"Dynasty Varier": pregled serije iger

"Dynasty Varieres" je priljubljena japonska serija iger v žanru beat'em up. Franšiza je drugačna, ker ima veliko vej in oštevilčenih delov. Nekateri med njimi so nekoliko drugačni, toda ljubitelji podobnih iger ne ovirajo igranja. Ta članek podrobno opisuje značilnosti in značilnosti dinastijskih bojevnikov.

Klasični deli

Za začetek je priporočljivo, da greste na klasiko "dinastije sort", nato pa bodite pozorni na sodobnejše dele. Trenutno ima serija več kot 10 različnih iger, ki so večinoma povezane z zapletom in liki. Prvi del dinastijskih bojevnikov je svet videl leta 1997 na platformah PC, PlayStation, PSP in Nintendo DS. Igra je izdala razvojni studio Omega Force v sodelovanju z založniki Koei. Na začetku je bila akcija vezana na taktične igre tretje osebe in hack'n'slash. Večina igranja je vključevala neskončne bitke s samuraji, bojevniki in pomembnimi osebnostmi fiktivnega japonskega vesolja. V naslednjih razdelkih, "Varianta dinastije", se je nekoliko oddaljil od koncepta navadnih bojev. Do danes so te igre najuspešnejši razvijalci Koeija.


Vse številke iger Dynasty Warriors vključujejo 8 delov do leta 2018. Od drugega dela razvijalci sledijo istemu konceptu. Osnova je sprejeta zanimiva in nejasna zapleta. Na primer, pogosto ustvarjalci vzamejo dela japonskih avtorjev. Igra je razdeljena na misije, v katerih se morate boriti s sovražnimi četami, da uničite njihovega poveljnika. Kljub preprostemu in monotonemu cilju, prehodu fazVedno je drugače, ker se včasih igralec mora spopasti s tem, kar igra od njega želi.

Nova igra v seriji

Trenutno se lahko seznanite z zelo veliko igro Dynasty Warriors 8, ki je izšla leta 2013 na konzolah prejšnje generacije. Tu so igralci čakali na največje spremembe v seriji. Potrebno jih je podrobneje prebrati.


Inovacije

Razvijalci so omenili, da je umetna inteligenca v igri Dinastija Varier 8 popolnoma obnovljena. To pomeni, da bodo bitke težje, zato je treba graditi taktike za boj še bolj temeljito. Zgodba igre temelji na romanu "Tri kraljestva" kitajskega pisatelja Lua Guanchzhuna. Obstajal je tudi razširjen nabor ključnih likov in njihovih posameznih nalog. V nekaterih pogledih se je igra vrnila v izhodišče. Na primer, vrnjen je bil stari sistem prenosa znakov, kot tudi revidiran sistem za spremembo orožja iz Dynasty Warriors 7.

Novi načini

Sedaj lahko poskusite svoje sile v načrte, svobodne in ambiciozne načine. Prva dva sta že znana oboževalcem serije:
  • V načinu zgodbe morate opraviti misije za vsakega junaka romana.
  • Prosti način vam omogoča, da igrate vse bitke v naključnem vrstnem redu z vsemi junaki in vojaki.
  • Način Ambition pa je inovacija. Tukaj mora igralec zajeti pokrajine Kitajske, izboljšati svojo palačo. Lahko rečemo, da ta način spominja na kariero v kateri koli strategiji.

    Sorodne publikacije