Kaj je delitev in katere igre lahko vidim?

Sodobna industrija iger ustvarja veliko pojmov, besed in celo športov. Obstajajo takšni ljudje, ki nekatere slabosti nekaterih iger pripisujejo svojim glavnim prednostim, za katere je projekt začel ljubiti. V tem članku bomo razpravljali o tem, kaj je delitev, zakaj je to potrebno, katere igre je mogoče opazovati, pa tudi sodobne možnosti. Poznavanje tega pojma je obvezno za osebo, ki ima vsaj nekaj odnosa do igralniške industrije, ker je bila to razdeljenost naših staršev v 90. letih prejšnjega stoletja.


Pomen besede "split"

Igre se nenehno razvijajo, dopolnjujejo in povečujejo, zato se pojavljajo nove besede. Poznavanje nenavadnih izrazov vas bo zagotovo rešilo od zmede v pogovoru, še posebej z mladino. Ta članek bo govoril o tem, kaj pomeni split. Pomen te besede sta dve: ena od tem o psihotropnih snoveh, druga pa mini igro, v kateri je potrebno narediti luknjo pod nogami sovražnika. Podoben pojav se je pojavil po sprostitvi slavne igre Counter-Strike 1.6, kjer so ljudje dobesedno "raztrgali streho" iz dejstva, da lahko ustvarijo lastne zemljevide, kot tudi dopolnitev obstoječih in so se pojavili razcep.
Ta način igre je bil precej zapleten, zato je užival popularnost le pri strokovnjakih svojega podjetja. Edina edina fiksacija lika v ustreznem vidnem položaju je bila vredna in še vedno se je treba izogibati oviram, zato je bilo nemogoče narediti tako majhno kartico.


Kaj je "razcep"? To je toVprašanja lahko pogosto najdete na različnih forumih, na katerih komunicirajo igralci različnih stopenj usposobljenosti. Nekateri znani igralci igre Counter-Strike pravijo, da so porabili več kot tri leta, da bi dosegli vsaj nekaj manjših zmag na prvenstvu. Zato lahko sklepamo, da je pretrganje znanja, tehnike in drugih zapletenosti med profesionalcem in začetnikom ogromno.

V katerih igrah je mogoče najti delitev?

Leta 2000 so bile take kartice vidne v skoraj vsaki igri. Razlog za to je naraščajoča priljubljenost delitve, ki je na tem področju parazitirala vsak studio in razvijal igre. Toda projekti so se izkazali tudi kot zelo pomembni in vredni, zato je dokazilo o kartici Minecraft Spliff, ki je osvojila srca mnogih oboževalcev, odstranitev dodatnega bloka pod sovražnikovimi nogami, ne da bi izpolnili težke naloge ali prikrite. Zdaj lahko izveste, kaj je "split", samo v Minecraft, občasno v Dota 2, kjer je kartica s podobno nalogo - da sovražnik sovražnika, ne padajo sami.
Igre, v katerih je bila kartica z razdeljeno:
 • Counter-Strike 1.6.
 • Dota 2.
 • Minecraft.
 • Half-Life.
 • WarCraft.
 • Ta seznam je mogoče dopolniti za nedoločen čas, ker če so uporabniki imeli SDK - niz razvijalcev, so takoj zagnali, da bi naredili kartice z razdelitvijo. Podobno kartico lahko ustvarite v vaši najljubši igri, potrebujete le poznavanje osnov programiranja.

  Za zaključek

  Upamo, da takšna razdelitev za vas ni več problem in da boste lahko svojim prijateljem sami razložili ta koncept. Ta način igre je priporočljiv za prijatelje, na primerrešiti kakršne koli argumente, kot tudi samo zabavo, kar je samo po sebi dobro.

  Sorodne publikacije