Deck na roparju v igri Hearthstone

Ropalni čip je eden najtežjih za nadzor v igri Hearthstone. Gamer, ki se je odločil učiti Valeryja Sanguinarja, bi moral jasno razumeti taktike bitke, ki temelji na kartah, ki jih je zbral sam. V bistvu, ropar igra skrivaj in lahko preseneti sovražnika z nepričakovanimi potezami, vendar se različne strategije delovanja razlikujejo.

Igra z uroki in serijo stavk

Čip na roparju, kjer je večina kartic, ima med navijači ime "olje". Ta taktika je priporočljiva samo za izkušene igralce, ki lahko vedno razumejo slog bitke in naslednje korake sovražnika. Najpomembnejše karte v setu so Priprave, Smrtonosni Venom, Arsenal Mangomashl, Sprint in Flint Swords. Da omogočajo, da počistimo krovu, hitro prejmemo potrebne kartice in povzročimo veliko škodo sovražnemu junaku.


Bistvo taktike je samo v prvem trenutku preprosto. Igralec mora biti sposoben ceniti njihovo moč in narediti kreten z vrsto tehnik, da povzroči največjo škodo v enem ali dveh poteh. Uporabite Sprint s pomočjo priprave kartice. Pri usmrtitvi bitja je na voljo rojstno rezilo, druga uroki pa služijo za ojačitev orožja in osebnih borcev.

Agresivna igra

Če je krov na roparju izračunan za agresijo, potem morate biti pripravljeni na čisto igro. V arsenalu morajo nujno obstajati tista bitja, kot so Bratovski voditelj in Južni mornar. Pomagali bodo nadzorovati bojišče in nenehno škodovati sovražniku. SČarovnije je treba uporabiti za patrigiranje, hlajenje in omamljanje. Prvi povzroča neposredno škodo, drugi krepi bitje, tretji pa tisto bitje vrne v roke junaka.


V igri Harrieton je ta tip razbojnika zasnovan tako, da nadzoruje situacijo od samega začetka. Vodja bratstva bo igralcu zagotovil bitja, ki jih lahko porabite za ubijanje sovražnih likov na začetnih ravneh. Do sredine igre bo mogoče narediti vrsto sprejemov, ki bodo okrepili in poškodovali neposredno sovražni značaj. Če sovražnik ni dovolil, da zgrabi krovu, potem je žalost roparja strmo padla. Še posebej nevarno je igrati z agresijo proti Čarovniku in Kroniki z njihovo veliko škodo.

Igranje s pirati

Bič na roparju je lahko zgrajen izključno iz znakov piratov. Ta bitja dobro komunicirajo med seboj in orožjem junaka. Glavne kartice v taki kompilaciji bodo južni mornar, topovi topov, kapitan južnih morij, helikopter in legendarni rakovski nebesni. Prva in četrta karta vplivata na orožje in ga povečata. Pištolo je prizadela nagrada drugih piratov, kapitan pa ojača vsa bitja kategorije.
Optimalna taktika bo vedno imela nadzor nad orožjem. Najprej ga morate maksimirati, nato pa izpostaviti svoje pirate. Druga možnost bi bila največja možna razstava borcev na polju, ki bi se hitreje pojavila na odboru tovornega dvigala. Samo ta varianta je primerna, kadar je taznak pade v roke prvih potez. V tem delu največ nadzor nad desko in poskusite uničiti nevarne bitja svojega nasprotnika.


Nadomestne kartice

Preden en vzorec so vse zgornjim krovom Rogue Ognjišče. Igra vam ni omogočila, da izberete drugo kartično kartico, imenovano Goblin Auctioneer. Njegova moč je, da lahko z vsako uro izberete kartico iz dnevnika. Ta metoda ustvarja optimalno kompilacijo znakov in urokov na rokah. Glavna naloga bo obramba goblina na deski. To bo pomagalo karto Fan rezila in drobovja poškodbe in omamljanje za odstranitev neprimernih borci na krovu. Ne pozabite na pripravo, ki dobro deluje z dražiteljem.
Po tej tehniki bitki je bil eden izmed najbolj priljubljenih igro in njegova uporaba kot profesionalne igralce in navdušence. Po-Goblin dražitelj povečal za kristal, taktika postala manj smrtonosna. Igralci nenehno nimajo energije za izvedbo kombinacij in zato od nje počasi odidejo.

Zmaga uničevanje kartic

Najbolj zanimivo se šteje dnevnik tat v Ognjišče, kjer zmaga gre prek izčrpavanja sovražnika. Tekme bo dolgo tukaj, ker je sovražnik uporabiti vse karte in umre zaradi utrujenosti. Najprej morate uporabiti zbiranje in zamishaty v dnevniku Vayshyrskoho preročišče. Dve taki sprejemi vam bosta omogočili dovolj orodij, da izčrpate sovražnika. Ropar pride ven iz krovaod 36 kart, tako da bo sovražnik začel utrpeti škodo zaradi utrujenosti veliko prej. Če je krov postal preveč nevaren za vaša očila, potem uporabite Izginotje, da vrnete vsa bitja. Naredite to večkrat, in sovražnik bo opekline kartic v dnevnik, in on sam je zmeden o tem, katera bitja je bolje, da se na krovu.

Sorodne publikacije