s samim značajem: vedeti morate, na katere vidike se morate osredotočiti in katere slabosti je treba skriti pred sovražnikovimi očmi. Ta članek je vodnik za Nidal, enega najbolj zanimivih likov v tej igri. Vendar pa ni vsaka oseba sposobna obvladati to junakino, ker je precej zapletena v akciji. Boste morali skrbno preučiti vse svoje kože in njihovo medsebojno interakcijo, da se naučite, kako jo upravljati. In zato boste potrebovali ta vodnik na Nidal-u.


"Kraja zveri"

Prva spretnost, o kateri moraš povedati vodniku na Nidal-u, je "Zlobna Zver". Kot vse znake je prva spretnost pasivna in ni vam treba učiti se ali črpati. Kaj je njeno bistvo? Ta spretnost ima dve strani, od katerih lahko vsakuporabite ga v svojo korist. Prvič, vaš lik se lahko hitreje premakne za 10 odstotkov, če se premika vzdolž grmovja. Če se to premakne proti sovražniku, ki se nahaja v vaši bližini, se hitrost poveča za trideset odstotkov. Drugič, vaša junakinja lahko lovi - za to morate uporabiti eno od dveh veščin, ki bodo opisane spodaj.
Takoj ko se ena izmed teh sposobnosti uspešno uporabi, imate štiri sekunde, med katerimi se hitrost potovanja poveča na enak način kot v prejšnjem vidiku, vendar tokrat brez upoštevanja podrobnosti območja. Seveda se vodnik o Nidal-u tu ne konča, ker še vedno imate štiri aktivne veščine, o katerih je treba govoriti.

Obrazec Puma

Značilno je, da je v vodilih ulte, ki je najmočnejši značaj spretnosti, opisan zadnji, za Nidal pa je potrebno narediti izjemo. Zakaj? Bistvo je, da so njene kože različne, odvisno od oblike. Ko je v obliki osebe, ima eno vrsto sposobnosti, toda ko postane puma, se niz spretnosti spremeni v popolnoma drugo. To preklapljanje je preprosto - s pritiskom na gumb. Toda ta spretnost naredi ta lik zelo težko obvladati. Kako? Dejstvo je, da morate dvakrat premisliti in združiti dve obliki. Izbira enega izmed njih za določene situacije. Na primer, kaj storiti, če je črpališče Nidal gozd?


Hyde vam ne more povedati, katera oblika potrebujetevzemite v določeno različico - s tem se morate ukvarjati sami s seboj, nenehno razvijati in izboljševati različne kombinacije. Hyde vam lahko ponudi le osnovne informacije, ki bodo olajšale učni proces igre za Nidal. Hyde (sezona 6 sezona 7 je najpomembnejša, zato bodo veščine opisane v skladu s tem, kako izgledajo točno v teh letnih časih) podrobno opisujejo vsako spretnost za vsako od oblik junakinje.

"Metak kopja" in "Ekstrakcija"

Torej, kaj bi lahko Nadal presenetilo? Sezona Gide 7 vsebuje najnovejši opis lobanj, tako da ste lahko prepričani, da so resnični. Torej, prva spretnost, ki jo boste spoznali, je "vrgel kopje". Predstavlja standardno kapljico ražnja, ki ob udarcu povzroči škodo od 70 do 130 enot, odvisno od ravni lobanje. Vendar, če urok uide v polmeru standardnega heroinskega napada, začne povzročati škodo od 210 do 390 enot. Kaj pa "Exit"? To je prva spretnost, ki vam je na voljo v obliki cougar. On je poskus končati. Zaključek je, da je škoda odvisna od ravni zdravja nasprotnika: nižja je, večja je učinkovitost lobanje.

"past" in "skok"

Kaj še lahko naučite tega vodnika? Nidal - vrhunski lik, katerega razvoj je podan le najbolj naprednim igralcem, vendar lahko to nalogo opravite, če ste vztrajni. In za to seveda morate preučiti preostale kože. Zdaj bo o takšni spretnosti, bistvo katere je, da junakinja postavi past, ki je ne moreglej sovražnika Trap ostane na svojem mestu dve minuti in, če se sproži, povzroči škodo v količini od 40 do 200 enot v štirih sekundah. Biti v obliki pume, Nidal opravlja "skok" - v tej obliki, to spretnost omogoča junakinja, da se premakne na precejšnji razdalji, povzroča škodo vsem nasprotnikom, ki se znajdejo na poti.

"Klic prednikov" in "gugalnica"

Call of Ancestors je čarovnica podpore, ki vam omogoča, da pozdravite junaka združenja in povečate njegovo hitrost napada. Kako učinkovita je? Zdravljenje je odvisno od tega, kakšna je stopnja zdravja junaka in se lahko okrepi od 25 do 210 njegovih enot. V zvezi s povečanjem hitrosti napada se poveča količina 20 do 60 odstotkov, odvisno od stopnje sposobnosti črpanja. Ne glede na to traja sedem sekund, kar je več kot dovolj. Kar zadeva "Wave", je to strešno okno, ki je namenjeno vsem nasprotnikom, ki so pred vami - vsi dobijo fizično poškodbo.

Koristi heroina

Kaj še lahko poveš o zalivu Nidal? 6. sezona, katere glavni lik je, je Nidal naredil zelo močan, vendar je zelo zapleten. Zato je vredno preučiti njene prednosti in slabosti posamično, in prav od začetka profesionalcev. Prvič, ona je zelo mobilna junakinja, ki je sposobna dohiteti vsakega nasprotnika s kompetentno taktiko. Prav tako je škoda na Nidal-u zelo visoka tako v primeru standardnega napada kot v primeru spretnosti. Mimogrede, podvojite številoShoals se lahko imenuje plus. Na splošno je to idealen značaj za boj proti posameznim tarčam.

Slabosti

Seveda tu in brez ovir ni, kar je glavna zapletenost upravljanja značaja. Vendar je treba posebej opozoriti, da Nidal ne more popolnoma napadati skupine nasprotnikov, niti nima nikakršnega nadzora, zaradi česar je izjemno ranljiv v boju proti dvema ali več nasprotniki.

Sorodne publikacije