Johnny Cage: Zgodba borca

Vsaka igra ima poseben značaj z globoko zgodovino in zanimivim stilom. V projektu "Mortal Combat" je njegovo mesto Johnny Cage. Ta nadarjeni človek je v času obstoja serije večkrat spremenil naravo in svoj pogled na svet. Zato ga oboževalci obravnavajo kot ključno osebo in poskušajo o njem izvedeti kakršne koli informacije.

Zgodovina serije "Mortal Combat"

To igralno vesolje je eno najstarejših v industriji. Prvi del spopadov je bil sprožen v oddaljeni 1992, nato pa je bil Johnny Cage na seznamu borcev. Zgodba projekta se vrti okoli turnirja "Smrtonosne kocke". Vsakih nekaj let poteka enkrat letno in bo najboljši borci različnih svetov in meritev. Zemlja je samo ena od njih, čeprav je planet vedno zastopan le z najboljšimi bojevniki. Razvijalci štiriindvajset let so izdali deset delov in naredili svojo igro najboljšo v kategoriji. Število borcev se je vsakič povečalo, spremenili so se v skladu z zgodovino in dobili nov pogled. Imena Scorpio, Liu Keng, Kung Lao, Ermak so znana vsakemu igralcu, ki se je vsaj enkrat boril v bojih za svetovno prevlado.


Videz značaja

V filmu in igri Mortal Kombat je Johnny Cage že dolgo predstavljen kot showman in ljubitelj razkošja. Ljubil je temna očala in svetle lase. Z vsem svojim videzom je moški izrazil sijaj in dekleta so se lahko na prvi pogled občudovala. Človek je snemal in se štel za nadarjenega igralca. Mnenja kritikov o njegovih povprečnih spretnostih se niso trudilafant, ker so bile njegove misli za njega pomembnejše. Cage je v svojih oblačilih želel športen slog, vendar mu ni bilo mar za svetle barve. Verjel je, da je glavna stvar - uspešno pobrati ton, nato pa je videz lahko šteje čudovito. Samo Sonia Blade ni podlegla čarju borca, vendar je to storila. Kasneje so se poročili, prinesli hčerko, kmalu pa se je ta odnos končal.


Prvi turnirji

V igri "Mortal Combat" je Johnny Cage uspel razlikovati v vseh delih. Za prvi turnir je šel braniti Zemljo pred invazijo. Njegove visoke cilje niso zanimale, ker je ljubil samo sebe. Njegovi menedžerji so svetovali, da razsvetlijo njegovo osebnost v obsežni bitki, imenovani "Deadly Battle". To bi lahko imelo pozitiven učinek na kariero igralca. Istočasno je Johnny Cage zasledoval cilj, da bi svetu omogočil obvladovanje posestev borilnih veščin, da bi ustavil govor skeptikov. Drugi turnir, ki ga je organiziral Shan Tsun, je borec predstavil bodočim prijateljem in skupaj so uspeli rešiti planet pred grožnjo. Postal je eden od zagovornikov planeta, toda med invazijo je bil ubit Shao Kahn. Ren vrača junaka med invazijo na Shinok in Kuan Chi na Zemljo. Johnny ponovno vstopi v vrsto zagovornikov in s starimi prijatelji varuje planet. Nekaj ​​let kasneje je bil borec ponovno premagan v bitki proti Smrtonosni zavezništvu. Ponovno je skupaj z drugimi zagovorniki vzgajal kralj Onaga, ki je pritegnil Tanyino podporo in začel obvladovati veliko pogumnih bojevnikov. Svobodo jim je dal duh Liu Kengain moč Ermaka. Zemlja je ponovno dobila zaščito novega reda zagovornikov.

Druge epizode v seriji

V času Armagedona je lik čakal na nov test. Johnny Cage, se zdi, da je po dveh smrtnih primerih težko zastrašiti, vendar se je svet zelo spremenil. Lord Reiden je bil jezen in junak je začel vizijo s starim sovražnikom v obrazu Shinnoka. V teh sanjah je lahko ugotovil svojo lokacijo in izvedel za tesen napad na zunanji svet. Njegov zaveznik je spet naredil Quan Chi, ki je začel zbirati vojsko v temi. Cage je čakal, ko je stari bog ostal sam in ga napadel. Uspelo mu je pobegniti v drugo dimenzijo. Kot rezultat, junak uspelo preprečiti načrte sovražnikov za zajemanje ozemlja. Zadnja bitka proti Blaiseu je bila najhujša od vseh treh Johnnyevih življenj. V nagradi za delo so ga višji bogovi obdarili z neverjetno močjo in neranljivostjo. Testi so ga spremenili in odšel iskat nov smisel življenja v samostanih Shaolin. Vrnitev Shao Kahna in boj proti njemu po mnogih letih je pustil pečat junaku. Ni mogel več nadzorovati moči in celo Reiden z nočnim volkom mu ni mogel pomagati. Cage je bil poslan v razsežnost svetovnega reda, kjer je po več sto letih postal vrhovno bitje s silami, ki presegajo razumevanje navadnih vojakov.

Spretnosti in tehnike

Johnny Cage vedno uporablja svetle tehnike za ubijanje igre. Na primer, postavi lik na hrbet in ga razbije z neverjetno močjo. Posledično sovražnik pobegne na koščke. Ta spretnost velja za najlepše smrtne žrtve v njejarzenal Za snemanje v kinu je junak študiral številne borilne veščine, vključno s karate in jit kun. Kasneje je pridobil še več slogov bitke za udeležbo na "Smrtonosnih bojih". Dodatno orožje uporablja kot zadnji argument. Raje pištolo, nunchuck ali nož. Johnny se za nič ne šteje za najsvetlejše borec. Pogosto vrže izraz, kot je "Tu je Johnny!" V smeri sovražnika. - Ali ubije kipce "Oscar". Z vsakim novim delom serije Mortal Combat privablja vse več igralcev.

Sorodne publikacije